KOM MED FORSLAG TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM?

Hei jeg tenkte å spørre dere om hva dere synes jeg burde snakke om skrive om. Jeg synes det virket interessant å høre hva dere er interessert i. Så det er bare å skrive ned i kommentarfeltet å si hva dere vil at jeg skal snakke om. Håper dere tar dere tid til dette men det er ikke noe dere må gjøre men det hadde vært ganske morsomt for meg å høre hva dere synes er interessant

bilde fra konfirmasjonen min.
 

JEG HAR LAPPEN😄😄

Endelig på tirsdag så tok jeg lappen på moped. jeg har strevet med å ta den lappen lenge og nå har jeg den endelig. Jeg har kjørt en del men den første turen min var så bra. Det å kunne kjenne på den friheten var så herlige. Jeg gleder meg til mange kjøreturer fremover. Jeg har kjørt til skolen noe som var veldig gøy og morsomt. Litt skummelt men var for det meste gøy. Men nå skal ikke jeg snakke mer om det. Vi snakkes mer senere😄☺

HVA SLAGS MUSIKK HAR JEG HØRT PÅ DEN SISTE UKEN?

Jeg tenkte å ta de sangene jeg har hørt på mest på den uken som var. Så jeg tenkte vel egentlig bare å begynne    (reklamelink) for Youtube. Det er noen sanger jeg kommer til å si noen ting om hvorfor jeg har hørt på dem men ellers så skriver jeg dem bare ned de jeg har hørt mest på.

Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

 

AWOLNATION – I?m On Fire

c-E2sq2Ezy8

Corinne Bailey Rae – The Scientist (Fifty Shades Darker (Official Video)

sMlUB_n0UgQ

Flere sanger kommer senere har time nå.
 

 

 

PELSDYR OG DYREMISHANDLING

Jeg tror dette innlegget har blitt borte i så fall så finner jeg det ikke så jeg får skrive det på nytt. Dette innlegget betyr så utrolig mye for meg og det er et innlegg som brenner sånn inne i meg og som er så viktig for meg. Nemlig det med dyremishandling og pelsdyr. Jeg er en person som er så utrolig glad i dyr og jeg får vondt langt inne i sjela når jeg ser at et dyr har det vondt. Jeg er en person som ikke går med pels. Jeg er faktisk en person som er helt i mot pels og nekter å gå med det. Nå kan det hende dere tenker at jeg er dum eller at dere synes det er dumt at jeg ikke går med pels men saken er den at jeg ikke ønsker å gå med pels.  Dere velger selv om dere vil gå med pels men jeg personlig vil ikke gå med det. 

Bilderesultat for pelsdyrBilderesultat for pelsdyr

Dyremishandling 

Jeg får også helt vondt inne i sjela når et dyr lider og jeg ser det. Hvorfor finnes det så onde mennesker som vil dyr vondt. Jeg skjønner ikke hva det dyret har gjort for å fortjene det  men så går det uansett igjennom det.  Det finnes så utrolig mange dyr som lider hver eneste dag. Hadde jeg hatt muligheten ville jeg ha reddet alle de stakkars dyrene men det har jeg ikke. Heldigvis så finnes det organisasjoner som jobber med å redde dyr fra mishandling og som kan gi dem et godt å trykt hjem. Når det kommer til pels så finnes det pelsfarmer der pelsen til dyrene blir revet av dem mens de lever, de hyler av smerte men uansett så fortsetter personen. Tenkte å dele noen bilder og video fra Youtube tilslutt. 

 

BESTEFAR 70 ÅR I DAG

Hei nå er jeg akkurat hjemme igjen fra mormor og bestefar. Vi har vært på besøk der ettersom bestefar har bursdag i dag. Jeg tenkte egentlig å skrive et  innlegg om hvor mye han betyr for meg ettersom han betyr så utrolig mye for meg.

Kjære bestefar

Jeg begynner med å si at jeg er uendelig glad i deg og elsker deg. Jeg er så utrolig heldig som har en så snill og omtenksom bestefar som deg.  Jeg kan ikke forklare akkurat med ord om hvor mye du betyr for meg med ord men det jeg kan si er at du betyr så uendelig mye for meg. Jeg husker godt  at når jeg er ferdig på skolen tidlig så ringer jeg deg, og da svarer du med at du kommer å henter meg. Jeg setter så utrolig mye pris på det. Selv om det er noen ganger at du ikke kan men sånn er det. Jeg kunne ikke hatt en mer snill og omtenksom bestefar enn deg. Så jeg sier det igjen Gratulerer så mye med dagen bestefar ELSKER DEG!