PÅ VEI FOR Å SE PÅ BÅT

Nå er vi på vei for å se på båt. Mamma og pappa har nemlig tenkt til å kjøpe båt så derfor så skal vi dra å se på noen båter. Jeg er spent på hva slags båt vi ender opp med.

Jeg har også et spørsmål til dere. Jeg lurer på hva dere har lyst til å lese da jeg trenger litt inspirasjon så derfor så tenkte jeg å spørre dere. Håper dere svarer.

Skriv i kommentarfeltet om hva dere vil lese.

Klem😀

PLANER FOR SOMMERFERIEN?🌞

Hei dere! 

Jeg tenkte å fortelle dere litt om hva slags planer jeg har for sommerferien. Jeg har nemlig noen planer så derfor så tenkte jeg å fortelle dere om dette nå.

🌞

🌞FEIRE 18 ÅRS DAGEN MIN!

Ja jeg skal nemlig ha et selskap der jeg skal feire 18 års dagen min. Dette blir i starten av juli. Selv om jeg ikke er 18 helt enda da så feirer vi den på grunn av at jeg har bursdag midt inni sommerferien. Jeg kommer selvfølgelig til å blogge om det selskapet da jeg har bestilt mye fin pynt og diverse. Bare å følge med videre. 

🌞 Reise til Danmark 

Jeg skal nemlig reise til Danmark. Vi reiser dagen før bursdagen min. Jeg kommer også til å blogge mye fra denne turen. 

 

 

Ellers så er jeg usikker på hva som skjer videre.

Til deg hemmelige beundrer?

Til deg som skrev denne kommentaren her –

Jeg vil lese om sex, og alle one night standene dine. Må vite hvor erfaren du er før det er min tur.

Hva er grunnen til at du spør sånne spørsmål som dette her? Er dette fordi du liker meg så mye at du må ha svar på dette eller er det noe annet. Jeg kjenner jeg blir sikkelig sint pga dette.

Dette er rett å slett ikke greit for meg. Jeg synes det blir helt feil å legge ut sånn informasjon da det er veldig privat. Jeg kommer ikke til å si hvor mange one night stand jeg har hatt, hvor mange jeg har hatt sex med eller hvor erfaren jeg er.

Jeg føler meg litt krenket her. Hva får deg til å tro at det noen gang blir din tur? For å si det rett ut bare hold deg unna meg.

Jeg vil ikke ha noe som helst kontakt med folk som da spør meg om sånt. Og jeg vill heller ikke ha fler spørsmål her på bloggen om det heller.

Da vet du det hemmelige beundrer.

Noen spørsmål

Ettersom jeg har fått noen spørsmål så tenkte jeg å svare på dem nå.

1 har du jobb og hva jobber du som?

Ja jeg har jobb ved siden av skolen. Jeg jobber på posten Bring som er i Hamar.

2 Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg vil bli dyrepasser. Det har alltid vært en drøm å kunne jobbe med dyr. Så det å kunne bli en dyrepasser for meg er bare drømmen.

3 Hva er du mest redd for?

Hm det jeg er mest redd for er nok høyder. Jeg er veldig redd for høyder fordi jeg er så redd for at jeg skal falle ned. Men det hender i noen sammenhenger jeg klarer å presse meg selv når det kommer til høyder og da går det bra.

4 Er du singel?

Ja jeg er singel.

5Hvor mange dyr har du?

Jeg har da 2 katter og 1 hund pluss mange fisker .

6 Hva tenker du angående at du snart er ferdig med 2 året på videregående?

Det jeg tenker at det egentlig er ganske deilig. Slippe å tenke på lekser, prøver og eksamener. Men samtidig er det litt rart at jeg bare snart har igjen 1 år på videregående. Hvor blir tiden av liksom?

7 Hva skjer etter videregående? Det som skjer etter videregående er at jeg da skal gå folkehøgskole. Jeg skal allerede søke i oktober i år og som jeg gleder meg. Kommer et eget innlegg om det senere.

Nortura Slakteri beskøk besøk Sterkeste inntrykk

Hei! 

For det første vil jeg si igjen beklager for at jeg har vært så dårlig til å blogge. Saken er den at jeg har vært fult opptatt med eksamen og jobb. Jeg kom opp i norsk skriftlig eksamen noe som gikk veldig bra. Vi hadde trekk i forhold til å komme opp i muntlig og heldigvis kom jeg ikke opp. Jeg ble veldig lettet over det. Fordi da kan jeg fokusere mer på bloggen. 

Vel uansett det jeg skulle snakke om var det med Nortura slakteri. Jeg har derfor tenkt å dele mine sterkeste inntrykk fra dette besøket. Det var ikke lov til å ta bilder så da vet dere det.

Vi var nemlig på en skoletur der vi skulle besøke Nortura slakteri. Hvor vi da skulle være med på hele prosessen ved det å slakte sau. 

Første sterke inntrykk

Det var da de skulle klippe sauene. 

Grunnen til at det var så sterkt å se på var på grunn av hvordan det hele foregikk på. 

Det var nemlig sånn at de som klippet sauene hadde først og fremst på veldig høy musikk noe som var stressende for sauene. De var også veldig hardhendte med sauene. Etter at sauene var klipt så ble de slengt ned en slags sklie hvor da veterinæren godkjente dem før slakt. 

Avlivingen av sauene. Det var vel dette som satte mest inntrykk på meg da avlivingen var det sterkeste. Det som skjedde var at sauene fikk da strøm i seg og ble bevisstløse også fikk de halsen kuttet. Det var ikke lett å se på men jeg gjorde for å kunne finne ut hvordan det foregår. 

 

Resten av besøket gikk fint, Det var ikke så mange sterke inntrykk etter det.