HAR JEG NOEN DÅRLIGE UVANER?

Hei 

Jeg har satt meg ned å tenkt over om jeg har noen dårlige uvaner og det hadde jeg haha. Så derfor så tenke jeg og skrive et innlegg om akkurat mine dårlige uvaner.

1 Sove lenge: Haha ja jeg sover lenge når jeg har fri og det er ganske dumt. Grunnen til det er at når jeg sover lenge så går mye av dagen min så jeg skal prøve å være litt mer morgenfugl og våkne tidligere håper jeg fordi da får jeg mye mer ut av dagen enn om jeg sover lenge.

2: Redd for ukjente mennesker: Dette her er også noe jeg synes er utrolig dumt fordi jeg vil så gjerne bli kjent med nye mennesker. Dette er noe jeg jobber veldig mye med og jeg håper at jeg en gang klarer å komme over det.

3: Engstelig for å prøve nye ting: Av og til kan jeg være skikkelig engstelig for å prøve nye ting og som regel greier jeg det men da har jeg brukt veldig lang tid. Håper jeg kommer over dette her også snart.

 

 

Som dere ser så har jeg noen uvaner har dere?

RINGE EN PERSON PÅ UKJENT NUMMER FOR Å FÅ PERSONEN TIL Å FØLE SEG DÅRLIG!

Hei!

Tenkte jeg skulle snakke om noe som jeg synes ikke er greit i det hele tatt. Jeg skal snakke om det å ringe på ukjent nummer, det å snakke stygt til den personen du ringer. 

Vel det å ringe på ukjent nummer er bare idiotisk. Det er så barnslig at det ikke finnes ord altså er vi virkelig så barnslige at vi må ringe på ukjent nummer for å tørre å si ting. Jeg vet ikke jeg men jeg synes i alle fall det er så dumt at folk velger å gjøre det. Jeg har jo blitt kalt stygg, feit osv men jeg bryr meg rett å slett ikke om det fordi jeg synes det bare er barnslig. Skal du snakke med meg du som ringer på ukjent nummer får du tørre å vise nummeret. Ikke ringe på ukjent nummer er ganske lei det nemlig.

Hvordan gjøre inntrykk på meg?

Hei!

Jeg har fått spørsmål om hvordan man gjør inntrykk på meg. Så derfor tenkte jeg å svare på det nå.

Hvordan gjøre inntrykk på meg?

Når det kommer til å gjøre inntrykk på meg så er det viktig for meg at du er deg selv. Hvis du vil snakke med meg så vær hyggelig og snill mot meg. Jeg er veldig glad når folk er snille og hyggelige mot meg. Jeg er en veldig pratsom jente bare man blir kjent med meg. Det er viktig at du som skal snakke med meg tar deg tid til å snakke med meg og bli kjent med meg. Jeg er ikke interessert i noen som stresser med å bli kjent med meg. Så om du vil bli kjent med meg ta det med ro og snakk med meg. Ikke stress bruk tid. Det og at du respekterer meg er det noe som er veldig viktig for meg så er det respekt. Jeg hater og ikke bli respektert så det er veldig Viktig!

Jeg møtte frykten min i går!

Hei!

Hei helt siden den gangen han mannen som kom på døra mi og den skremmende telefon samtalen har jeg vært veldig redd for å gå veien hjem fra skolen aleine. Jeg er redd for at det skal komme noen bak meg.

Men i går så bestemte jeg meg for å prøve å gå hjem fra skolen igjen. Jeg vil komme over den frykten. Jeg vil ikke være en pingle som er redd for å gå hjem fra skolen. Jeg var jo redd når jeg gikk hjem og måtte snu meg en rekke ganger for å se at det ikke var noen som fulgte etter meg.

Turen gikk bra og jeg er et skritt nærmere med å komme over frykten min. Jeg er ikke like redd lenger. Jeg håper at jeg en dag kommer over den helt.

JEG BEGYNNER Å ENDELIG BLI KVITT ANGSTEN

Som dere vet så har jeg angst eller sosial angst. Dette har jeg hatt i en del år og har det enda. Men saken er den at for hver eneste dag som går blir jeg tøffere, jeg blir tøffere med å snakke med folk og bli kjent med folk. Før så var jeg sånn som ofte var alene fordi jeg var veldig usikker og redd. Men nå går det mye bedre. Jeg har mange gode venner og er veldig takknemlig for det. Jeg må fortsatt lære med det at det å snakke med fremmede eller ukjente er ikke så farlig som jeg tror det er. 

Det er bare å sende meg kommentarer jeg svarer veldig gjerne da jeg synes det er veldig hyggelig med kommentarer.Tusen takk til dere som kommenterer. 

Spørsmålsrunde

Hei

Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde ettersom jeg elsker å svare på spørsmål. 

Hvor gammel er du?

Jeg er 17 blir 18 23 juli.

Tre positive og tre negative sider med deg?

Positivt: Det er at jeg er snill hyggelig og omtenksom. Jeg bryr meg om andre. Jeg er også ei som støtter andre om andre har det vanskelig. 

Negativt: Jeg er et veldig B menneske jeg er ikke noe særlig glad i å stå opp tidlig. Jeg elsker å ligge i senga og bare sove så i helger pleier jeg å sove lenge hehe. Jeg er veldig skvetten haha. Ja jeg skvetter mye og av veldig lite også. Jeg kan være litt sjenert frem til man blir kjent med meg og har snakket med meg en stund.

Hvorfor blogger du?

Grunnen til at jeg blogger er fordi jeg synes det er veldig morsomt å ta bilder og jeg elsker og få tilbakemeldinger.

Hvilken bunad har du?

Jeg har Gudbrandsdalen Bunad.

Hvor bor du? 

Jeg bor i Hamar:

Send gjerne inn spørsmål.

Endelig stopper pelsdyroppdrett i Norge!

Hei!

Jeg kjenner jeg blir utrolig glad når jeg leste dette her. Som dere vet er jeg jo veldig glad i dyr og vil kun dyrenes beste. Det som nå har skjedd er at det blir stopp på pelsdyr i Norge. Jeg er utrolig glad for det med tanken på dyrene. Jeg kunne ha gått med pels om jeg fikk det i gave men det er ikke noe jeg kommer til å kjøpe selv.