Lei av drama!

Det at det finnes drama det kommer man ikke utenom dessverre. Jeg er en person som hater drama noe veldig. Det og å bli brukt. Jeg blir lei meg når noen blokker meg eller sletter meg enten det er på facebook eller snachat spesielt om jeg er god venn med den personen. Det gir dessuten ikke ,mening å blokkere noen uten grunn man skal kunne si ifra før man eventuelt gjør det så ikke den personen det går utover tror at alt er dens feil. 

Hva tenker du om Dubai? Og ville du ha reist dit?

For det første så har jeg ikke noe i mot landet i det hele tatt. Om jeg hadde fått en sponset tur til Dubai så hadde jeg ikke sagt nei. Men om jeg reiser dit frivillig det vet jeg ikke enda kanskje en gang i fremtiden.

KVINNER SOM HAVNER I FENGSEL FORDI DE BLIR VOLDTATT? 

Jeg har lest at kvinner i Dubai blir arrestert og havner i fengsel om de blir voldtatt. Noe jeg synes er forferdelig og trist. Kvinner som blir voldtatt utenfor ekteskapet blir satt i fengsel.

Bildet kan inneholde: 1 person

Ulovlig å være homofil

Dette er også trist. De folkene som blir antatt for å være homofil blir da ansett som kriminelle og havner da i fengsel.

Bildet kan inneholde: 1 person

 

Burde ikke ta en kjærestetur til Dubai

Det er faktisk forbudt å dele rom eller bo sammen med det motsatte kjønn med mindre man er gift eller har et nært slektskap til vedkommende.

 

Ukens spørsmål

Jeg har fått noen spørsmål som jeg nå tenkte å svare på. Jeg rakk det ikke i går så derfor så tenkte jeg å svare på dette nå.

1 ER DU REDD FOR Å DØ? Ja jeg er faktisk redd for å dø. Jeg er redd for at jeg skal dø fra de jeg er glad i. Jeg håper jeg fortsatt har igjen mange gode år her på jorden. Men hvem vet kanskje så er livet mitt over i morgen. Jaja det er vel ikke bare meg som frykter døden.

2 HVA ER DU MEST REDD FOR? Jeg er mest redd for høyder og klovner. Jeg sliter til og med å klatre i en stige så det sier sitt. Klovner hater jeg  veldig også jeg hater både snille og slemme klovner synes de er så ekle og ubehagelige. Jeg klarte å slå ned kompisen min en gang fordi  han hadde kledd seg ut som en klovn så det sier sitt. 

3 KUNNE DU TENKT DEG Å BEGYNNE MED YOUTUBE? Enn så lenge har jeg mer jobb nok med bloggen men jeg skal ikke se bort i fra at jeg kan starte opp en youtubekanal en gang. Vi får se hva fremtiden bringer.

HVA SLAGS RASE ER HUNDEN DIN? Han er en blanding av Chihuahua og Pomeranian.

 

Hva lurer du på til neste ukens spørsmål:)

Pelsdyr

Man er ikke glad i dyr om man går med pels?

Altså man kan jo gå med pels og være glad i dyr samtidig eller er det ikke sånn. Jeg så det var en overskrift  på nett der det sto går du med pels er du ikke glad i dyr.

Det gir ikke mening for meg. Grunnen til det er fordi at jeg kjenner mange som er glad i dyr og som går med pels. Sånn at folk kan gå med pels men alikevel så går de med pels. Jeg går ikke  med pels og jeg håper at de fleste ikke støtter det med pelsproduksjon.  Jeg synes det fortsatt er like forferdelig at dyr har det så vondt bare fordi vi skal ha noe fint  å gå med. Nei pels er ikke noe for meg men jeg kan aldri.