Reagerer til bilder fra jeg var 13 år

Hei nå er det en stund siden jeg har blogget.

Det har vært vanskelig for meg og finne ut hva jeg skal blogge om men nå har jeg funnet en del bilder fra da jeg var 13 år gammel og skulle på skoleball. Jeg har tenkt til og reagere til bildene og hva jeg synes om dem. Så jeg kan vel egentlig bare starte.

Som sagt her skulle jeg på juleball på ungdomskolen i 2013. Jeg ser så ung ut på disse bildene her. Jeg husker hvor stolt jeg var av den kjolen.

Bilde nummer 1: Jeg synes det bilde her er fint. Jeg kunne kanskje ha smilt litt mer for og se litt blidere ut men ellers er det fint.

Bilde 2: Her ser jeg mye blidere ut. Her har jeg egentlig ingenting som jeg vil endre på. Jeg er fornøyd med dette bilde. Forresten så er det pappa som har tatt alle bildene av meg så tusen takk for det pappa.

Bilde 3: Her kunne jeg kanskje ha rettet meg litt mer opp. Men ellers så synes jeg det er ok.

 

Si ifra om dere har noen ønsker dere vil at jeg skal dele med dere her på bloggen så kommer det ut.

Prøve meg på digital tegning oppdatering

Jeg har prøvd meg på digital tegning jeg er enda ikke helt ferdig enda men her er deler av den kanskje ser dere hvem det er. Nå må jeg dra fordi jeg skal kjøre lillebror.

 

Jeg synes resultatet ble fint med tanken på at det er min første gang. Jeg håper dere likte det. At det ikke er 100% perfekt må jeg regne med da det som sagt er første gangen. Gjerne skriv hva dere synes.

Bruke bloggen som en slags dagbok?

Noen har spurt meg om jeg ville ha brukt bloggen til en slags dagbok. Dette har jeg derfor tenkt og svare på nå. Jeg er jo på skolen men har pause til 13:45 men skal kjøre lillebror på en kjøretime til klokka 13;00 derfor så svarer jeg på dette nå.

Blogg som dagbok?

Jeg er usikker på om jeg ville ha brukt bloggen som en dagbok. Det er ikke alle tanker og følelser jeg har lyst til og dele med dere her på bloggen. Jeg prøver og dele mest mulig med dere men det er ting som jeg vil holde privat derfor så tror jeg ikke at jeg kommer til og bruke bloggen som en dagbok. Det er gøy og dele tanker og følelser men det er ikke gøy og dele ting som jeg ikke ønsker at alle skal vite.

Men jeg synes det er gøy og blogge og jeg kommer ikke til og slutte og blogge med det første. Jeg gleder meg til fortsettelsen med denne bloggen og jeg håper at dere fortsatt vil følge meg på denne reisen og bloggen.

Det er forresten bare og skrive i kommentarfeltet om hva dere ønsker og lese her på bloggen så skal jeg skrive innlegg om det.  Eller så kan dere legge meg til på Synnefstener på snapchat og sende inn spørsmål eller ting dere vil at jeg skal skrive  her på bloggen så kommer det med.

Jeg har også en Instagram som er Synne.blogg som dere kan sende spørsmål og ting dere vil at jeg skal skrive her på bloggen.

Det kommer flere innlegg senere.

 

Kommer du til å lage onlyfans?

Hei jeg tenkte og svare på et spørsmål som jeg har fått en del ganger nå og jeg kjenner meg litt lei av og få det spørsmålet så derfor svarer jeg på det nå.

Hva er onlyfans?

  • Nettside hvor brukere deler bilder og videoer
  • Fans abonnerer på profilsider mot et gitt månedsbeløp
  • Man kan også betale ekstra eller «tipse» for enkeltinnlegg
  • Nettsiden har 18 års aldersgrense, og tillater nakenbilder
  • Har ikke egne apper, og besøkes via nettleseren

Kommer du til og lage onlyfans?

Svaret mitt er nei.  Jeg kommer ikke til og lage en onlyfans bruker for og dele bilder og videoer av meg selv.  Det er som sagt en nettside hvor man da deler nakenbilder eller videoer av deg selv og tjener da penger på det. Dette er noe jeg absolutt ikke vil eller kommer til og gjøre. Og jeg skjønner ikke hvorfor folk spør meg om og lage en onlyfans bruker. Jeg har som sagt kjæreste. Så det blir helt feil av meg og skulle lage en onlyfans bruker. Det er også sånn om man velger og lage en onlyfans bruker og deler bilder eller videoer så er dette bilder og videoer du aldri kan få tilbake. Derfor sier jeg nei til det og jeg ønsker ikke noen flere spørsmål om jeg kommer til og lage en onlyfans bruker.

Så ikke send noen flere spørsmål angående onlyfans.