Mål for skoleåret 2021-2022

Jeg begynner på skolen igjen på mandag den 16.08.2021.

Jeg gleder meg kjempe masse til og starte igjen.  Jeg har derfor tenkt og dele med dere noen mål jeg har for dette skoleåret.

  • STÅ OPP: Stå opp 06:30 hver eneste dag. Dette kommer nok til og bli en utfordring i starten da døgnrytmen min ikke er på det beste nå.
  • JOBBE SÅ GODT JEG KAN: Jeg har tenkt til og satse mye på skolen fremover og derfor tenkt til og jobbe så godt jeg kan med lekser eller øve så mye jeg kan til prøver.
  • RYDDIG ROM: Dette er noe som jeg må få gjort. Jeg har et ønske om og kunne holde rommet mitt ryddig så derfor så skal jeg etter at jeg har skrevet ferdig dette innlegget rydde hele rommet slik at det er helt ryddig til skolestart.
  • BLOGGEN: Jeg har også tenkt til og få oppdatert bloggen så ofte som jeg kan. Jeg vet ikke hvor mye jeg får oppdatert bloggen når jeg begynner på skolen igjen. Jeg ønsker og få oppdatert den så ofte som jeg kan.

 

Så det  var noen av målene jeg har satt opp. Nå må jeg rydde rommet. Vi snakkes senere.

Ønske om samarbeid med junkyard

Hei alle sammen. Nå er jeg tilbake etter sommerferien. Jeg har kost meg masse i sommer og er nå klar for og begynne og blogge mer. Uten og skravle meg bort haha så kan jeg egentlig bare begynne

Hvis jeg skulle ha samarbeidet med en klesbedrift så må det bli Junkyard. Jeg synes det er så mange kule klær der + at det er flere youtubere som reklamerer for Junkyard og virker veldig fornøyde med klærne de bestiller.

Har funnet noen ting jeg kunne ha valgt.

Sko Her           

Jakke Her

Genser Her

 

 

Finne inspirasjon til nye innlegg+ personlige spørsmål.

Hei. Jeg er nå tilbake fra sommerferien. Jeg kommer til og blogge mer nå. Jeg synes det  kan være utfordrende og finne inspirasjon til nye blogg innlegg men jeg prøver så godt jeg kan. Det skal sies at det er hardt og skulle være en blogger. Man må kunne skrive gode innlegg. Folk kan reagere forskjellig på hva man skriver men slik er det. Jeg har heldigvis ikke fått mange negative kommentarer.

 

Hvordan går det med deg etter overgrepet?

Det skal sies at jeg fortsatt sliter en del med det. Jeg er ikke helt ferdig med det. Jeg har en fantastisk kjæreste som er der for meg og støtter meg. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten han. Men jeg er blitt litt skeptisk til nye gutter og menn da jeg føler meg utrygg. Men jeg prøver mitt beste på og ikke la overgrepet hindre meg.

 

Er du mye deprimert?

Jeg er ikke mye deprimert. Er det noe jeg har lært så er det at hvis venner av meg kommer til meg for og snakke om sine problemer så tar jeg avstand. Jeg kan ikke være en psykolog for dem da jeg har mer enn nok med mitt. Det krever for mye av meg hvis jeg skal hjelpe dem med deres problemer så derfor tar jeg avstand. Jeg skulle gjerne ha hjulpet dem men det er noe som jeg ikke kan gjøre.

 

Har du blitt sterkere?

Jeg har på en måte blitt sterkere. Jeg er ikke redd for og forsvare meg. Jeg er ikke redd for og si at dette ikke er greit eller si nei hvis en person gjør noe mot meg. Men det har ikke skjedd. Jeg har blitt sterkere fordi jeg jeg kjemper hver dag mot og la de deprimerende tankene ødelegge meg. Jeg kan falle men jeg reiser meg igjen. Jeg har fantastiske mennesker rundt meg som er der for meg når jeg trenger det og som støtter meg. Noe jeg er evig takknemlig for.

 

Jeg skal ikke gjøre dette innlegget langt så derfor så avrunder jeg her. Har du noen spørsmål send det i kommentarfeltet.