Folk som drar på fester selv om det er Korona

Jeg synes det er dumt og få vite det at det er folk som drar på fester når det er Korona. Hvorfor skal man risikere og få korona på en fest. Jeg personlig holder meg unna fester og sånt fordi jeg vil ikke risikere meg selv. Jeg har ikke lyst til og få Korona. Jeg oppfordrer de som eventuelt tenker på og dra på fest er det virkelig lurt og gjøre det. Eller kan man vente til Korona har roet seg ned. Jeg ville aldri ha tatt den sjansen i alle fall. Jeg kan fint feste når korona har roet seg ned eller er borte.

 

 

Det kommer flere sjanser i livet til en fest så det er ikke noen grunn til og risikere det synes jeg i alle fall.

 

 

Slange som kjæledyr?

Jeg har ikke slange nå som kjæledyr. Men jeg kunne tenkt meg det ja. Jeg har alltid hatt lyst på slange helt siden det ble lovlig i Norge. Jeg synes det er kule dyr. Jeg vet ikke om jeg kan skaffe meg den dagen jeg flytter ut og hvor jeg flytter. Det spørs om jeg får lov til og ha dyr der jeg flytter. Det spørs jo også om jeg flytter for meg selv først eller om jeg flytter direkte med kjæresten. Det er noen år til så det får jeg se på. Kjæresten min er ikke noe begeistret for slange som kjæledyr. Han vil ikke at jeg skaffer meg noen slange. Men jeg gir meg ikke så lett haha.

 

Hva slags slange ville du hatt?

Jeg har tenkt en del på det og kommet frem til at jeg vil ha en slange som kalles for Kornsnok. Jeg synes de er kjempe søte.  De er ikke giftige eller farlige på noen som helst måte. Så det blir nok en kornsnok om jeg får lov til og få meg slange haha.

Bilde lånt fra Google

Tips, råd og informasjon om Kornsnok | Zookjeden Buddy

Hva tenker folk om at du har lyst på slange?

Det er venner av meg som kaller meg gal for at jeg har lyst på slange. Men det er deres mening. Jeg bryr meg ikke om de kommentarene der. Kall meg gæren om du vil det men dette er min mening så ja.

Hva jeg synes om klassen jeg går i?

 

Det var en som spurte meg om hva jeg synes om klassen jeg går i.  Derfor så tenkte jeg og svare på det nå.

 

Trives jeg i klassen?’

Jeg trives veldig godt i klassen. Det er trivelige folk og gå i klassen med. Jeg kommer ikke til og henge ut noen folk som jeg går i klassen med her på bloggen så det er sagt.

Hva synes du om folkene i klassen?

Jeg synes alle de jeg går i klassen med er kjempe hyggelige. Jeg har ingenting vondt og si om de. Jeg synes alle er like hyggelige.

Blir det noen gang bråkete i timene?

Noen ganger kan det bli litt bråk av og til. Men det har roet seg en god del ned siden jeg begynte her.  Hvis det blir mye bråk kan man spørre læreren om og høre på musikk og det får vi da lov til.

 

Må dere henge mobilen på veggen?

Vi har mobilhotell som lærerne kaller det. Det er fordi vi skal følge med i timen og ikke på hva som skjer på telefonen. Jeg synes det ikke er en dårlig i det men det er min mening. Man har forskjellig mening om det. Men jeg ser ikke noe dumt i det.

Ukens spørsmål

Da har jeg ukens spørsmål klare så da kan jeg starte med og svare på dem.

 

Gjør det vondt og ta hull i ørene?

Jeg har nå 4 hull i ørene. Mamma ville at jeg skulle ha hull i ørene i en alder av 6 år så jeg har hatt hull i ørene en god stund. Jeg har funnet ut at jo høyere du vil ha hullet i øret desto vondere er det. Folk har jo ulike smerteterskler så det varier fra menneske til menneske hvor vondt det gjør. Jeg synes det er vondt og ta hull i ørene. Jeg synes det er faktisk verre enn og ta de tatoveringene jeg har nå. Det sier litt om hvor vondt det var for meg. Men slik er det.

 

Kommer du til og ta flere hull i ørene?

Jeg har jo lyst til og ha flere hull i ørene, Men akkurat nå så klarer jeg meg fint med dem jeg har.

Har du noen gang følt deg ”brukt” av noen?

Haha ja en rekke ganger haha.

 

Liker du navnet ditt?

Ja jeg liker navnet mitt.

 

 

Kommer du til og ta flere hull i ørene?

Jeg har jo lyst til og ha flere hull i ørene, Men akkurat nå så klarer jeg meg fint med dem jeg har.

Har du noen gang følt deg ”brukt” av noen?

Haha ja en rekke ganger haha.

 

Liker du navnet ditt?

Ja jeg liker navnet mitt.

 

Gjør du deg til når du skal ta bilder av deg selv.

Når jeg ikke er på skolen men hjemme og skal bort har jeg alltid ordnet meg før jeg tar bilder av meg selv. Men er jeg på skolen og ikke har sminket meg så bryr jeg meg ikke om det. Man burde kunne vise seg både med og uten sminke mener jeg.

 

Send gjerne inn flere spørsmål:) Hvis det er noe dere lurer på så skriv i kommentarfeltet

Hva har jeg lært så langt om det og blogge

Jeg har snart hatt denne bloggen i 4 år. Tenk 4 år! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ha denne bloggen her så lenge. Men jeg har funnet ut at jeg trives godt med det og blogge. Jeg trives med og dele ting med dere. Jeg kommer ikke til og legge ned denne bloggen med det første. Jeg elsker virkelig dette.

Oppdatering

Jeg har lært at det og oppdatere bloggen jevnlig eller hver eneste dag er viktig. Det er viktig for at folk skal kunne og ville lese det jeg blogger om. Jeg har selv lært at det kanskje ikke er like enkelt og finne ut hva jeg skal skrive her på bloggen. Det er ikke like enkelt og finne inspirasjon hver eneste dag. Men jeg prøver så hardt jeg kan med og holde i gang bloggingen. Nå har jeg kommet godt i gang med og holde bloggen oppdatert hver eneste dag.

Jeg trodde det at og blogge skulle være enkelt. Men jeg tok feil. Det er ikke så enkelt som man skulle tro. Man må kunne skrive  noe som folk får lyst til og lese.  Jeg skriver daglige innlegg her på bloggen om det kanskje ikke alltid er like spennende så prøver jeg uansett. Jeg skriver om min hverdag. Så hva som skjer i hverdagen deler jeg med dere. Jeg har jo en Facebook siden som er til bloggen og jeg ser at det er flere og flere som klikker seg inn på siden og det er veldig koselig. Da har jeg et mål med det og blogge.

Kanskje en dag blir denne bloggen stor. Jeg vet ikke men det vil tiden vise. Jeg kan ikke regne med at bloggen skal ha 1000 sidevisninger med en gang. Jeg må jobbe for det. Men det gir ,meg motivasjon til og blogge.

Nytt hull i øret

Jeg var dessverre syk i går så ble ikke så mye blogging på meg i går men er tilbake nå. Jeg har ikke korona for dem som tror det. Jeg har endelig et nytt hull i øret eller rettere sagt så hadde jeg et hull fra før som ikke hadde grodd igjen men som jeg da velger og ha. Jeg synes det ble kjempe fint.

 

Nå skal jeg snart starte med noe mer skole oppgaver så gjerne send inn noen spørsmål jeg kan svare på. Jeg svarer på alt som kommer inn. Jeg synes det er så koselig med kommentarer.

MENSEN

Før så syntes jeg det var rart og ubehagelig og snakke om mensen. Jeg syntes det bare var flaut og ville unngå og snakke om det. Nå synes jeg det ikke er farlig og snakke om i det hele tatt. Mensen er naturlig og sånn er det bare.

Mitt forhold til mensen.

 

Nå har det seg sånn da at jeg har p-stav. Men før jeg tok den så var mitt forhold til mensen slik. Mensen smertene mine varierte. Noen ganger var det slik at den første dagen når jeg skulle ha mensen så hadde jeg forferdelige mensen smerter. Jeg hadde så vondt at jeg hadde lyst til og gråte. Andre ganger hadde jeg ikke smerter i det hele tatt. Det varierte hele tiden. Jeg husker at i 10 klasse da vi skulle ha eksamen at jeg hadde mensen. Det og sitte og ha eksamen og ha skikkelig mensen smerter var ikke bare bare for og si det sånn. Det gjorde så vondt men jeg kom meg igjennom eksamen og det gikk bra. Jeg klarte det greit.  Alle de andre dagene når jeg har mensen da har jeg ikke noen smerter i det hele tatt. Så det varierer fra menneske til menneske hvor sterke smerter du har.

P-staven  har gjort at jeg har mistet min mensen. Det er ganske deilig og vite at jeg ikke kommer til og få mensen hver måned. Jeg valgte og ta P-stav fordi jeg har prøvd p-piller men det funket ikke for meg. Jeg fikk uregelmessig mensen. Jeg fikk sterkere mensen smerter. Så var det og huske det og ta p- pillene til riktig tid og tidspunkt det var jeg også veldig dårlig til derfor så valgte jeg og ta P-stav. Jeg tok også P- stav i forhold til at jeg har kjæreste nå og selv om han bruker kondom så ville jeg være enda mer sikker på at jeg ikke kommer til og bli gravid. Jeg er ikke klar og har ikke lyst på barn enda så det er også en grunn for at jeg tok det. Jeg angrer ikke et sekund på og ta p stav i det hele tatt. Man skal huske på at om man skal ta p stav at man ikke er gravid så er du gravid ikke ta p stav.

P-staven virker forresten i 3 år så du trenger ikke og skifte den før om 3 år. Du kan selvfølgelig bestemme når du vil dra til legen og fjerne den. Jeg selv kommer ikke til og fjerne min før det har gått 3 år.

 

Send gjerne inn deres sykeste hemmeligheter

Jeg har sett mange youtubere lager videoer der seerne sender inn sine sykeste hemmeligheter. Jeg tenkte derfor og spørre dere om dere har lyst til og sende inn noe  hemmeligheter som jeg da kan svare på. Dere kan sende dem inn på Instagram hvor jeg heter Synne.blogg eller på Snapchat hvor jeg heter Synnefstener. Hadde vært så morsomt og hatt noen hemmeligheter jeg kunne lest opp og svart på. Så om dere her noen så er det bare og sende dem inn. Alle hemmeligheter blir Anonyme så dere trenger ikke og være engstelige for det.

Fokus på vekt

Noe jeg har sett andre bloggere får spørsmål om er så er det vekta deres. Hvor mye de veier. Jeg synes det bare er trist at vi legger så mye fokus på det med vekt. Jeg selv kommer ikke til og dele hvor mye jeg veier her på bloggen. Jeg har ikke lyst til og legge fokus på vekten min og at andre jenter skal føle et press på vekta deres.  Jeg vil ikke at andre jenter skal sammenligne vekten deres med min. Da det blir helt feil. Det er forskjellig vekt på mennesker hva man veier. Hver så snill og ikke sammenligne deres vekt med andres. Dere er perfekte sånn dere er. Jeg er fornøyd med hva jeg veier. Jeg vil ikke skape noe kroppspress.