NESTEN ØVERST PÅ TOPPLISTEN PÅ BLOGG. NO ( HAMAR DER JEG ER FRA)

💜💘💘😍🎀

Når jeg begynte å  blogge så hadde jeg ikke noen forhåpninger på det å komme på noen som helst toppliste. Jeg hadde heller ikke trudd at jeg skulle komme på topplisten hvor jeg kommer fra. Jeg kommer da fra Hamar. 

Jeg sjekket tilfeldigvis topplisten for Hamar og jeg er da på 3 plass. De er sykt. Før så lå jeg på sånn 200 plass men nå ligger jeg på 3 plass. Jeg elsker det fordi da vet jeg at det er folk som leser bloggen min. Tusen Tusen takk til dere som leser bloggen min. Jeg er så takknemlig for hver og en av dere. Og at dere gjør dette mulig for meg, TUSEN TAKK

 

 

 

🎀HAR DU ANGST I SÅ FALL HVA SLAGS ANGST HAR DU?🎀

Jeg har som noen kanskje vet angst. Men hva slags angst har jeg? Det er det jeg har tenkt til å svare på nå. Dette blir et vanskelig innlegg for meg å dele men jeg tenker at det er best at jeg da deler det med dere. Da blir dere også litt bedre kjent med meg.

🎀 SOSIAL FOBI

Jeg har noe som kalles for sosial fobi. For meg i den sammenheng med sosial Fobi er at  jeg ofte bekymrer meg litt for hvordan de andre mennesker dømmer meg. Dette er i sammenheng med fortiden min med mobbing men det kan jeg ta i et annet innlegg. Jeg sliter veldig med det å skulle stå foran en hel klasse å holde en presentasjoner det er noe jeg rett å slett ikke klarer, det som skjer da er at jeg blir veldig stressa redd og usikker. Jeg blir veldig redd for at jeg skal dumme meg ut foran de andre og at de skal begynne å le.  Det er til å med vanskelig å holde en muntlig eksamen for meg fordi jeg blir like redd selv om det bare er lærere som skal se på meg. 

Jeg har derfor ikke lenger noen form for presentasjoner foran klassen lenger. Jeg har det kun foran lærer. Det som skjer etter at jeg har hatt en presentasjon er at jeg ofte må ta en pause ute etterpå da jeg blir så stressa. Jeg holder ofte pusten og derfor så må jeg ut å lufte meg litt for å klare å komme meg videre. 

🎀 TRAUMATISK STRESSLIDELSE.

Jeg har også en stresslidelse. Det gjelder da om jeg skal gå i skogen alene. Jeg blir veldig stressa jeg klarer rett å slett ikke å slappe helt av når jeg går alene i skogen. Dette har også med en annen ting jeg har opplevd før som har skremt meg. Dette kan jeg også ta i et annet innlegg senere. Men det som skjer er at jeg alltid er på vakt. Jeg må snu meg rundt fordi jeg er så redd for at det er noen som følger etter meg. Jeg puster ofte tung og blir bare mer og mer stressa jo mer jeg er i skogen alene. Jeg klarer liksom å gå litt i skogen men etter hvert må jeg gå hjem fordi jeg ikke klarer mer. 

Det er selvfølgelig dumt fordi jeg skulle ønske jeg kunne klare å gå litt mer i skogen alene men det går ikke. Ikke sånn det er nå så går det ikke. Men jeg håper at  jeg skal klare det snart. 

Har dere noen angstlidelser i så fall hvilke?

🎀  SEND INN SPØRSMÅL PÅ SNAPCHAT NÅ

Ettersom det snart er helg så trenger jeg en del spørsmål som jeg da kan svare på. Jeg kommer da til å svare på disse spørsmålene på søndag så derfor så spør jeg dere nå sånn at jeg rekker å få inn spørsmål.  Dere kan da kontakte meg på Snapchat eller så kan dere skrive i kommentarfeltet på dette innlegget om hva dere ønsker å ha svar på.

👻 SNAPCHAT ¨

På snapchat så heter jeg Synnesinblogg. Dere kan da adde meg å sende meg spørsmål. Jeg svarer på alt som kommer inn. Ingenting er for dumt eller noe sånt-. 

Da håper jeg å høre fra dere.

🎀SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg tenkte å ha en ny spørsmålsrunde rett å slett fordi jeg synes det er veldig morsomt å kunne svare på spørsmål. Så da setter jeg bare i gang tenker jeg

 

🎀 NÅR HAR DU BURSDAG

 Jeg har bursdag 23 juli.

🎀 KUNNE DU TENKT DEG Å BEGYNNE MED YOUTUBE?

Ja jeg har vurdert det men jeg er litt usikker enda. Hvem vet kanskje en gang i fremtiden begynner jeg med youtube. 

🎀 HAR DU BILDE AV DEG NÅR DU VAR MINDRE?

Ja det har jeg. Usikker på hvor gammel jeg var på dette bildet.

🎀 HVA ER DIN BESTE EGENSKAP?

Det må vel være at jeg alltid er snill og hyggelig og at jeg er til å stole på.

🎀 KAN MAN TA BILDE MED DEG OM MAN SER DEG PÅ GATA?

Det er bare å komme bort å spørre jeg tar gjerne en liten prat med dere

 

Ukens spørsmål!

Tid for ukens spørsmål. Jeg rakk det desverre ikke i går så da gjør jeg det nå. 

1 trives du med høyden din? 

Jeg er 172 høy og jeg trives med den høyden. Høyden er perfekt for meg. Jeg kunne gjerne vært litt lavere men ikke noe høyere. 

2 Hva er du mest redd for? 

Det må enten være døden ellers så er det klovner. Kan sikkert forklare det i eget innlegg om ønskelig. 

3 Har du noen søsken? 

Jeg har en lillebror. 

4 Hvor gammel er du? 

Jeg er 18 år gammel. 

5 har du lappen? 

Ikke enda men håper på det snart. 

 

 

 

 

 

 

2 dårlige uvaner jeg har.

Har jeg noen dårlige uvaner?

Jeg har faktisk noen dårlig uvaner som jeg tenkte å dele med dere.

1 Sover lenge i helger

Jeg sover lenge i helger noe jeg synes både er dumt å godt på samme tid. Det er dumt å sove lenge fordi da sover jeg bort mye av dagen. Jeg skulle gjerne vært litt mer morgenfugl men det er jeg ikke. Jeg må nok prøve å stå opp tidligere. Står jo vanligvis ikke opp før 12:00-13:00 på en lørdag hehe.

2 dårlig til å rydde.

Jeg må innrømme at jeg er ganske dårlig til å rydde. Jeg må virkelig bli bedre til å rydde. Jeg håper jeg snart blir bedre til å rydde.

HVORDAN KAN MAN VINNE HJERTE MITT?

Jeg fikk ett spørsmål i dag om hvordan man kan vinne meg eller hjerte mitt. Derfor så tenkte jeg å svare på dette nå.

Den personen som skal kunne bli sammen med bør kunne like meg for den jeg er. Ikke fordi jeg er pen eller noe sånt. Jeg tenker at den personen som vil bli  er et ønske fra dere. Men uansett det er derfor viktig for meg at den personen som vil bli sammen med meg ikke stresser med å bli kjent men heller har lyst til å snakke med meg å bli kjent med meg. En som er seg selv.

Gjerne en som ber meg på en romantisk middag ute for å kunne snakke å bli kjent.

Jeg er ikke interessert i at den personen som jeg går ut på første daten inviterer med meg hjem. Jeg er ikke ei som er interessert i å ha noen for for sex første daten, Jeg skal kunne bli kjent med personen sånn at jeg vet at den personen som inviterer meg ut er til å stole på.

Jeg vil heller ikke ha en person som er ute etter nudes på snap. Jeg synes det er veldig ubehagelig å bli spurt om det så vær så snill å ikke gjør det.

Pluss gjerne vær litt høyere enn meg ikke et krav jeg er 172 høy.

Vel det var  noen krav jeg hadde om du ville  ha vunnet hjerte mitt

KNUST TELEFON!

Gjett hvem som i går klarte å knuse telefonen sin jo det var meg. Telefonen datt ned fra kjøkkenbenken og ned i flisgulvet. Som dere ser så er hele baksiden på telefonen knust. Men hei jeg er ikke lei meg for det eller noe sånt. Jeg visste at en dag så var det min tur til å knuse en telefon så var ikke noen overraskelse. 

Nå får jeg runde av skal legge meg så god natt.