Bruk refleksvest når det er mørkt!

Nouw: 1109762408″

God morgen! Jeg tenkte å skrive et innlegg om det med bruk av refleks. Det er så utrolig få i alle fall ungdommer som bruker refleks. Refleks redder jo liv sies det. Grunnen til det er fordi med refleks så synes du mye fortere enn om du ikke bruker det. Jeg må selv bli flinkere til å bruke refleksvest. Når jeg var sånn 8-9 år og jeg skulle gå til skolen så opplevde jeg å nesten bli påkjørt måtte kaste meg ut i veien for å ikke bli påkjørt. Men den sjåføren var ung og kjørte ganske så fort. Han ble bare sur på meg og viste meg stygge fingeren før han kjørte videre.

 

Jeg har det helt bra nå så slapp av med det men det er sånn idioti liksom som irriterer meg haha. Tenk om jeg ikke hadde kastet meg ut i grøfta hva hadde skjedd med meg liksom.

 

 

Bruk refleks og kjør forsiktig!!

Hvordan skal jeg feire jul?

Hei dere. Jeg tenkte å nevne dere om hvor jeg skal feire jul i år. Det nærmer seg jo jul og derfor så tenkte jeg å nevne hvor jeg skal feire jul. 

Jeg skal feire jul her hjemme sammen med mamma, pappa, lillebror og bestemor. Bestemor og bestefar har skilt seg så vet ikke om bestefar kommer. Men det går helt fint for oss. Jeg synes det er veldig koselig å feire jul hjemme med god mat og familie.

Så lenge det nærmer seg jul så tenkte jeg også å dele noen minner fra lille julaften 2012. Denne dagen så var det åpen dag hos tanten min sin butikk altså Stuttedrag Landehandel. Jeg hadde da med meg ponniene som da gikk som små barn kunne få lov til å ri på. Vi var med å leide ponniene og det var mange barn som koste seg på ryggen til ponniene. 

 

 

 

 

 Det var jo veldig koselig at nissen kom denne dagen. Og det beste med det var da han kom. Nissen kom jo selvfølgelig med hest og slede noe som var veldig koselig å se. 

 

 Nissen hadde jo selvfølgelig med seg godteri til ungene noe som var til stor glede for ungene.

 

 

 

‘ 

Så var dagen over for ponniene og vi gikk ned med dem dit de skulle. Det ble en veldig fin dag for både store og små.

 

 

 

Jeg har fått jobb😄

Hei dere. I går så var jeg for aller første gang på jobb. Eller begynte å jobbe ordentlig da. Jeg jobber på posten ved trehørningen. Jeg klarte å gjøre jobben fint og jeg er veldig fornøyd med meg selv. Det er veldig morsomt å tenke på at jeg faktisk har en ordentlig jobb nå. Jeg skal jobbe i dag og i morgen. Jeg tror han som er sjefen min synes jeg gjorde en bra jobb til å være første gangen. Vel nå bærer det til skolen. Har fri timer så kommer nok til å blogge litt da å.😊😊

18 august 2016 var den dagen du forlot meg 1 år uten deg💔💔

Den 18 august 2016 var en av de verste dagene i mitt liv. Denne dagen vil aldri bli glemt. Det var denne dagen jeg mistet deg. Jeg mistet ikke bare en hest jeg mistet min aller beste venn. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre uten deg. Men jeg vet at du har det så bra hvor enn du er nå. Jeg kommer aldri til å glemme minnne vi har hatt sammen. Det gjør fortsatt like vondt å tenke på at jeg aldri skal få se deg igjen eller ri på deg igjen. Du var den hesten jeg kunne stole så utrolig mye på. Jeg tenker tilbake på alle de minnene vi har hatt sammen. Tusen takk for alle flåtte minner jeg har fått sammen med deg❤❤

BILDE FRA RIDETUREN

Tidligere i dag så var jeg på en ridetur. Jeg synes det var så koselig å kunne ri ute i skogen spesielt når det er masse snø. Her jeg bor er det masse snø- jeg vet at noen steder er det ikke snø i det hele tatt så føler meg heldig der.  Hesten oppførte seg som den skulle og jeg kunne ikke ha kost meg mindre. Jeg elsker å ri og spesielt når det er snø og kjempe fint vær jeg elsker det. 

Tips til JULEFILMER

Noe som jeg alltid synes er veldig koselig er å kunne sitte og se på julefilmer. Jeg elsker å sitte i pysjen under et teppe med en god varm kopp med kakao mens jeg ser på film og det snør ute. Jeg kommer derfor til å nevne noen  morsomme og fine julefilmer.

1 Tre nøtter til askepott. Det har liksom blitt en tradisjon for meg å se den filmen når det blir jul. Jeg må liksom få med meg den filmen for at det skal bli ordentlig jul hos meg hehe. Hvis dere lurer på hvor dere kan finne filmen så finner dere den HER

2 Mikkes Jul 

 

Beauty and the Beast

Santa Paws2

 

Håper dere likte noen av forslagene mine. Gjerne skriv en kommentar om hva dere liker slags julefilmer:)

TIL DEG SOM SKREV DENNE KOMMENTAREN

 Hei Jeg tenkte bare og svare på en kommentaren jeg har fått. Jeg ville bare svare på dette i et egent innlegg sånn at du som skrev denne kommentaren får riktig svar.

Kommentaren: Må virkelig alle unge jenter bruke pisk ? nei jeg har sett nok tilfeller der hester jeg har ridd selv som andre bruker pisk fordi ” åh han trenger det for å håndteres riktig eller at de selv er så jævla glad i den pisken og føler seg

tøff eller jeg vet ikke men har sett folk endre holdning med pisk.

Det var dette bildet her du kommenterte ettersom at hun som rir har en pisk i hånda. Vel poenget er for det første er at hun som rir har mye mer erfaring med hest enn det jeg har. For det andre så trengte hun pisken for å få fram det lille ekstra i hesten. Bruken av pisken var ikke for å virke tøff på noen som helst måte men for å kunne jobbe med hesten bedre. Jeg selv bruker ikke pisk uten at det er nødvendig. Så det er ikke sånn at jeg bruker den for å virke tøff. Er for å kunne jobbe med hesten bedre. 

Jeg håper du har fått svar på den kommentaren der.

KONTAKT MEG

Hei dere. Jeg tenkte bare kort og nevne hvor dere kan kontakte meg. Jeg tenkte på det fordi da kan dere jo sende inn spørsmål som jeg kan svare på som kommer senere inn i et innlegg eller komme med forslag til innlegg som jeg kan skrive.

 

    SNAPCHAT: Synnesinblogg

 

 INSTAGRAM: Synnestener00

                                                                                                  

 

 

DAGEN STARTET IKKE SÅ BRA

Hei dere! Dagen i dag startet ikke så bra for meg. Grunnen til dette var fordi det hadde snødd veldig mye på onsdagen også regnet og smeltet snø i dag. Det som skjedde i forhold til dette været var at bussen ikke kom. Jeg pleier å ta buss til skolen klokka 07:15 meen i dag så var bussen alt for sen. 

Eller bussen kom ikke i det hele tatt. Det som skjedde var at jeg sto og ventet i ca 30 min etter at bussen egentlig skulle ha vært her. Men så skjønte jeg at jeg ikke kom til og rekke den andre bussen så jeg ringte mamma og sa ifra. Hun ba meg vente enda litt lenger men bussen kom ikke så jeg ringte igjen. Hun sa at hun skulle ringe Hedemark Trafikk for å kunne skaffe meg drosje. Men jeg tenkte på å ringe bestemor for å se om hun kunne hente meg. 

Etter en god stund fikk jeg tak i bestemor, hun kunne hente meg og kjøre meg til skolen. Det tok sånn 10- 15 minutter før hun kom. Men hun kom og nå er jeg på skolen. Det er jo dumt at jeg kom så sent men læreren forsto det. Så sånn begynte dagen min. Skulle ha vært på skolen 08:15 men kom klokka 09:30.