BILDEDRYSS AV FOX

Pappa har nemlig tatt en del nye bilder av Fox. Disse bildene ble så utrolig fine og jeg smiler bare jeg ser bilde av denne lille krabaten her.  Han er en som jeg alltid blir i godt humør av uansett hva som skjer om jeg er sint eller lei meg så får han meg alltid i godt humør igjen. 

 

 

 

 

Håper dere ikke er lei av bilder av  Fox

SYK OG FILMTIPS

Hei! 

Beklager igjen for lite oppdateringer men denne uka som har vært har jeg vært skikkelig syk. Jeg er fortsatt skikkelig forkjølet og jeg orker nesten ikke noe. Jeg er skikkelig slapp i kroppen og stemme har jeg nesten ikke haha. Er så rart for meg og ikke ha stemme. 

Jeg tenkte å dele med dere noen filmtips. Fordi når jeg føler meg bedre pleier jeg å se film med en te kopp i hånda. Så derfor kommer jeg med noen filmtips

Bilderesultat for fifty shades darker

Bilderesultat for mamma miaBilderesultat for the conjuring 2

Bilderesultat for annabelle

Vel jeg må nesten hvile mer vi snakkes.

ønsk meg gjerne god bedring

ANTREKKET FOR I KVELD

Hei dere jeg skal snart på middag hos mormor og bestefar så derfor så tenkte jeg å vise dere antrekket for i kveld. Jeg synes det ble ganske fint. Det gjenstår å sette på noen smykker men ellers er jeg veldig fornøyd med hvordan det ble hva tenker dere?

Jeg åpner kommentarfeltet igjen

Nå i det siste så har både kommentarfeltet og jeg har ikke blogget på en stund. Det er rett å slett fordi jeg har fått noen stygge kommentarer som har gjort det litt vanskelig for meg å blogge men nå er jeg tilbake og klar for å blogge igjen. Jeg beklager for at jeg ikke har blogget på en stund men jeg håper at dere fortsatt vil like bloggen min og det jeg skriver. Dere kan følge meg mer på Synnesinblogg på Snapchat!