PÅ VEI HJEM

 

Jeg sitter nå på toget hjem. Det har nå gått seks uker siden jeg så foreldrene mine sist. Jeg gleder meg kjempe masse til å se dem igjen. Jeg har selvfølgelig snakket med dem på telefonen mens jeg har vært borte. Men det skal bli veldig godt å se dem igjen. Det er så rart jeg trodde ikke at jeg kom til å savne dem så masse mens jeg var borte men der tok jeg feil. Jeg har savnet dem kjempe masse. Har vært uvant og stå på egne bein og ikke ha dem i nærheten. Kjenner jeg gruer meg til den dagen jeg skal flytte ut. Hvordan det kommer til å gå.

Skulle egentlig prøve å kaite

Hei kjære lesere!

Nå befinner jeg meg i Danmark. Vi skal nemlig både surfe og Kaite. Men det er for sterk vind og mye bølger så vi ser heller på lærne gjøre det. I dag er det bare kaiting på planen. Gleder meg til Jeg får prøve.

Hilste på kaniner i dag

Hei.

I dag så hilste jeg på noen kaniner. Det var skikkelig koselig å kos med kaniner igjen😊

Kristiansand dyrepark

For noen dager siden så var vi i Kristiansand dyrepark. Vi hadde ikke noen lærere med oss denne gangen da vi skulle gå selv og bli kjent. Vi skulle finne utut hvor dyrene var. Jeg rakk ikke å finne alle dyrene på den tiden vi hadde men jeg håper å finne de senere da vi skal hit senere.