Hva vil dere at jeg skal skrive om?

Godt Nyttår! Jeg tenkte og spørre dere om hva dere vil lese om her på bloggen. jeg synes det alltid er koselig å vite hva dere vil lese om her på bloggen.

Jeg vil ikke skrive noe som er ikke er interessant for dere så derfor så spør jeg dere kjære lesere om hva dere vil at jeg skal snakke om. 

Håper dere tar dere tid til å skrive en kommentar om hva dere vil at jeg skal skrive om.

Klem<3

NYTTÅRSAFTEN 2017

Godt nyttår eller kanskje det er litt tidelig å si det enda men uansett jeg tenkte og vise dere hva slags antrekk jeg har valgt for i år. 

Siden vi feirer nyttår hjemme så valgte jeg en svart bluse og svart jeans men hadde jeg skulle ha dratt bort så hadde jeg valgt å gått med kjole men dette ble uansett nyttår antrekket for  2017. Kanskje så tenker dere hvorfor går hun ikke med kjole nå som det er nyttårsaften. Vel det er mitt eget valg så får dere tenke hva dere selv vil men sånn var i alle fall mitt antrekk for i kveld. Jeg kommer også til å ta noen øyeblikk fra 2017 i et annet innlegg så da er det bare og følge med.

SVAR PÅ DENNE KOMMENTAREN

Hei. Jeg tenkte jeg skulle svare ordentlig på den ene kommentaren jeg har fått på bloggen. Grunnen til det er fordi jeg vil gi et bedre svar enn det jeg har gjort så derfor så skriver jeg et eget innlegg når det kommer til denne kommentaren her.

Kommentaren: Kanskje du ikke har noen av delene? At du kanskje bare har lagt deg til uvaner?

Jeg skrev jo et tidligere innlegg der jeg fortalte at jeg har en del tvangstanker og er redd for en del ting. Dere finner innlegget HER. Jeg har angst og  jeg blir fort redd ukjent mennesker. Grunnen til det er fordi jeg ikke har klart å legge vekk de vonde minnene med all den mobbingen som jeg gikk gjennom på barneskolen. Du som tror at dette er en uvane jeg har lagt til meg så er det ikke noe uvane. 

Jeg har blitt mobbet i en del år og jeg synes det er vanskelig i noen sammenhenger å legge disse minnene bak meg. Jeg ble litt skuffet når noen sier at dette er kanskje bare er noen uvaner jeg har lagt til meg. Jeg prøver som best mulig å åpne meg her på bloggen og jeg føler at jeg kan snakke med dere om dette her. Men når det kommer sånne kommentarer vet jeg ikke om jeg skal åpne meg lenger eller om jeg skal fortsette og åpne meg. Det er dere som bestemmer om dere vil at jeg skal åpne meg mer. 

 

Men det jeg ikke vil ha er flere sånne kommentarer eller andre stygge eller sårende kommentarer.

 

Jeg håper dere forstår.

Klem Synne<3

FOX HADDE BESØK AV HALVBROREN

Hei og god kveld. Nå har akkurat de som eier halvbroren til Fox dratt. Foc har nemlig hatt besøk av Hot Chilli som er halvbroren til Fox Disse bestevennene har lekt og hatt det kjempe morsomt. Fox er veldig sliten og har sovnet.  

Det som var litt morsomt var at Chilli hadde med seg nissedrakt så da måtte vi selvfølgelig prøve den og den passet hehe. Jeg synes Fox ble kjempe søt i den så kanskje blir dette noe vi skaffer oss til julen 2018,

Har jeg noen planer for nyåret

Hei og god kveld. Jeg tenkte å nevne om jeg har noen planer for nyåret. Det er jo ingen selvfølge at man har noen planer for det nye året men her er noen av mine planer for det nye året.

1 SPISE SUNNERE!

Jeg har tenkt til å begynne å spise sunnere og prøve å spise minst mulig godteri. Godteri er jo ikke bra for kroppen så jeg har tenkt til å legge bort godteri og brus til en gang i uka som lørdag. Jeg håper at jeg kommer til å greie det hehe. 

 Måtte bare le litt av denne snappen mamma sendte. På bildet har Fox vært ute i snøen og lekt mye. Endte med en dursj for han grunnen var for å få vekk alle klumpene som satt i pelsen.

2 Gå flere turer med Fox

Jeg har tenkt til å komme meg ut og røre meg sammen med Fox- Er alltid koselig å gå tur med hunden sin og for det nye året så håper jeg det blir mange flere turer

3 BLI FLINKERE TIL Å BLOGGE.

Dette her skal jeg bli mye flinkere til. Jeg skal bli mye flinkere til å blogge for dere lesere. Jeg synes det er utrolig morsomt  og blogge så derfor så tenkte jeg at jeg skal bli mye flinkere på dette her. 

 

Kommer flere planer for nyåret, 

 

 

Hva slags planer har dere for nyåret?

fått puta min i dag🐴 🦄🐴🐴🦄🦄🦄🐴🐴

Hei og god kveld (natt)🐴🐴. Jeg hadde tenkt til å vise dere en pute jeg har bestilt meg eller pappa bestilte til meg. Jeg hadde egentlig tenkt til å ha et bilde hengende på veggen men da jeg fant ut at det gikk og lage pute i stedet så gikk jeg for pute. 🦄Denne puten er også veldig spesiell for meg da dette er en av de siste bildene  av meg og Prinsen når jeg hadde ordnet meg og jeg hadde stelt Prinsen. Jeg er allerede kjempe redd for at jeg skal ødelegge puten men det kommer jeg ikke til å gjøre., 🐴 

🐴 🦄🐴🐴🦄🦄🦄🐴🐴

Nå skal jeg se på en film så vi snakkes mer i morgen,

Klem Synne<3

Vi vant priser på årets julemesse på Jønsberg 🐻🐰

Hei dere. Jeg tenkte fortelle dere noe som var ganske gøy for oss nemlig at vi vant to priser på Jønsberg sin julemesse. Vi foreventet ikke å vinne. Kanskje var vi heldig og vant 1 pris men vi vant 2! Det var så utrolig morsomt at vi vant. 

Jønsberg Sylting UB sitt bilde.

Vi vant første pris for beste kundeopplevelse og beste totalinntrykk.

Jønsberg Sylting UB sitt bilde.

 

Vi skal ha en annen messe etter jul kommer mer informasjon om det da. Håper dere kommer å møter oss der.