HVORFOR BURDE MAN SPISE APPELSIN?

HVORFOR BURDE MAN SPISE APPELSIN?

Jeg spiser en del appelsin for tiden. Jeg har ofte lurt på  hva som skjer med kroppen om man spiser mye appelsin og derfor har jeg tenkt å skrive et innlegg om det.

Appelsiner styrker skjelettet

Visste dere det at appelsin styrker skjelettet.  Appelsin inneholder nemlig masse mengder med kalsium som da er kombinert med c-vitamin. dette kan redusere risikoen for beinskjørhet.

Appelsiner forebygger kreft 

Appelsiner er også en kilde til flavonoider, en type antioksidanter som da skal beskytte mot blant annet kreft.

 

 

 

 

fshbty

SEX PÅ NETTSTED FOR BARN

Har dere hørt om Movistarplanet. Vel i så fall hvis ikke så er det en nettside for barn der man kan være en person og man kan chatte med folk. Dette er en nettside der barn i alder 8- og oppover spiller. Men det som er helt sykt er at det er noen personer som ikke kan å oppføre seg der inne. Jeg har selv vært vitne til det når jeg satt og gamet det for å teste det.

Det er faktisk sånn at det er noen som er perverse der inne. Blant annet så har jeg selv blitt spurt om å ha sex der inne eller om å sende nakenbilder. Noe som er utrolig kvalmt å tenke på. Altså att det går ann. Jeg blir bare så kvalm når jeg får sånne spørsmål. Det er jo ikke bare jeg som blir spurt om det men også mye yngre barn. At folk kan synke så lavt.  Vær så snill dere som driver med dette ta å slutt med det. Det er så utrolig drøyt av dere.

Bilder under lånt fra en nettside

 

SOPHIE ELISE – NORGES FARLIGSTE FORBILDE

Jeg har lest bloggen til Sophie Elise lenge i ca 1-2 år nå. Jeg ser ikke på henne som noe som helst farlig forbilde. Jeg synes hun virker som en veldig sterk person. Ja hun har operert seg. La folk få være folk for en gang skyld. Jeg sier ikke at jeg kommer til å legge meg under kniven selv om et av mine forbilder har gjort det.

Det er jo faktisk veldig tøft å skulle stå for det man selv mener og være åpen om det. Jeg har merket det selv. Men sånn er livet. Vi alle har forskjellige meninger og sånn er det. Tenk om alle var helt like, det hadde vært veldig kjedelig spør du meg.

”” d

LEI AV DRAMA OG DEPRIMERT

Jeg merker at jeg er ordentlig lei av drama. Lei av folk som ikke gir seg og ikke ser når nok er nok. Kroppen min blir sliten og jeg tenker alt for mye. Jeg  klarer ikke en gang å blogge eller gjør noe sånt da drama tar all oppmerksomheten min. Drama kan være veldig tøft innimellom ihvertfall om det inneholder mye personkrenkelser og hets. Jeg prøver så godt jeg kan og ikke tenke så mye på det men av og til renner det over for meg. Jeg ligger å gråter en stund fordi det er så mye som er galt. Føles av og til som om alt er min skyld eller sånn føles det oppi hodet mitt. Jeg klarer ikke å tenke at jeg er sterk eller noe sånt jeg bare låser meg inn på rommet for å være i fred og ligger å gråter en stund før jeg kommer meg videre. J

eg vet ikke hvordan jeg kan takle alt dette er det noen som har noen tips send en kommentar. Hadde betydd mye<3

 

 

 

 

FALSKE VENNER

Jeg er så lei av at venner kan være så falske. De som utgir seg for å være en god venn også går de bak ryggen din. Jeg kjenner jeg blir ordentlig irritert av det. Hva er det som får venner til å gjøre noe sånt. Eller mennesker til å være så falske. Det er ikke bare at jeg blir irritert av det jeg blir også veldig såret av det. Jeg klarer nesten ikke å stole på noen da det føles som om jeg bare skal bli sviktet igjen. Vel vel jeg håper jeg finner noen venner som faktisk jeg kan bli god venn med og som ikke sviker meg.

 

Prøver å blogge igjen

Jeg prøver å blogge igjen. Jeg har rett og slett ikke hatt noen inspirasjon til å blogge. Jeg sliter også en del med angst også i tillegg til at jeg har vært syk. Jeg jobber med meg selv med det og få til å blogge da dette er noe jeg synes er veldig gøy.

Jeg synes det er veldig dumt at jeg ikke har klart å få kunnet blogge like mye som det jeg vil. MEN jeg er klar for å gjøre det bedre og jeg kommer dessuten sterkere tilbake. Jeg håper dere har tid og tålmodighet til å være med meg videre.