HVA JEG SYNES OM ANNABELLE 2 FILMEN

Hei dere. For en liten stund siden så var jeg og ei venninne å så Annabelle 2 filmen.  Jeg synes ikke at filmen var så skummel i starten. Det var mer sånn at jeg ble litt mer redd i mot slutten av filmen. Jeg angrer selvfølgelig ikke på at jeg så filmen for det gjør jeg ikke. Men jeg anbefaler ikke filmen til noen som blir lett skremte eller som er redd for skrekkfilmer. Men de som vil se filmen og som liker skrekkfilmer  får bare gjøre det. Det er i alle fall ikke noen barnefilm. Men jeg likte filmen og det gikk veldig fint med både meg og venninnen min.

 

Bilderesultat for annabelle 2

Her er også traileren til filmen om du ikke har sett den.

11taaQy2KBg

 

 

 

HVA JEG SYNES OM SILIKON OG BOTOX

Hei dere. Først og fremst vil jeg si at jeg har helg nå, sånn at dere ikke lurer på hvorfor jeg blogger nå og ikke jobber med skole. Vel grunnen var at det kom ikke noen lærer når vi skulle ha time så vi fikk helg. Gjett om det var deilig å kunne få fri 2 timer før vi slutter. 

Jeg skal ikke bable meg bort med hvor deilig det var å få fri hehe. Det jeg skal snakke om er silikon og botox. Min mening som ungdom eller ung voksen jeg vet ikke hva jeg skal kalle meg enda. Men det jeg mener om silikon og botox er at det ser veldig fint ut og pent ut. Meen det er også noen tilfeller der det ikke ser pent ut i det hele tatt. Vel jeg vet ikke om jeg kommer til å ta silikon eller botox i fremtiden men til nå er jeg veldig fornøyd med hvordan jeg  ser ut og er fornøyd med mitt eget utseende.

Jeg kommer helt sikkert til å ha andre meninger om det når jeg er eldre men til nå så er jeg fornøyd med hvordan jeg ser ut selv.  

 

KOSESTUND MED MAYA OG HEMMELIG TUR MED BESTEMOR?

Hei dere nå ligger jeg å slapper av i sega sammen med Maya katten min. Jeg har akkurat vært på butikken å handlet litt til meg selv og lillebror og en kompi av han. Det å bare kunne kjøre på butikken når jeg trenger det er ganske deilig hehe. Det er ikke heller så mange ganger at Maya har lyst til å ligge i senga mi men når hun vil det synes jeg alltid at det er så utrolig koselig.

Hei jeg skal også på en hemmelig tur sammen med søskenbarn, bestemor og lillebror. Jeg tror det kommer til å bli vedlig spennende fordi jeg fikk beskjed om at vi skal gjøre noe  jeg mest sannsynlighvis ikke har gjort før. Jeg gleder meg kjempe masse og er veldig spent på å finne ut av hva vi skal gjøre. 

Vel nå skal jeg spise litt vi snakkes:)

JEG SAVNER DEG SÅNN

Jeg vet at jeg har skrevet innelgg om Prinsen før men jeg vil skrive et til. Det skjærer i hjertet mitt hver gang jeg ser bilder av han. Det å miste han var helt jævlig og det er fortsatt helt jævlig. Det at jeg aldri skal få se han igjen er så ufattelig tungt. Han var virkelig verdens beste hest. En bestevenn jeg aldri kommer til å glemme. Jeg vet det at det å la han leve med alle de smertene det var ikke riktig han fortjente ikke det, han fortjente kun  det aller beste. Men det å la han slippe og ikke kunne få sagt hade til han var helt jævlig. Men jeg vet at det var det eneste riktige å gjøre. Han var den første hesten jeg kunne stole helt 100% på. TUSEN TUSEN TAKK PRINSEN FOR ALT DU LÆRTE MEG

 

 

 

 

 

 

 

Siste bildet av han:(

 

JEG KOM INN PÅ VIDEREGÅENDE

Hei dere. For en stund siden så fikk jeg vite at jeg kom inn på Jønsberg vidregående skole. Jeg hadde også søkt Storsteigen vidregående skole. Jeg kom inn på Storsteigen men ikke på jønsberg der hadde jeg nemlig venteplass og sto som nummer 2. Det var litt kjipt at jeg ikke hadde kommet inn på Jønsberg fordi det var første valget mitt.

 

Men etter at mamma hadde ringt til inntakskontoret så viser det seg at jeg kommer til å komme inn alikevel. Jeg ble veldig glad når jeg fikk vite den nyheten.  Altså det er ikke noe galt med Storsteigen men i og med at Jønsberg var første valget mitt ble jeg jo veldig glad

 

Både jeg og mamma ble egentlig veldig glade. Grunnen til at mamma ble ekstra glad er fordi at hadde jeg måtte gått på Storsteigen så måtte jeg ha flyttet men nå trenger jeg ikke det. Det er ganske deilig å kunne bo hjemme noen år til hihi. Nå skal jeg rydde rommet igjen blitt roetet her.