Vær fornøyd med deg selv

Jeg synes det er viktig at man er fornøyd med seg selv og hvordan man ser ut. Det er så mye kroppspress på hvordan vi jenter må se ut. Jeg slet mye med hvordan jeg så ut før. Jeg synes ikke at jeg var perfekt eller god nok. Jeg ville være som de populære jentene jeg gikk på skole med. Men i senere tid har jeg lært meg det at jeg må  være fornøyd med meg selv. Jeg ha sluttet og lytte til de som vil at jeg skal forandre meg.

Alle mennesker er forskjellige. Om det er noe jeg vil endre er det om jeg selv har lyst ikke fordi noen sier at jeg skal det. Husk at du er bra nok som du er:)

Over til noe annet. Det gikk helt fint og ta P-stav. Jeg var kjempe nervøs men jeg hadde med meg ei venninne som støttet meg så det gikk kjempe bra:)

 

 

Er det noen som har tatt p-stav?

Jeg skal ta p-stav på mandagen som kommer. Jeg er engstelig for om det kommer til og gjøre vondt eller ikke. Derfor tenkte jeg og spørre dere om dere har noen erfaringer med dette. Så kanskje jeg kan slippe og være engstelig for det.

 

Til  noe annet. Det er noen som har spurt meg om hvordan jeg har det og det tenkte jeg at jeg kunne svare på

Jeg har det som regel bra det hender jo at jeg noen ganger har en dårlig da. At jeg tenker på om jeg noen gang kommer til og få erstatning etter det seksuelle overgrepet eller ikke. Men det er veldig sjeldent at jeg tenker på det. Jeg tar dagen som den kommer eller rettere sagt jeg tar dag for dag.