Er Macbook bra?

Jeg driver og funderer på om macbook er bra eller ikke. Jeg har hørt så mye forskjellig angående macbook og derfor så tenkte jeg og høre med dere lesere om dere har noen erfaringer rundt det med Macbook. Ble det fort mye problemer med den, ble den fort ødelagt. Håper at dere kommenterer dette innlegget da jeg trenger å høre folk sine meninger rundt det.

 

Ellers så får dere ha en riktig god helg så snakkes vi mer senere;)

Personlig innlegg ulv

Jeg skrev et innlegg angående ulv tidligere. Jeg har tenkt til og lage ett innlegg hvor jeg kommer til å ta med alle kommentarer som kom på det innlegget. Det var mange ulike reaksjoner i forhold til det innlegget. Grunnen til det er fordi jeg ønsker å kunne rette på eventuelt bilder fra det innlegget. Da det var noen som reagerte på at jeg ikke hadde brukt bilder som viser angrep på sau etter ulv men heller at det var bjørn eller jerv som hadde gjort det. Så uten og skravle i vei så kan jeg vel egentlig bare begynne.  Det er noen som har valgt å kommentere anonymt men det er også noen som har valgt å legge med eposten sin. Jeg kommer til å legge med eposten til de som har gjort det siden jeg mener at det er en grunn for at dem har gjort det.

Kommentarene jeg kommer til å svare på

Fra [email protected]

Den som tror at ulven er snill og grei, sitter som regel på Grüneløkka å nipper cafe latte og har aldri sett en ulv eller hva den kan finne på. Naivt.

Du har et poeng der. Men jeg tar ikke hele der. Jeg liker fortsatt ulven og jeg står fortsatt på mitt at vi burde fortsatt ha ulven i skogen vår.

Fra  [email protected]

Jeg er ulvemotstander, og har selv opplevd ulven på nært hold mange ganger. Mistet mange husdyr til ulv, så veit hvordan ulveangrep ser ut. Når man skal lage ett innlegg om ulveangrep, burde man hvertfall finne bilder som viser det.

Jeg brukte bare bildene som eksempel. Jeg har nå googlet etter bilder som viser dette. Så hvis disse bildene også er feil så vet ikke jeg altså. Fordi disse bildene kom opp når jeg søkte etter bilder som viser ulveangrep.

Nyheter, Ulv | Ulveangrep ved Østerbo EvangeliesenterKrever statlig hjelp mot ulveangrepene – VG

 

Anonym kommentar

Ikke alt du finner på Google er riktig.

Hvis du påstår at det jeg skriver eller legger ut så kan du vel finne ut av det og vise meg hva som er riktig.

 

Anonym kommentar

Fint at bildene du legger ut av såkalte «ulveangrep» viser angrep av jerv og bjørn.

Jeg googlet bilder av ulveangrep og det var disse bildene som kom opp. Hvis du mener at bildene ikke er riktig så send meg en e-post  min e-post er [email protected]. Der kan du sende bilder som du mener er riktig at jeg skal ha med.

 

Jeg har ikke flere kommentarer nå hvis det er flere som har noen kommentarer osv så er det bare og skrive dem ned i kommentarfeltet så skal jeg svare på dem så fort jeg kan.