Full seier til Noah etter at ulver ble skutt i ulvesonen

Før jeg skriver mine meninger om denne saken så kommer jeg til og linke til saken der dere kan lese hele saken før dere kommenterer innlegget jeg skriver. Jeg kommer heller ikke til og skrive hele saken da dere finner saken i linken jeg deler.

Linken finner dere HER

Så da uten og bable for mye så kan jeg vel bare sette i gang.

Men jeg kan snakke litt om hva saken handler om.

Saken handler om fire ulver som ble skutt i januar 2020. De fire tilhørte det såkalte Letjenna-reviret.

Jeg synes at det er riktig at Noah vant over staten. Kanskje så har det noe med at jeg er for ulv. Jeg er ikke i mot ulv da jeg synes ulver er noen fantastiske dyr som fortjener og være her i Norge. Ja jeg skjønner at vi ikke skal ha for mange ulver her i Norge men ulven fortjener uansett og leve.

Jeg kan skjønne om de som er i mot ulv er uenige i det jeg skriver her i innlegget men jeg skriver uansett min mening på det. Jeg er ikke redd for og skrive min mening angående dette. Skriv gjerne deres kommentar i forhold til saken. Hadde vært gøy og kunne se hva slags meninger dere har i forhold til saken.

Jeg har ikke tenkt til og skrive et kjempe langt innlegg angående dette men det var litt av mine meninger så får dere avgjøre selv.

 

 

 

Kjære Isabell

Jeg tenkte og skrive et innlegg til ære for en av mine desidert beste venner. Dette er en person  ved navn Isabell som jeg ble kjent med på folkehøyskolen.

 

 

Kjære Isabell

Tusen takk for alt du har gjort for meg og for at du er der for meg når jeg trenger det. Du er en helt fantastisk person som jeg er så uendelig glad i og for at jeg har en så fantastisk venninne som deg. Du er så god på så mange måter og jeg kan ikke få takket deg nok for alt du har gjort for meg.

Tusen takk for at du hjalp meg når jeg hadde det tøft og vanskelig. Du er en person som jeg kan stole 100% på.

Det finnes ikke ord på hvor mye jeg savner deg.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Jeg kunne ikke fått en  bedre bestevenn enn det du er. Du lyser opp dagen min når jeg har det tungt og vanskelig fordi da kan jeg tenke på alle de gode minnene vi har hatt sammen og jeg håper på flere gode minner sammen med deg. Fordi jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle ha gjort uten deg i livet mitt. Jeg er så uendelig glad i deg og det vet jeg at du er i meg også.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg tenkte og dele med dere hva Isabell skrev til meg i årboka fra folkehøyskolen da jeg synes det var så utrolig fint skrevet.  Og jeg takker henne så utrolig mye for alt hun har gjort for meg og at vi fortsatt er like gode venner selv om jeg bor i Hamar og hun i Skien men vi skal få møttes igjen.

 

Skrevet av Isabell

vi har hatt masse gode og vonde minner sammen det året vi gikk på folkehøyskole sammen. Tusen takk for støtten og tilliten vi har gitt hverandre. Dette året kunne jeg ikke hatt uten deg. Vi har blitt så sykt gode venner og det vil alltid vare. Våre minner fra Afrika og på skolen har vært amazing! Du er bare herlig snuppa. Elsker deg.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Så kjære Isabell tusen takk for alt og jeg har prøvd og finne fine bilder av oss sammen. Jeg er så uendelig glad i deg snuppa

Kjære bestemor

Min kjære bestemor har bursdag på mandag og derfor så tenkte jeg og skrive et innlegg til ære for henne og hva hun betyr for meg.

Kjære bestemor

🌺Takk for alt du gjør for meg

tusen takk for alt du gjør for meg. Du er der for meg i både gode og vonde dager. Du er en person som er så lett og snakke med når ting er vanskelig eller at jeg bare trenger en og snakke med.  Du har hentet meg på skolen. Kjørt meg hjem når jeg trengte det. Du stiller opp for meg og jeg er så utrolig takknemlig for det.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

🌺Du er en fantastisk person på så mange måter.

Du er en person som ikke er redd for og si din mening og det beundrer jeg deg for. Du har tatt med deg meg og resten av søskenflokken på ulike turer noe som har gledet meg og resten av søskenflokken. Du gir så mye glede for oss alle. Jeg kan ikke få sagt nok hvor fantastisk person du er.

🌺  Så kjære bestemor 

Tusen takk for alt du gjør for oss og at du er der for oss når vi trenger det. Du er en fantastisk person som jeg er så utrolig glad for at jeg har i livet mitt. Tusen takk for alle gode minner så langt så håper jeg på mange flere. Du er fantastisk.

 

personlige tanker

Jeg tenkte og dele med dere noen personlige tanker jeg har siden jeg snart er 21 år så har jeg en del tanker jeg ønsker og dele med dere

 

🌺 Det og bli voksen.

Det og bli voksen er ikke bare enkelt. Jeg synes det har gått alt for fort fra jeg var barn til nå som jeg snart er 21 år gammel. Tiden går så fort og jeg skulle gjerne ønsket at jeg kunne ha vært barn litt lenger. Da er det ikke så mye krav man må forholde seg til.

 

🌺Foreldre setter mer krav til deg

Dette stemmer. Foreldre krever mer av deg siden du har blitt voksen så har du mer krav du må forholde deg til.

Det er alt i fra at man skal holde rommet sitt i orden til at man skal hjelpe til i huset. Man hadde ikke så mange krav når man var barn men nå har man en del mer krav som man må forholde seg til.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

🌺  Klare seg selv mer.

Man skal kunne være mer selvstendig. Kunne ordne ting selv. Kunne skaffe seg en jobb.

Jeg selv ønsker og bli enda mer selvstendig slik at jeg kan gjøre foreldrene mine stolte av meg.

🌺Skrive enda mer på bloggen min.

Jeg har tenkt på det og skrive enda mer på bloggen min. Oppdatere dere hver eneste dag som kommer. Dette har jeg fortsatt som mål og kunne skrive 1-2 innlegg her på bloggen hver dag. Men det er en utfordring da det ikke alltid er like enkelt og finne inspirasjon eller skrive gode blogginnlegg. Men jeg gjør mitt beste.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

 

🌺 Bli en enda bedre versjon av meg selv.

Jeg har tenkt på og bli en enda bedre versjon av meg selv. Kunne bli en enda bedre person på ulike måter. Kunne klare og trene oftere og være mer aktiv.  Vi får se hvordan det går men jeg håper at jeg skal klare det etter hvert.

 

Send gjerne inn spørsmål i kommentarfeltet  så kommer de inn her på bloggen.

Planer for bursdagen min

Jeg har jo om ikke så alt for lenge bursdag. Jeg blir da 21 år gammel. Tenk at tiden har gått så fort. I den anledning så tenkte jeg og dele med dere hva slags bursdagsønsker og hva slags planer jeg har i forhold til hva jeg ønsker og gjøre når jeg har bursdag.

 

1 ønske er et ønske jeg må spare til- Jeg får også se om jeg får skaffet meg en jobb slik at jeg kan begynne og spare til dette.  Men det er da en Macbook Air. Jeg tenker ikke og skrive så mye om produktet. Men dere finner linken til produktet HER

 

MACBOOK AIR 13.3" MWTJ2H/A 256GB SPACE GRAY (2020)

Neste på listen er også noe jeg må spare til  men det er da  en Iphone Se . Link finner du HER

APPLE IPHONE SE 64 GB (PRODUCT)RED™

 

 

Ellers vet jeg faktisk ikke helt hva jeg ønsker meg. Kanskje smykker eller penger jeg vet faktisk ikke.

Hva tenker jeg og gjøre på bursdagen min?

Jeg har jo lyst til og gå ut og spise sammen med familien min. Men jeg får nesten se hva som skjer da jeg ikke aner hva som kommer til og skje.

 

 

Har dere noen spørsmål så send gjerne dem i kommentarfeltet

Tur med Fox + lage onlyfans bruker

Hei folkens.

Tidligere i dag så var jeg på en tur sammen med fox, Jeg fikk tatt et fint bilde av han som jeg velger og dele med dere.

Jeg har også noe annet jeg vil snakke om det handler om at det er kommet en del spørsmål i kommentarfeltet om jeg kan lage Onlyfans bruker.

Jeg har fortsatt ikke planer om og lage en Onlyfans bruker. Jeg kjenner at jeg er lei av og få spørsmål om det. Hvis dere vil følge meg på andre steder enn bloggen så kommer linkene her.

Instagram: Synne.blogg

Snapchat: Synnefstener

Ikke spør meg mer om det med onlyfans da det blir slettet da jeg ikke orker mer av det.  Uansett dere får ha en fin kveld videre.

 

Jeg har fått time til Covid 19 vaksine.

 

Hallo folkens. Jeg var bare sykt nødt til og dele denne nyheten med dere. Jeg har nemlig som det står i overskriften fått time til vaksine mot Korona viruset.

 

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har gledet meg til den dagen jeg skulle få time til vaksine. Jeg har vel egentlig gledet meg siden Korona kom og tenkte ofte på når kommer vi til og få en vaksine mot korona. Men nå skal jeg snart endelig få tatt Korona vaksinen.

Det har vært en rar periode med tanken på Korona viruset. Det og ikke kunne få klemme folk eller gi klemmer til familiemedlemmer. Jeg gleder meg til og få tatt vaksinen siden da er jeg litt mer beskyttet for korona viruset.

 

Men selv om jeg har fått time til vaksine og sånt så skal jeg fortsatt være forsiktig. Jeg skal fortsatt holde avstand til folk og følge de reglene som er satt.

 

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

 

Ukens Spørsmål

Hei alle sammen. Nå er det klart for  ukens spørsmål. Jeg har fått inn en del anonyme meldinger på snapchat så jeg kan svare på dem først.

,

🌺Hva er ditt talent?

Jeg kan stå i bru- Bildet under viser hva jeg mener. Det er det talentet jeg har.

Åpne bilde

 

🌺Du er morsom 

Tusen takk for at du synes det setter pris på at du synes det.

🌺Hvem er din bestevenn?

Hm jeg har mange gode venner men når det kommer til bestevenner så må jeg si Isabell. Hun er en fantastisk god venninne som jeg er så glad for å ha i livet mitt. Savner henne masse siden hun bor i Skien men håper snart at jeg kan møte henne igjen.

🌺Lengste kjæresteforhold?

Det er forholdet jeg er i nå. Vi har vært snart sammen i 1 år og 2 måneder tiden går så fort.

🌺 Ta et bilde a hva du gjør nå.

Tok bilde med telefonen min men det jeg gjør nå er at jeg svarer på deres spørsmål.

Åpne bilde

🌺Kjærlighet eller penger?

Hvis jeg skal velge mellom de to så blir det kjærlighet. Man kan kjøpe masse for penger. Men kjærlighet er noe man ikke kan kjøpe for penger. Jeg blir lykkeligere av og ha en fantastisk kjæreste enn og kjøpe meg masse ting. Det er jo fint med nye ting men valget mitt blir kjærlighet.

🌺Del ditt siste bilde?

Mitt siste bilde var dette her.

Åpne bilde

 

🌺Vil du gifte deg en gang i livet?

Selvfølgelig har jeg lyst til å gifte meg senere i livet. Det er vel alle jenters drøm og gifte seg og kunne få en mann som man skal dele resten av livet sitt sammen med.

 

For og ikke lage dette innlegget for langt så var dette de spørsmålene jeg ville svare på for denne gangen. Hvis dere har noen flere spørsmål så kan dere sende dem inn her

🌺Snapchat: Synnefstener

🌺Instagram: Synne.blogg

🌺 Epost: [email protected]

 

Så snakkes vi mer senere håper innlegget var verdt og lese.

🌺 Ha en god sommer videre klem.

Åpne bilde

 

Det å være en blogger

Når jeg først opprettet denne bloggen så trodde jeg at ting skulle være enkelt. Noe jeg tok feil på.

Ting er ikke så enkelt med det og være en blogger. Man skal kunne tåle at folk dømmer deg for hva du gjør eller hvordan du ser ut eller  andre  ting.  Jeg har ikke akkurat blitt dømt eller fått veldig mange negative kommentarer men det er noen kommentarer jeg har fått.

Jeg har også blitt overrasket over hva folk kan henge seg opp i ut ifra hva man skriver.

 

Jeg er ikke en person som må sminke meg hver gang jeg skal ta et blogg bilde. Jeg tåler helt fint og vise meg uten sminke her på bloggen. Jeg må kunne vise meg uten sminken også.  Kall meg gjerne dum eller noe sånt men jeg mener at folk burde like meg uansett med eller uten sminke