Svar på spørsmål

Hei.

Beklager for at jeg ikke har fått svart på de spørsmålene som har kommet inn. Jeg er som sagt student og det har vært mye innleveringer og oppgaver som jeg måtte ha prioritert min tid på. Men nå har jeg tid til og svare på de spørsmålene som har kommet inn.  Jeg har jo opprettet slik at dere kan sende meg anonyme spørsmål eller kommentarer på snapchat. Og det har kommet inn en rekke med kommentarer og spørsmål. Så det er bare og sende inn kommentarer eller spørsmål så kommer de med i neste runde.

 

🐻Din kropp ser fantastisk ut. 

Tusen takk for at du sier det. Det er så hyggelig at du tar deg tid til og si det setter pris på det.

🐻Er du singel eller er du i et forhold?

Jeg er ikke singel. Jeg har nå vært i et forhold i 1 år. Noe som er rart og fantastisk og tenke på. Jeg har det veldig bra i det forholdet jeg er i nå.

🐻Har du et crush på noen? 

Ja kjæresten min.

🐻Siste personen du likte?

Det er da kjæresten min.

🐻pizza eller burger?

Litt vanskelig men skal jeg velge mellom de to så blir det pizza.

 

🐻 Hvem er din bestevenn 

Min bestevenn men også er kjæresten min. Han er virkelig fantastisk. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten han.

Men jeg har også ei venninne som virkelig er min bestevenn. Hun heter Isabell. Hun og jeg er ganske like. Vi møttes på folkehøyskolen i Kristiansand og har vært bestevenner  siden da. Det som er litt trist er at hun bor i Skien mens jeg bor i Hamar men vi har planer om og møtes så fort Korona gir seg.

Kan være et bilde av 2 personer

 

Det er også kommet inn noen kommentarer og spørsmål som jeg ikke kommer til og svare på. Dette er fordi jeg synes de blir for upassende og skrive om her på bloggen. Jeg håper dere respekterer det.

Jeg skal nå rydde rommet så vi snakkes

4år med denne bloggen ærlig innlegg

4 år! 4 år med denne bloggen. Tenk det har gått 4 år siden jeg opprettet denne bloggen. Jeg opprettet denne bloggen i 2017. Så det begynner og bli en stund siden. Siden da har jeg lært en god del om det og blogge. Hvor mye tid det faktisk tar og drive en blogg. Jeg tenkte derfor og dele med dere hva slags erfaringer jeg har gjort meg i løpet av de 4 årene jeg har hatt denne bloggen her.

  

🐻Negative eller stygge kommentarer.     

Jeg har lært det at det og blogge kan føre med seg negative kommentarer. At det ikke alltid er folk som er enige i det jeg deler her på bloggen og det er selvfølgelig lov til og være uenig i det jeg skriver her på bloggen. Folk har sine meninger og slik er det bare. Jeg har lært og ikke ta de negative eller stygg kommentarene innover meg. Jeg kan svare på dem men jeg tar ikke de innover meg lenger. Det synes jeg bare blir for dumt og la de folkene som har skrevet stygt til meg få vinne over meg. Nei jeg kommer ikke til og la de vinne uansett hva som skjer.

 

🐻 Hvor mye tid blogging faktisk tar.

Det og blogge er ikke bare bare. Man skal kunne skrive innlegg som får folk til å få lyst til og lese bloggen. Man skal kunne skrive hvert fall 3-4 innlegg hver eneste dag. Det har vært litt av en utfordring for meg da jeg ikke alltid vet hva jeg skal skrive her på bloggen. Jeg vil ikke dele privatlivet mitt her på bloggen. Så det har vært en utfordring.

 

🐻  Hvor mye positive kommentarer jeg har fått. 

Det er alltid like koselig og få positive kommentarer som folk skriver til meg. Jeg setter så stor pris på hver enste av dere som skriver positive kommentarer her på bloggen min så det er det bare og fortsette med.

 

🐻  Kommer jeg til og fortsette med og blogge? 

Selvfølgelig kommer jeg til og fortsette og blogge. Jeg elsker fortsatt og blogge så det er noe jeg ikke kommer til og gi meg med det første. Jeg gleder meg så mye til fortsettelsen her på bloggen. Det er bare så utrolig koselig for meg og kunne blogge. Så jeg håper virkelig dere vil følge meg videre på denne blogg reisen.

 

Hvordan reagerte vennene mine når jeg begynte og blogge?

Hei jeg tenkte og fortelle dere litt om hvordan noen av vennene mine reagerte når jeg begynte og blogge. jeg har ikke skrevet om dette før så derfor så tenkte jeg og snakke om det nå.

Jeg synes det er så fint og få svar fra venner siden jeg blogger. Så er det alltid koselig at de sier sin mening om det. Om det er litt negativt det de kommer med så er det deres mening men det meste som kommer er bare koselig.

Anonym

Denne personen jeg fikk svar av ønsker og være anonym så derfor så kaller jeg henne bare for Anne.  Anne mente det at det og blogge er en fin ting men hun skjønner ikke hvorfor personer som velger og utsette seg for at man da får hat kommentarer eller stygge kommentarer. Men det og blogge for og motivere andre det er en fin ting. Men hun synes det blir dumt om jeg da hadde blogget mye om privatlivet mitt men hvis jeg blogger for og motivere andre så er det bare fint.

 

Eilen

Jeg har ikke lest mye av det du har lagt ut, men av det jeg har sett virker det som om du tar bloggen din seriøst og at du er engasjert i det du driver med. Det virker som en lidenskap du har og det er veldig bra at du står for det du liker selv om andre ikke kan være helt enige til tider. Jeg personlig leser ikke blogger, men alle har sin egen smak :))

Svar til Eilen

Tusen takk for at du tok deg tiden til og svare på spørsmålet mitt. Jeg forstår det at du personlig ikke leser blogger men som sagt alle har hver sin egen smak. Jeg setter uansett pris på at du tok deg tid til og svare på spørsmålet mitt. Tusen takk for det.

katrine

At du blogger synes jeg er kjempe fint:)

Jeg har ikke fått inn noe mer men det kommer sikkert flere inn i løpet av dagen vi blogges:) Skriv gjerne en kommentar i feltet under

 

 

 

 

Anonyme meldinger på snapchat

Det finnes en app som gjør at du kan sende anonyme meldinger på snapchat. Den heter yolo. Jeg kommer til og bruke den i forhold til at dere kan sende inn spørsmål som jeg kan da svare på her på bloggen. Det er gøy og få kommentarer spørsmål så derfor så gjør jeg dette.  Til de som heller vil at jeg svarer på Yolo appen så er svaret nei jeg kommer til og svare kun fremover her på bloggen. Det er opp til dere om dere fortsatt vil sende inn spørsmål eller kommentarer på Yolo eller ikke men jeg velger det slik.

Så for og ikke snakke mer om hvorfor jeg velger og gjøre det slik så kan jeg da svare på noen av kommentarene og spørsmålene  jeg har fått på Yolo.

 

Tror du at du liksom er kjent? Virker veldig sånn på bloggen din når du skriver at det er vanskelig og få tid til å blogge. Du er Sophie Elise liksom.. 

Takk for kommentaren; For det første jeg vet godt at jeg ikke er Sophie Elise. Jeg skrev at det kan være vanskelig og få tid til og blogge fordi jeg har skole, familie og venner som tar tid. Jeg har en kjempe snill kjæreste som jeg bruker tid sammen med. Jeg har derfor sagt at det noen ganger kan være vanskelig og få tid til og blogge. Jeg er ikke en kjent person jeg vet godt det selv. Men nå vet du grunnen hvorfor det noen ganger kan være vanskelig for meg og blogge.

 

Kan være et bilde i svart-hvitt av 1 person, hår og yttertøy

 

 

 

 

Er du singel? 

Nei jeg er ikke singel. Jeg har en kjempe snill kjæreste som behandler meg kjempe bra og som betyr så utrolig mye for meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle ha klart meg uten han.

Hvorfor ser vi aldri typen din?

Grunnen til at jeg velger og ikke vise han her på bloggen er fordi jeg gjerne vil holde han skjermet for eventuelle stygge kommentar slik som for eksempel hvorfor er du sammen med henne. Hvorfor er du sammen med en blogger eller andre uhyggelige kommentarer. Familie og venner vet selvfølgelig hvem han er men jeg vil ikke legge ut bilder av meg og han sammen med mindre jeg spør han om det er greit. Men enn så lenge så holder jeg det privat. Håper at dere respekterer det.

 

Kan være et bilde av 1 person

 

Jeg har ikke fått inn noen flere spørsmål men om det kommer flere så tar jeg dem med i neste runde. Eller skriv spørsmålet i kommentarfeltet.

Et dønn ærlig innlegg

Jeg blir 21 år den 23 juli. Det er så rart og tenke på hvor fort tiden har gått. Jeg skulle ønske jeg kunne skru tiden litt tilbake da det ikke er bare enkelt og bli voksen. Det stilles så mye mer krav til deg som person enn da du var barn. Det er ikke enkelt og bli voksen. Det og skulle kunne gjøre alle fornøyde, ta vare på deg selv, være med familie og venner og mye mer. De er ikke så enkelt som man skulle tro.

 

Det og ta av tid til og blogge hver eneste dag. Ha tid til familie, venner og kjæreste. Det er ikke bare enkelt og få til alt sammen når man er ung voksen. Det finnes en begrensning som jeg har som person. Det er ikke alt jeg får tid til. Det og finne tid til alt. Finne tid som gjør at jeg kan få gjort alt jeg skulle ha gjort er en utfordring. Det er viktig og tenke på meg selv også jeg kan ikke glemme meg selv heller. Jeg må vite når jeg trenger og hvile når jeg rett og slett ikke har nok energi.

Hadde jeg kunne skrudd tiden tilbake til da jeg var barn hadde jeg nok sagt til meg selv nyt den tiden du har som barn fordi plutselig så er du voksen og det blir mye mer krav fra skole, foreldre og andre. Jeg skulle så gjerne ha vært barn litt lenger men nå er jeg 20 år jeg er voksen. Jeg vil så gjerne gjøre alle fornøyde med meg. Gjøre slik at foreldrene mine blir fornøyde og tro at jeg er voksen fordi nå tror de jeg ikke er voksen, Jeg vil bare at alt skal være bra mellom oss.

Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal få til alt. Jeg har skole som krever en del av meg, Jeg har en kjempe snill kjæreste som behandler meg som en prinsesse. Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal få til alt og rekke alt. Jeg vil passe på at jeg bruker tid sammen med kjæresten min. Han betyr mye for meg og jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten han. Jeg har bloggen som jeg jobber med fordi jeg trives godt med det, jeg gir meg ikke som blogger men noen ganger har jeg rett og slett ikke energi til og blogge.

Jeg må finne ut hvordan jeg skal få energi til alt. Kunne gjøre alt for at alle skal være fornøyde med meg. Men noen ganger er det så sykt vanskelig. Det er vanskelig og gjøre alle fornøyde. Det viktigste er at jeg gjør foreldrene mine fornøyde men hvordan går det når det er så sykt mye som skjer ikke bare når jeg er hjemme men jeg har et liv uten for hjemmet mitt også hva skjer når jeg eventuelt får meg jobb. Hvordan skal jeg klare det når jeg allerede har så mye som jeg må gjøre for at alle skal være fornøyde. Jeg vet at foreldre kan bli litt oppgitte også videre men til dere foreldre husk på at selv om hun er voksen så har hun et liv hun også. Hun er bare en person det er ikke alt hun rekker. Jeg skal ikke henge ut foreldrene mine i det hele tatt. Det vil jeg ikke men jeg ønsker bare at det skal bli enklere for meg. At ja jeg kan gjøre oppgaver. Ja jeg kan ta veden som dere har sagt jeg skal ta men dere må huske på at jeg er bare en person. Jeg er bare en person. Jeg er utrolig glad i foreldrene mine jeg har noen fantastiske foreldrene mine.

 

 

Bloggen min skal ikke handle om sex

Jeg velger og dele dette på bloggen for og vise dere min mening i forhold til når jeg får sex relaterte kommentarer her på bloggen. Jeg deler min mening noe jeg ikke i det hele tatt er redd for og dele. Jeg synes det er viktig at de som har skrevet slike kommentarer får et ordentlig svar her på bloggen slik at de forstår hvorfor jeg ikke svarer på dem,

Jeg har fått en del sex relaterte kommentarer på den andre bloggen min som da er Synnestener.blogg.no men jeg velger også og svare på dem her da det er minst like viktig slik at folk vet om det.

Hva er poenget med og spørre om og få lese mer om sex her på bloggen min.

Jeg skjønner ikke helt poenget med at jeg skal skrive om sex her på bloggen. Jeg synes det blir feil at jeg skal skrive om mitt sex liv her på bloggen. Sex er noe som er privat og som jeg synes at jeg skal få lov til og holde privat. Jeg kan dele masse om mitt liv og mine meninger men sex er noe som jeg synes jeg skal få lov til og holde privat. Det er ingen som har rett til og bestemme om jeg skal skrive om sex eller ikke da det er mitt sex liv og det skal holdes privat uansett hva slags kommentarer jeg får så kommer jeg ikke til og dele mitt sex liv her på bloggen.

Her er eksempler på sex relatere kommentarer jeg har fått på bloggen.

Men hvorfor ga du deg når, du fikke se pikken i bilen? Når du sa du ville ha sex men plutselig ikke 🤔

Jeg vil lese om sex, og alle one night standene dine. Må vite hvor erfaren du er før det er min tur;)

Jeg vet ikke en gang om jeg skal svare på dem eller ikke da jeg synes det blir unødvendig at jeg skal svare på slike kommentarer da jeg vil holde mitt sex liv privat. La mitt sex liv være privat og slutt og send inn slike kommentarer har du ikke noe annet og kommentere så la heller vær og kommentar noe her på bloggen. Dere kan fint skrive noe annet i kommentarfeltet men slike kommentarer kommer jeg ikke til og svare på.

Svar på kommentarer

Jeg tenkte og lage et eget innlegg hvor jeg svarer på kommentarer jeg har fått på bloggen. Jeg synes det alltid er like koselig og få kommentarer så det er bare og sende inn så skal jeg svare så godt jeg kan på kommentarene.

hvilke smykker/ringer bruker du?

Jeg bruker sjeldent ringer. Jeg bruker en ring så og si hver eneste dag og det er en Alliansering det vil si at det er en diamant ring som da jeg kan sette inn flere diamanter på. Jeg kan legge ut et bilde av ringen senere men jeg har 3 diamanter på den. En diamant er fra foreldrene mine og resten av de er fra besteforeldrene mine.

har du klappet til en gutt i ansiktet før? hva skjedde?

Jeg har ikke klappet til en gutt i ansiktet nei. Jeg har heller ikke noe ønske om og gjøre det heller.

har du mange venner?

Jeg har en god del venner. Men når det kommer til gode venner så er jeg sånn at jeg har heller noen få gode venner enn og ha venner som bare lager drama og som det ikke er noe og satse på.

har du lange eller korte negler?

Svar: Jeg har korte negler. Jeg synes det er best ettersom jeg skal skrive på pc og blogge så er det lett

Kommentar i forhold til at jeg var lei av drama og var deprimert.

Nå har jeg gudsjelov vært spart for den her typen crap i vennegjengen, men jeg har nok ikke sluppet noe billigere unna konflikter og issues som gjør en opprørt samlet sett alikevel. – Det er nok av potensielt vriene relasjoner, for å si det sånn (haha).
Siden jeg (vil tro) jeg er noen år eldre enn deg, har jeg imidlertid rukket å skrape sammen såpass med erfaring at jeg har sett et felles mønster som går igjen de gangene jeg blir opprørt, uavhengig av hva årsaken måtte være. – Og ut i fra slik du beskriver, er det langt fra usannsynlig at min måte å hanskes med dette på, også vil funke for deg, -eventuelt med de justeringene du måtte finne ut av for deg selv etterhvert..

Vel.. Nå befinner du deg tydeligvis fremdeles i den første, opprørte fasen som er helt krise, men det kan se ut som du kan være over den værste kneiken siden du har klart å poste dette innlegget..
Av egen dyrekjøpt erfaring, vil jeg råde deg til å gjøre nettopp det det kan se ut som om du har gjort, -nemmelig å trekke deg unna de folkene og det issue som gjelder i noen dager for å bearbeide det hele. – Komme over sjokket, gråte og rase over urettferdigheten, osv. Ikke bestandig like lett, da det gjerne dreier seg om familie, klassekammerater, kolleger e.l. Men når noe skjer hvor du blir såret og ikke får forsvart deg, er det iallefall bare å komme seg ut av settingen asap, for så å gå rett hjem slik at du i det minste får ei natt å sove på det..
Nå mener jeg ikke at du skal stå å ta i mot crap som en annen idiot, men når en blir opprørt på denne måten, er det gjerne fordi en befinner seg i en el annen underlegen situasjon som at en står alene mot alle de andre involverte, at du blir urettferdig behandlet på jobben, eller blir guilt trippet i familiesammenheng. I det slaget rammer en og en blir såret og opprørt, er en imidlertid lysår fra ens beste når det kommer til det å kunne legge frem sitt eget syn på saken på en måte som skaper en positiv og forsonende dialog.
Det føles gjerne ikke slik mens det står på som værst, men like fullt vil du, gjennom å la saken hvile mens du tillater deg selv å rase fra deg, gå gjennom en slags prosess som gjør at du etter noen dager vil se situasjonen med langt mer nøkterne øyne. Nå vil du raskt komme dit hvor du kan skille det som faktisk ER noe å ta på vei for fra det som eventuelt måtte være din(e) feilsteg i saken, og/eller det som viser seg å være (relativt) små kameler du greit kan svelge for dermed å få fokus på det som virkelig har betydning i det lange løp.
Dernest, er mitt råd å gi vedkommende det gjelder beskjed (på en vennlig, men bestemt måte) at dere trenger å få tatt en prat. I situasjoner mange mot en, må en imidlertid se an om en skal ta det med en-to om gangen, eller hva en gjør. Hele gjengen kan jo fort ende i at de rotter seg sammen som sist. Det som derimot kan funke her, er om en har en som kan følge deg som ‘ring-man’. Dvs en du stoler på og som innehar en viss myndighet for å stanse de når de eventuelt begynner å angripe..
Uansett.. Legg frem det du har kommet frem til er sakens kjerne, forklar hvordan du opplevde det som skjedde, samt din side av saken, og ikke minst innkluder eget bidrag/forbedringspotensial også! Videre må oxo du høre skikkelig på motparten hvor du går all in for å forstå deres side av saken. I de fleste tilfeller, er det gjerne misforståelser involvert, enten ved rene ord, eller at en handling var ment som noe helt annet enn hva den ble oppfattet som..

Nå kan det for alt jeg vet sef oxo være at de folka her rett og slett bare er ‘ass’ og drama-queens som behandler folk dårlig fordi de ønsker det, og om så er, er det bare å kvitte seg med de asap, uansett om det skulle bety at du må begynne helt på nytt med å skaffe venner.

Svar på kommentaren 

For det første tusen takk for at du tar deg tiden til og skrive en så lang og hyggelig kommentar til meg det setter jeg så utrolig stor pris på. Jeg kan ikke få takket deg nok du som skrev denne kommentaren hvor  mye det hjalp meg. Så tusen takk for at du skrev det til meg.

 

Kommentar i forhold til abort innlegget jeg skrev

Synes det er teit og si man ikke kan få barn føre alt er på plass i livet sitt, Halo selv om fostret ikke har fått hjerte føre det fjernes så er det ett liv som fortjener å leve like mye som deg og meg , sorry for brutal start på kommentaren men jeg er 20, for 3 år siden sa jeg det samme men da jeg var 19 flikk jeg en sønn selv om jeg inne var klar for det men jeg så glad i sønnen att jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, velger å være annonym men du vet sykt godt hvem jeg er, pluss er ikke vondt ment mot deg men til de som gjenhøret abort.

Svar: Hei jeg skjønner at du er uenig i forhold til det og ta abort. Men det er som sagt ikke du som skal ta vare på det barnet. Jeg skjønner at du syntes det hadde vært feil av  meg og ta abort om jeg ble gravid. Men det hadde uansett vært det eneste riktige valget for meg. Jeg er ung jeg er ikke ferdig med utdanningen enda. Jeg hadde uansett tatt abort fordi jeg hadde ikke hatt hjerte til og si til det barnet når det hadde blitt eldre og hadde forstått at barnet kom til verden fordi jeg ble utsatt for et overgrep. Nei la meg heller ta beslutninger selv som er riktig for meg. Jeg synes det blir feil at folk skal få ta valget for meg. Jeg vet at det er et barn som uansett fortjener og leve men jeg hadde tatt det valget uansett da det hadde vært det beste for meg. Bli gjerne irritert på svaret mitt men slik ble det valget uansett hva du mener.

 

Men hvorfor ga du deg når, du fikk se pikken i bilen? Når du sa du ville ha sex men plutselig ikke 🤔

Svar: Dette her er helt unødvendig og skrive til meg. Jeg kommer ikke til og skrive noe som helst angående sex eller diverse sånt her på bloggen. Jeg skjønner ikke helt poenget hvorfor du skriver slike kommentarer her på bloggen min. Skriv heller noe annet du vil ha svar på enn dette her fordi dette her kommer jeg ikke til og svare på uansett hva du sier. Jeg vil ikke at bloggen min skal handle om sex eller noe annet sånt så la heller vær og kommenter slik.

 

Nydelig uten sminke! Enig i at man ikke skal bruke sminke med mindre man virkelig VIL det selv! 🙂

Svar: Tusen takk for det. Man burde kunne føle seg like vakker med eller uten sminke er min mening uansett hvordan man ser ut så er man uansett vakker.

 

Jeg tenker og avslutte der så kommer resten av de andre kommentarene i et annet innlegg. Gjerne send en kommentar om hva du synes om innlegget og om du har noen tips gjerne send inn.

Frivillig i røde kors

Jeg har søkt om og bli frivillig i røde kors. Grunnen til at jeg har valgt og være frivillig i røde kors er fordi jeg synes det virker veldig spennende med det og være frivillig i røde kors. Det er så mye forskjellig man kan være med på når det kommer til det og være frivillig i røde kors.

Jeg skal på et møte med ei som er i røde kors i forhold til hva jeg kunne tenke meg og være med på. Jeg har tenkt på det og være med i hjelpekorpset det vil si de som leter etter mennesker som er savnet eller er borte.  Jeg fikk tips til og melde meg som frivillig i røde kors av ei venninne men hun bor i Skien men hun sier at det er en veldig positiv ting og gjøre. Derfor så har jeg valgt det.

 

Siden jeg ikke har jobb enda så tror jeg dette kan være en fin løsning og bare kunne være frivillig i røde kors. Jeg gleder meg til det møte. Jeg gleder meg til og finne ut hva jeg kan gjøre innenfor røde kors da det som sagt er så mye forskjellig jeg kan være med på. Så vi får se hva som skjer.

 

Uansett så er jeg nå på skolen og skal jobbe med en oppgave så vi får blogges senere.