hva skal jeg gjøre nå som folkehøyskolen er ferdig?

Nå er jo folkehøyskolen ferdig. Jeg har tenkt en del på hva jeg skal gjøre men er vanskelig med tanken på den situasjonen vi er inne i. Det er ikke en lett situasjon. Jeg er forsiktig med hvem jeg er med og sånt. Jeg er ikke på noen fester eller noe sånt. Jeg har tenkt og høre om jeg kan begynne og jobbe der jeg jobbet før jeg begynte på folkehøyskolen. Men det er ikke lett og få jobb. Muligens blir det vel til at jeg vil jobbe mer med bloggen. Vi får se.

 

 

8

 

 

 

 

 

 

 

ferdig på folkehøyskolen

På lørdag så var siste dagen min på folkehøyskolen. Jeg synes det var kjempe trist. Dette halvåret har gått så fort. Dessverre kom jo korona og vi ble sendt hjem i 8 uker. Men jeg er glad for at vi fikk den avslutningen vi fikk. Jeg kommer til og savne alle folkene jeg ble kjent med og hverdagen på folkehøyskolen.

Til dere som tenker på og gå folkehøyskole. Gjør det dere kommer ikke til og angre det gjør ikke jeg. Ja jeg gikk igjennom et seksuelt overgrep men jeg angrer ikke i det hele tatt. Dette har vært et av de beste årene i mitt liv.