Erfaring rundt 3 dose med corona vaksine

I går så var jeg og tok min 3 dose med corona vaksine.  Jeg hadde egentlig tenkt og oppdatere dere om hvordan det gikk men jeg orket rett og slett ikke.  For dere som lurer så fikk jeg vaksinen som heter Pfizer. Jeg tenkte og snakke om mine erfaringer rundt vaksinen. 

Når jeg tok vaksinen så var det litt vondt, Men det ble litt verre når jeg satt og ventet etter at jeg hadde tatt den. Armen min ble øm og vond og jeg ble sjekka opp av en lege som var der. Jeg fikk beskjed om og sitte lenger og ta det med ro. Jeg var også litt  blek. Jeg tok vaksinen klokka 15:50 satt til klokka var 16:00 så ble jeg øm i hele venstre armen. Etter at det hadde gått 10 min så ble jeg spurt om det  gikk bedre men armen var fortsatt like øm.  Jeg ble spurt om jeg ville ha noe og drikke og det takket jeg ja til. Så satt jeg i 5 min og ble spurt igjen om det gikk bra. Jeg ble spurt om jeg ville legge meg ned litt og det sa jeg ja til. Jeg fikk mer og drikke. 

Etter at jeg hadde ligget en stund så ble jeg sjekket igjen. Jeg hadde fortsatt vondt men det ble bedre. 

Det gikk en 30 min ekstra før jeg kunne gå fra stedet jeg tok vaksinen. Jeg er glad for hjelpen jeg fikk der. 

I dag så er begge armene mine ømme og vonde. Jeg klarer og skrive på pc men er ikke like enkelt. Jeg har heldigvis ikke like kraftig bivirkning denne gangen som jeg hadde sist. Da fikk jeg så vondt i hodet at når jeg bare sto og snakket med mamma så gråt jeg fordi det gjorde så vondt.  Heldigvis varte det bare den første dagen og var borte den andre dagen. 

Jeg kunne ha skrevet mer men jeg orker rett og slett ikke. Så dette var litt av mine erfaringer. Gjerne skriv hva dine erfaringer er i kommentarfeltet. 

 

50 spørsmål og svar

Hei alle sammen! Håper dere har en fin dag. Jeg tenkte og svare på en del spørsmål jeg har funnet på nett som var ganske morsomme og svare på.  Men før jeg gjør det har jeg også noe annet og si. Jeg hadde egentlig planer med og blogge hver dag i hele 2022 men det ser jeg blir vanskelig. Det er ikke enkelt og finne inspirasjon til nye blogginnlegg hver dag. Kreds til de som klarer det fordi det er ikke enkelt. Men jeg prøver og blogge så mye som mulig. Uansett uten og bable for mye angående det så kan jeg vel egentlig bare begynne med spørsmålsrunden. 

    1. Hvem er du forelsket i?
         Kjæresten min.

     2. Savner du noen akkurat nå?

Savner kjæresten min selvfølgelig. 

3. Hva er dine planer for i kveld? 

Jeg skal på kurs med Røde kors. Blir spennende og jeg gleder meg til det. 

4. Liker du sterk mat?

Jeg er nok ikke en person som er glad i sterk mat da jeg er veldig følsom i forhold til sterk mat. 

5. Samler du på noe?

Ja jeg samler faktisk på mumi kopper haha. Jeg synes bare de er så fine. Jeg kan vise dere dem i et annet innlegg hvis det er interessant for dere. 

6.  Hvordan har din bestevenn det?

Jeg tror hun har det bra men hun sliter en del psykisk men hun får hjelp. 

7. Noen gang vært på leir?

Ja var på rideleir for noen år tilbake. Har forresten bilder fra det så si ifra hvis dere vil se de.  

Det var de spørsmålene jeg rakk. Men si ifra hvis dere har flere spørsmål. Jeg svarer på alt. 

 

 

I gang med strikking

Hei dere. Jeg bestemte meg for en stund at jeg hadde lyst til og strikke et sengeteppe. Det er jo så gøy og ha en prosjekt som kommer til og ta tid men som blir bra når det  er ferdig.  Jeg skal strikke et ganske stort teppe så det kommer til og ta lang tid til det er ferdig.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Det var ikke enkelt og ta bilde av prosessen så langt da det er på strikkepinnene og da blir det vanskelig og ta bilder av det. Men jeg håper og kunne få tatt bilder av det når det blir enda større enn det teppet er nå.

 

Jeg håper dere vil følge meg videre i denne prosessen så får vi se når det er ferdig. Jeg skal nok få til og holde dere oppdatert på hvordan prosjektet går.

 

Forresten så send gjerne inn spørsmål til ukens spørsmål som kommer på bloggen i morgen.

 

Så snakkes vi senere:)

Spørsmål og svar

Hei og godt nyttår. Jeg har noen spørsmål jeg tenkte og svare på.

Har du noen spesielle triks du kan? 

Jeg kan blant annet stå i bru.

Kan være et bilde av utendørs

Kan flere triks men velger og vise dette nå.

 

Hvor høy er du? 

Jeg er 170.

 

Hvordan er det og leve med sosial angst

Jeg har ikke blitt fått diagnosen sosial angst. Men jeg vet godt hva sosial angst er. Jeg har dager hvor alt er fint men jeg har også dager hvor jeg er redd for at jeg ikke gjør ting bra nok. Jeg kan bli usikker og redd  når jeg møter nye mennesker. Så det varierer veldig hvordan dagene mine er.

Kommer du til og blogge hver dag?

Jeg prøver så godt jeg kan men av og til er det ikke like enkelt og blogge hver dag. Enten så har jeg ikke motivasjon eller at jeg er usikker på hva jeg skal skrive her på bloggen. Men jeg har et mål om og få blogget hver dag fremover. PS skriv i kommentarfeltet hva dere ønsker og lese.

 

Det var noen av spørsmålene jeg har fått inn. Så det er bare og sende inn flere spørsmål.