photoshoot med fox

Dette er en stund siden. Jeg hadde helt glemt og skrive om dette her. Jeg hadde nemlig en photoshoot med Fox. Jeg tenkte derfor jeg kunne dele dette med dere.

Fox er virkelig en helt fantastisk hund som jeg er så utrolig glad i. Jeg savner han utrolig masse når jeg er på folkehøyskolen. Jeg gleder meg til vinterferien da ser jeg han igjen. Han gir meg så utrolig mye glede. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten han.

 

HVA JEG SYNES ER DET BESTE MED Å BLOGGE

Det er noen som har lurt på hva jeg synes er best med det og blogge. Jeg tenkte derfor og snakke om dette nå selv om jeg egentlig snart må sove hehe. 

Vel det jeg synes er det beste med og kunne blogge er det og kunne formidle. Kunne formidle eventuelle erfaringer og kunnskap. Jeg skrev egentlig en dagbok først men så dukket det å blogge opp og så slo det meg. Hvorfor ikke starte og blogge. Her kan jeg jo dele mine erfaringer samtidig nå ut til mennesker med det. Jeg synes det er utrolig morsomt og blogge. Jeg har jo angst men her er jeg ikke redd for å dele mine meninger om ting. Jeg har forberedt meg på negative kommentarer

BILDER SOM IKKE KOM PÅBLOGGEN

Jeg har sett en del bloggere legge ut bilder som ikke kom på bloggen. Jeg har derfor lyst til og dele noen bilder med dere. 

 

Første bilde: Her skulle jeg teste et filter som gjør at du kan se eldre ut. Jeg ble overrasket over hvordan jeg så ut. Jeg håper jeg ikke får så mange rynker senere i livet

 

Andre bilde: Hva i alle dager skjedde her. Her hadde jeg ikke fokus i det hele tatt haha.

 

 

Hvorfor er det så mange som hater ulven?

Jeg har skrevet om ulven før. Hva slsgs skader den gjør osv. Men hvorfor er det så mange som hater ulven. Ulven er jo et fantastisk dyr. Jeg vet det er mange som hater ulven fordi den dreper sauer for morro skyld. JegJeg vet at det er noe dritt at ulven dreper sauene. Men må man virkelig hate ulven for det. Det synes jeg ikke. Jeg elsker ulver selv om ulvene gjør dette.  

Det er noen som har spurt meg om jeg kan bli en motstander av ulven. Og svaret mitt er nei på det. Jeg elsker virkelig ulven. Selv om ulvene dreper sauer eller skader dem. Jeg kommer alltid til å elske ulvene.

HÅPER DU AT DU NOEN GANG KAN LEVE AV BLOGGEN?

 

Hei.

Som dere sikkert ser i overskriften hvis ikke så står det HÅPER DU AT DU NOEN GANG KAN LEVE AV BLOGGEN? Dette er det noen som har spurt meg og derfor så tenkte jeg og svare  på det nå

 

Jeg har jo veldig lyst til at en dag kan jeg klare å leve av denne bloggen her. Men jeg vet at jeg har en veldig lang vei og gå om jeg skal klare det. Det er ikke bare bare og skulle forsøke og leve av bloggen. Jeg er langt fra der enda. jeg elsker virkelig og blogge. Det og kunne formidle noe som alle kan lese betyr mye for meg.

Jeg gleder meg kjempe masse  i tiden fremover med denne bloggen.

 

SPØRSMÅL OG SVAR

Tenkte at jeg kunne ha en spørsmålsrunde her på bloggen. Derfor har jeg lett litt rundt på nettet etter spørsmål. Her kommer de.

 

1. Hva er ditt fulle navn?

Synne Fosserud Stener

2. Hvor gammel er du?

Jeg er 19 år gammel

3. Hvilken farge har du på øynene?

Jeg har en blanding mellom brunt og grønt

4. Hvilken farge har du på tannbørsten din?

Rosa

5. Har du søsken?

har en lillebror

6. Har du noen tatoveringer?

Jeg har to stykker.

7. Foretrekker du lørdager eller søndager?

Lørdager uten tvil

8. Drar du helst på kino eller ser du helst en film hjemme? 

Ser helst film her hjemme.

Sophie Elise har sluttet å blogge

Jeg har hatt Sophie Elise som forbilde veldig lenge. Det var henne som inspirerte meg til og begynne å blogge. 

 

Jeg synes det er trist at hun har sluttet å blogge. Men jeg skjønner godt hvorfor. Når man får veldig mye hat og stygge  kommentarer over lang lang tid. Så tar det knekken på en person til slutt.  Uansett hvem det er så gjør det det. Jeg håper hun hever seg videre og kommer videre med andre prosjekter.

KLEM

ALDRI FOR SENT Å SPØRRE OM HJELP

Aldri for sent å spørre om hjelp

Ari Bhen tok jo livet sitt 25.12.2019 derfor så tenkte jeg å skrive om hvor viktig det å søke hjelp. Så vi slipper at flere mennesker tar livet sitt.

Har man slitt med depresjoner, selvskading, selvmordstanker eller andre ting. Vær så snill å spør om hjelp. Det finnes alltid mennesker som alltid vil hjelpe deg. Jeg har selv og sliter fortsatt med depresjoner men jeg har bestemt meg på å søke hjelp. Søke hjelp sånn at jeg kan få en bedre hverdag.

 

Vær så snill å spør om hjelp. Det er som sagt ikke noe nederlag det å spørre om hjelp. Du viser bare styrke og mot. Det finnes mennesker som er så utrolig glad i akkurat deg. Familien og venner. de vil ikke miste deg. De vil ha deg i livet sitt. Fordi du er fantastisk fordi du er den du er. Det er ingen som ønsker at du skal ende livet ditt.

Ikke gi opp.

 

Jeg ber deg en siste gang spør om hjelp

Hva gjør du når du sitter på toget så lenge

Det er noen som spør meg om hva jeg gjør når jeg tar toget så lenge. For det første så tar togturen ca 7 timer med alt fra toget til Oslo også bytte tog som da går videre til Kristiansand. Alt i alt en reise på 7 timer. Tenkte å nevne noen ting som jeg pleier å gjøre når jeg sitter på toget.

Blogge.

Jeg bruker da noe av tiden til å blogge. Lage nytt og spennende innhold for dere. Det er ikke bare bare av og til har jeg en skrivesperre. Kommer ikke på noe spennende for dere. Mens andre ganger så kan jeg skrive mange innlegg om gangen. Spørs hva jeg velger å skrive om.

Lese til jegerprøven

Jeg pleier også å lese til jegerprøven. Jeg skal ta prøven 14.01.2020. Jeg gruer meg selvfølgelig til prøven men jeg satser på at dette går veldig bra.

Sove

Så kan det hende at jeg bestemmer meg for og sove. Samle opp litt mer energi før jeg eventuelt leser videre.

 

Det var noen av tingene jeg pleier og gjøre når jeg er på toget.