I morgen så er det første desember

Tiden mot desember har egentlig gått veldig fort. Tenk at i morgen er det allerede 1 desember. Det er heller ikke lenge til at 2018 er over. Dette året har egentlig godt veldig fort. Jeg har tenkt å fortelle om 2 av dem nå

1 Jeg har blitt 18 år. 

Jeg har jo blitt 18 år! Jeg har blitt myndig. Årene har egentlig bare gått veldig fort. Det var som om i går at jeg husker hvordan jeg gledet meg til å bli 18 år. Gledet meg til å kunne kjøre bil, bestemme over meg selv. Det er så rart. Jeg føler meg liksom gammel selv om jeg bare er 18 år. Det var liksom så spennende for meg at jeg kunne bestille en drink ute på byen lovlig. At jeg kunne kjøpe alkohol til en fest selv. Jeg synes det å bli 18 år er litt rart også. Jeg skulle gjerne vært 17 år litt til men sånn er det. Når man blir 18 år så stiller folk andre krav til deg enn om jeg for eksempel var 17 år. Men det går jo bra. Jeg bor jo fortsatt sammen med mamma og pappa. Så ting har liksom ikke forandret seg sånn veldig egentlig bare at jeg kan bestemme om jeg vil være med på turer eller om jeg vil være hjemme og mamma og pappa kan ikke tvinge meg lenger. Men jeg blir jo selvfølgelig med på turer som jeg vil være med på. Det er jo utrolig hyggelig å bli med på turer sammen med mamma og pappa. 

Bildet kan inneholde: 1 person

2 Jeg har fått hund!Helt siden jeg var liten hadde jeg en drøm om å få hund og i år 2018 så ble den drømmen virkelighet. Det var utrolig stort å få seg hund. Jeg har ikke bare fått meg en hund men jeg har også fått meg en bestevenn. En jeg kan snakke med når jeg er lei meg eller vil bare ha en å snakke med uten å være redd for at det går videre til folk. En bestevenn som jeg kan ha med meg når jeg går på turer. Det krever jo selvsagt en del mer med det å ha en hund men det er jo bare hyggelig

 

 

 

Mange sier til meg at blogging er enkelt?

Det at mange sier at blogging er enkelt kan jo bare prøve selv. Det er faktisk ikke like enkelt som man skulle tro. Man må kunne skrive gode men interessant som fanger en lesers oppmerksomhet. Jeg synes faktisk det er vanskelig å finne på gode nok innlegg men jeg gjør mitt beste. Så jeg håper at dere som leser bloggen min fortsetter med det og eventuelt gir meg noen tips det setter jeg veldig stor pris på.

SPØRSMÅL

Jeg har fått inn noen spørsmål som jeg nå tenkte å svare på.

1: Hvor skal du feire jul?  Jeg skal feire jul hjemme sammen med mamma, pappa, lillebror og bestemor. 

2 Hva pleier dere å spise på julekvelden?  Som tradisjon pleier vi å spise ribbe og pølser. 

3 Hva pleier dere å ha til dessert? Vi har som tradisjon å ha riskrem med mandel i kremen. Den som finner mandelen får en gave. Dette har vi alltid hatt som tradisjon så lenge jeg har levd. 

4 Når pleier dere å åpne julegaver?Vi pleier å åpne julegaver når vi har slappet av litt etter dessert da pleier vi å åpne gaver. 

Ingen automatisk alternativ tekst tilgjengelig.

JULEGAVEØNSKE HØYESTE

Nå er det ikke så veldig lenge til jul og i forbindelse med det så tenkte jeg å dele noen julegaveønsker med dere, Alle har vel ett eller annet dem ønsker seg så derfor så skriver jeg ned noen her på bloggen.

 

MACBOOK AIR MQD32H/A 13" 128GB 1 Macbook. Dette er noe jeg ønsker meg veldig. Jeg vurderer å jobbe mer for å få råd til å kjøpe den, Jeg trenger en pc som jeg kan jobbe med bloggen fra i stedet for skole pc. Håper jeg derfor får en del penger til jul så det tar litt mindre tid

 

 

🎀SPØRSMÅLSRUNDE🎀

På tide med en ny spørsmålsrunde her på bloggen. Det er en stund siden sist så derfor tenkte jeg å ha en ny spørsmålsrunde

Hvor høy er du ?Hvor lenge har du blogget ? Jeg er 172 høy og har blogget siden 2017. 

har du dyr: Jeg har 2 katter og 1 hund.

Hva heter søskene dine vis du har? jeg har en lillebror og han heter Sondre

Hvorfor blogger du? Jeg har alltid villet dele ting med folk og blogging passet så bra for meg. Fordi da kan jeg dele ting med folk. 

Si tre ting du liker med deg selv og tre du ikke liker? 1 at jeg er en snill og omtenksom person. At jeg tar vare på venner og familie. Jeg er også fornøyd med høyden min. 1 at jeg sover lenge når jeg har fri. At jeg må bli flinkere til å trene. At jeg er litt lat. 

Hater du noen?   Jeg vet ikke helt hva du mener her men jeg hater ingen

BEKLAGER FOR LITE INNLEGG FOR TIDEN KROPPEN SA STOPP

Dessverre har det seg sånn at jeg ikke har vært helt meg selv i det siste. Jeg har vært mye slapp og sliten for tiden og ikke orket så mye. Bloggen har derfor blitt litt nedprioritert da jeg har nok med skole og jobb. Men jeg var hos legen i går og tok noen blodprøver for å sjekke at det ikke er noe galt med meg. Jeg har ikke fått svar på prøvene enda men det er nok ikke noe galt med meg. Så jeg får bare vente å se.

Jeg setter pris på at dere er tålmodige med meg. Tusen takk

MÅ JEG SVARE PÅ DETTE HER IGJEN?

igjen har samme person skrivet disse kommentarene her på bloggen min selv om jeg sa klart i fra i et tidligere innlegg. Som sagt jeg er ikke interessert i disse kommentarene dine. Har du ikke et liv eller. Jeg synes du bare kan slutte med dette her. Jeg kommer ikke til å svare deg på noe mer sånne  kommentarene dine. Så vær så snill å slutt-

Har du en form for autisme? 

Men hvorfor ga du deg når, du fikke se pikken i bilen? Når du sa du ville ha sex men plutselig ikke 🤔