Jeg har fått meg jobb

Jeg hadde jo egentlig bare utplassering på onsdager. Men ettersom jeg har vært så flink og samarbeidsvillig så har jeg fått jobb der. Jeg jobber på Søstrene Grene. Jeg skal jobbe en del neste uke da har jeg skolefri eller høstferie så da passet det bra at jeg ble spurt om og jobbe. Jeg synes det er veldig koselig og jobbe der. Møte nye folk når jeg jobber er alltid like koselig. Jeg synes det har gått veldig bra så langt så da satser jeg på at det fortsetter sånn.

Har jeg kommet over det seksuelle overgrepet

Jeg har funnet ut at jeg har kommet meg mer over det seksuelle overgrepet jeg gikk igjennom i november i fjor. Jeg tenker ikke like mye på det nå lenger som jeg gjorde. Jeg får ikke gjort noe med  at det skjedde det eneste som jeg får gjort er og tenke fremover. Jeg har jo dager hvor ting er vanskelig men sånn er det og være menneske. Av og til har man dager hvor ting er vanskelig men det går som regel bra. Jeg slet mye mer med det før men nå er det heldigvis ikke så vondt lenger.

Hvordan var helga

Helgen var fin den. Det skjedde ikke så mye egentlig. Jeg var med bestemor på lørdag før jeg dro videre til kjæresten min. Jeg fikk også hilse på gamle ponnien min noe som var veldig koselig. Jeg savner jo ponnien men jeg vet at han koser seg der han er. Ellers har det vært et veldig koselig og rolig helg.  Nå skal jeg snart legge meg men tenkte og si litt om hvordan uken som har gått gikk.

 

 

 

Uken som gikk

Uken som var gikk egentlig veldig bra. Jeg fikk være på utplassering for første gangen der så det var koselig. Jeg koste meg kjempe masse der så jeg håper at jeg kanskje en dag får jobb der men det vil tiden vise. Ellers så gikk uken veldig fint. Beinet mitt er fortsatt vondt men sånn er det jeg må ta det med ro ellers blir det bare verre igjen. Men jeg håper det snart blir bedre og jeg kan bli mer aktiv igjen.

Blir ikke noe bursdag alikevel

Da ble dessverre ikke noe bursdag i dag allikevel. Det er fordi at lillebroren min har testet seg for Korona og da er det ikke smart av meg at jeg drar i den bursdagen. Jeg hadde gledet meg til det men sånn er det Korona tiltak går først så slik er det. Jeg håper selvfølgelig at lillebror ikke har Korona. Vi får se nå har jeg skole så vi snakkes.

Hvordan har 2020 vært så langt

Vi er allerede i september. Jeg synes at dette året går så fort. Jeg har opplevd masse forskjellig.

Jeg har blitt 20 år gammel.

Jeg har blitt 20 år gammel. Tenk det barndomsårene mine har bare gått så utrolig fort. Jeg har fått feiret det sammen med familie og venner. Jeg kan bare ikke tro at jeg er 20 år gammel.

Hatt bil førerkortet i snart 2 år.

Jeg har allerede snart hatt førerkortet i 2 år. Jeg fikk førerkortet 12.12.2018. Jeg synes det var skikkelig rart første gangen jeg skulle ut og kjøre på egenhånd. Jeg husker det som det var i går. Når jeg hadde fått førerkortet så ringte jeg mamma. Hun begynte og gråte av glede i telefonen. Noe jeg synes bare var veldig hyggelig. Jeg fikk lov til og ta bilen til bestemor. Jeg har aldri sett henne løpe ned trappen hennes så fort som hun gjorde da. Dette er noe jeg kommer til og huske i lang tid fremover.

 

Lillebror konfirmerte seg

Lillebror har konfirmert seg. Den 29.08.2020 så konfirmerte lillebroren min seg. Hvor har tiden blitt av. Han har vokst til og bli en snill og fornuftig gutt. Det var en kjempe fin dag som ble feiret med familie og venner.

 

Jeg har fått meg kjæreste

Nyttår 2019 så hadde jeg et nyttårsønske. Jeg ønsket nemlig at innen 2020 er over så skulle jeg ha fått meg kjæreste. Og den 18.05.2020 så skjedde det. Tenk det har snart gått 5 måneder siden vi ble sammen. Tiden går veldig fort. Det har vært noen av de mest fantastiske månedene i mitt liv. Håper på flere gode minner sammen med han.

Bestemor ble 70 år.

Så har vi feiret at bestemoren min ble 70 år gammel. Tenk 70 år a. Det skulle man ikke tro. Hun er en fantastisk bestemor som jeg virkelig forguder. Hun er der for meg når jeg trenger det. Kunne ikke fått en bedre bestemor enn henne.

Så langt har det vært et fantastisk år. Gleder meg til resten.

 

Ligner jeg og lillebroren min på hverandre

Jeg lurer på synes dere at jeg og lillebroren min ser like ut. Eller ligner vi ikke på hverandre. Jeg tenkte og se om dere har noen meninger om det. Det er 5 år som skiller meg og lillebroren min. Han er den mest kuleste og morsomste lillebroren jeg noen gang kunne ha fått.

Før når både han og jeg var mindre så kranglet vi mye. Men nå så krangler vi ikke i det hele tatt. Kan ha med at vi begge har blitt store. Vi kan krangle innimellom men det er ikke mye. Eller krangling og krangling ender egentlig mest med en diskusjon. Men når vi er uenige kan det bli litt høylytt mellom oss. Men uansett så er han verdens beste lillebror og jeg er utrolig glad i han.

Hva jeg tenker om negative kommentarer

Dette her gjør meg så forbanna at dere aner ikke en gang. Det brenner inni meg når jeg ser negative kommentarer.

Jeg ser støtt og stadig på andre blogger at det står negative kommentarer der. Det er så kjipt og lese. Jeg har skrevet om negative kommentarer før men jeg føler at jeg burde gjøre det igjen. Jeg vet at Sophie Elise ikke blogger mer. Fordi hun var lei av all kritikken og alt det negative som kom på bloggen. Jeg skjønner at når du deler så mye som hun har gjort. Så kan det komme negative kommentarer. MEN er det virkelig nødvendig og sende dritt. Vi er i år 2020 har vi ikke lært bedre. Jeg har ikke fått så mye negative kommentarer her på bloggen. Men hvis jeg får det så tar jeg det ikke innover meg. Jeg sletter ofte de negative kommentarene fordi jeg  vil ikke ha det stående her på bloggen. De som tenker på og skrive negative ting. Det sårer kanskje den personen du skriver til mer enn du tror.

 

 

Kan jo snakke om mobbing over nettet da det er litt av samme tingen. Man skal da ikke skrive stygt om folk over nettet. Man skal ikke mobbe folk over nettet. Hvordan hadde det vært for deg selv om du hadde fått mye negative og stygge kommentarer. Du hadde nok ikke likt det du heller. Så jeg skjønner meg ikke på de som skriver negative kommentarer. Jeg finner meg ikke i det. De som skriver negative kommentarer til meg kommer til og få svar men så godkjenner jeg dem ikke  her på bloggen. Jeg ønsker ikke at det skal stå negative kommentarer her. Så om du skal skrive en kommentar til meg så skriv noe positivt eller la vær og skriv noe som helst.