FLAUT ØYEBLIKK PÅ FOTBALLBANEN

Hei for en stund siden så var jeg ute med venninne og spilte litt  fotball. Jeg hadde et ganske flaut øyeblikk der jeg skulle skyte ballen. Jeg traff ballen men akkurat når jeg hadde truffet ballen så mistet jeg balansen og tryna. Haha meg og fotball altså det er dømt til å ikke gå bra det haha.

Jeg er også veldig flink til å treffe ting jeg ikke mener og treffe. Venninnen min har blitt truffet noen ganger men heldigvis så går det bra hun er vandt til det. 

Vel jeg skal ikke skravle meg bort mer:)

FLYTTE TIL HØSTEN?

Hei dere, det er en stund siden jeg har blogget nå men ettersom jeg har vært i Frankrike har jeg brukt tid med familien, Men nå er jeg tilbake og er klar for mer blogging. Uansett dette innlegget skal som det står i overskriften flytte til høsten. 

Det har seg slik at jeg har søkt på 2 videregående skoler Jønsberg Videregående skole og Storsteigen videregående skole.  

 

Jeg har kommet inn på Storsteigen men Jønsberg står jeg på venteliste som nummer 2. Det er litt dumt at jeg ikke har kommet inn på Jønsberg fordi det var der jeg ville komme inn i utgangspunktet. Men det kan hende jeg kommer inn uansett, Men det dette innlegget skulle handle om var jo det å flytte til høsten. 

Fordi kommer jeg ikke inn på Jønsberg så må jeg gå på Storsteigen. Storsteigen ligger ca 2- 3 timer unna her jeg bor.  Det betyr at jeg allerede må tenke på det å flytte fra foreldrene mine og lillebroren ,min til høsten for å gå på skole i 1 år. Det er så rart. Det å skulle flytte fra denne tryggheten og skulle klare meg selv. Jeg synes det er ganske skummelt. Men jeg vet at jeg skal kunne klare det. Vel jeg har en jobb å gjøre med rommet mitt. Må rydde og ordne her men skal oppdatere dere på hvordan det går vi blogges,

 

PORTRETT BILDER OG ANDRE GANGEN SMAK AV BLEKKSPRUT

Hei. Beklager for et veldig sent innlegg men jeg har ikke fått lagt det til før nå. Men uansett i dag har mamma fått tatt noen portrett bilder av meg. Bildene er tatt med mobilen min og hvis noen lurer så  har jeg Iphone 6. Uansett jeg ble ganske fornøyd med dem selv. Jeg håper at dere liker dem dere også.

På denne tallerken (bilde under)

er det masse forskjellig sjømat og spagetti. Det som var mest spesielt å spise var blekksprut. Jeg har smakt blekksprut før men her var det en annen type. Jeg ble veldig positivt overrasket av smaken. Det smakte akkurat som kylling men det er hvordan jeg opplevde det. Jeg synes i alle fall det jeg bestilte var veldig godt å mettende. Jeg kommer nok til å bestille dette her flere ganger. Vel nå er det så seint at jeg avrunder her så snakkes vi mer i morgen.

PÅ VEI TIL FRANKRIKE

Hei jeg tenkte bare å oppdatere dere litt på hva som skjer nå. Nå sitter jeg på Gardemoen flyplass og drikker en Starbuck. Jeg elsker virkelig starbuks Uansett nå er det ikke veldig lenge til vi skal gå ombord i flyet. Jeg gleder meg sohm en liten unge haha til å kjenne solen og varmen igjen. Det kommer til å bli helt fantastisk å være i Frankrike i 2 uker

Det som er litt dumt med meg er at jeg ikke er veldig glad i å kjøre fly. Grunnen til dette er fordi jeg får så veldig vondt i ørene mine. Jeg har liksom prøvd de tipsene som å tygge tyggis, holde i neste å prøve å trykke vekk trykket og gape men ingen ting av det har funket. Jaja det kommer uansett til å gå veldig fint uansett.  

Forresten har jeg fått kjøpt meg  en Fifty Shades Fri som den heter på norsk eller Fifty Shades of Freed som den heter på engelsk.  Jeg gleder meg virkelig til å begynne å lese den. Jeg elsker virkelig Fifty shades filmene så derfor leser jeg også bøkene.  Bøkene er også veldig bra. Så nå har jeg bok i ferien. Vel nå har jeg lite strøm på pc så får runde av her nå vi blogges

SNART 17 ÅR!!

Om 9 dager ca blir jeg 17 år! At tiden har gått så fort er litt rart for meg når jeg tenker over det. Men det er vel ikke bare rart for meg det er vel rart for mamma også. At jeg ikke lenger er den lille jenta men snart er ung voksen og om 1 år 18 år! Liksom hvor har tiden for mamma blitt av. Vel jeg synes selv det er veldig rart å tenke på. Men noen ganger tenker jeg å 17 år snart 18 så deilig det skal bli. Men alt har vel sin siden også. 
Men jeg får nyte den tiden jeg har i vente å bare være med familen og venner.

 

Hva tenkte dere om da dere nærmet dere 18 år eller dere som er i ferd med å bli 18 år? Skriv gjerne en kommentar

PÅ VEI TIL SØSKENBARNAS HYTTE OG DÅRLIG VÆR

Hei nå er jeg på vei til hytta til søskenbarna mine. Det regner en del nå og jeg må si at jeg har ikke helt den sommer stemningen her i Norge. Jeg skulle ønske at det var varmere og at sola skinte mer. Men jeg får ikke gjort noe med det. Det er ikke så lenge til jeg reiser til Frankrike og at jeg får kjenne sommer varmere ordentlig på kroppen igjen. Åå som jeg gleder meg til det. Jeg skal forhåpentligvis holde dere oppdaterte på hva som skjer både i Frankrike og på hytta. Det kan hende at jeg ikke har dekning på hytta men jeg skal gjøre så godt jeg kan.☺

PÅ VEI TIL SØSKENBARNAS HYTTE OG DÅRLIG VÆR

Hei nå er jeg på vei til hytta til søskenbarna mine. Det regner en del nå og jeg må si at jeg har ikke helt den sommer stemningen her i Norge. Jeg skulle ønske at det var varmere og at sola skinte mer. Men jeg får ikke gjort noe med det. Det er ikke så lenge til jeg reiser til Frankrike og at jeg får kjenne sommer varmere ordentlig på kroppen igjen. Åå som jeg gleder meg til det. Jeg skal forhåpentligvis holde dere oppdaterte på hva som skjer både i Frankrike og på hytta. Det kan hende at jeg ikke har dekning på hytta men jeg skal gjøre så godt jeg kan.☺

SOMMER I NORGE

Hei beklager for at jeg ikke har vært så mye aktiv her men jeg har rett å slet gått tom for inspirasjon til bloggen men nå er jeg tilbake klar for å lete etter  mer inspirasjon og gleder meg til å blogge mer. uansett jeg kan fortelle dere det  jeg skulle fortelle dere.

 

 

Det har jo vært noen varme sommerdager her i Norge. Men det er dessverre alt for få. Jeg savner varmen og kjenne solen  varme. Men heldigvis om 1 uke er jeg på flyet og skal reise ned til Frankrike. Som jeg gleder meg til å kjenne varmen, sola og å kunne badet i varmt vann. Jeg blir alltid i bedre humør når det er fint vær og ikke grått å kjedelig vær. Så frem til jeg drar til Frankrike så har jeg lett etter noen bilder på nettet som kan gi meg sommer inspirasjon. 

 

Bilderesultat for summer inspirationBilderesultat for summer inspirationRelatert bilde

Samtidig så må jeg ikke glemme de bildene jeg har fra da jeg har vært i Frankrike.