Jeg vil fortsatt lese mer om sex, jeg kan ikke så mye om det så du kan lære oss lesere??

Altså jeg kjenner at jeg blir litt oppgitt når jeg får denne kommentaren ganske mange ganger. Jeg  har ikke akkurat lyst til å skrive om dette her på bloggen min. 

Det finnes sikkert mange sider du som kommenterer dette kan lese om sex i stedet for å spørre meg om det. Jeg vil ikke legge ut mitt forhold til sex her på bloggen. Mitt sex liv er privat og det må du som kommenterer det forstå. Eller så får du finne deg ei jente som er villig til å lære deg om sex. Men jeg er ikke den personen til det. Så ikke skriv noe mer kommentarer til meg om det da jeg blir ikke så glad for det. spør meg heller om noe annet  men ikke sånn privatliv.

🌹KJÆRE OLDEMOR🌹

Det er en god del år siden du forsvant fra oss. Men jeg husker det som det var i går. Jeg tenkte derfor å skrive et innlegg til minne om deg. 

🌹🌹🌹

Kjære oldemor🌹

Jeg skulle ønske du var her samme  med  meg. Jeg husker så godt hvor glad du ble når jeg  kom på besøk til deg. Jeg husker så godt smilet du fikk når jeg kom inn døren til deg. Du var en helt fantastisk person som gidde meg et smil om munnen hver gang jeg kom på besøk. Du sa alltid så mange gode ord til meg. Jeg savner sånn alle de varme klemmene  og de gode ordene du sa til meg. Jeg vet at du har det bra nå. Men det er et tomrom uten deg og det vil det alltid være så lenge jeg lever. 

Siste gangen jeg så deg i live. 

Siste  gangen jeg så deg i live var på sykehuset. Det husker jeg så godt fordi når jeg kom på sykehuset så lå du der helt rolig og våknet ikke. Du våknet aldri igjen. Jeg skulle egentlig gi deg en klem men jeg klarte det ikke. Jeg begynte å gråte så mye at jeg måtte gå ut. Jeg angrer på at jeg ikke fikk gitt deg en siste klem. Det var så vondt for meg å se deg bare ligge der. Den gode snille og omtenksomme oldemoren min var liksom borte. Jeg fikk aldri se deg smile eller noe sånt igjen. Men jeg visste det at du kom til å få det bra der du kom til å være når du var død. 

Samtidig skulle jeg ønske at du skulle fått oppleve konfirmasjonen min, den dagen jeg gifter meg når den tiden kommer. Men dessverre så rakk du det ikke. jeg er uendelig glad i deg. Det kommer jeg alltid til å være.

Jeg håper at du er stolt av meg hvor enn du er oldemor. Jeg elsker deg

🎀Mine verste vaner💎

 

 

Alle har vel noen uvaner det er nok ikke bare jeg som har det. Det kan vel alle sammen være enige i. Derfor så tenkte jeg å dele noen av mine  verste  uvaner med dere. 

🎀 1 Sover lenge i helgene 💎

Denne kjenner vel noen kanskje seg igjen i. Vel jeg er en som elsker å sove lenge i helgene. Men det som er dumt med det er at da går så mye av dagen før jeg får gjort noe. Jeg skulle gjerne vært litt mer morgenfugl fordi da får jeg utnyttet dagen enn om jeg bare ligger å sover. Jeg pleier liksom å sove til sånn 12:00-13:00. 

💎 2 Ikke så flink til å trene💎

Dette er noe jeg prøver å gjøre noe med. Jeg må bare finne ut hvordan jeg skal få nok motivasjon til å gjøre det. Jeg har liksom ikke nok motivasjon som driver meg fremover som gjør at jeg får lyst til å trene. Har dere noen forslag så skriv de gjerne ned i kommentarfeltet setter pris på det.

💎 3 Sitter litt mye med pcen 💎

Dette  gjør jeg litt for ofte. Jeg skulle gjerne funnet noen annet å drive med enn å bare sitte ved pcen liksom. Men enn så lenge vet jeg ikke. kom med forslag. 

Hva er deres verste uvaner skriv i kommentarfeltet.

 

MOBBING HISTORIE

Hei💎

Jeg tenkte å fortelle dere om mitt forhold til mobbing og hva min historie er. Dette er for at dere skal bli bedre kjent med meg også er det noen som har spurt meg om det så derfor så tenkte jeg å dele det med dere nå. Så jeg kan vel egentlig bare begynne.

HISTORIEN

De årene som jeg har blitt mest mobbet er de jeg kommer til å fortelle om. 

Jeg byttet barneskole når jeg skulle begynne i 5 klasse. Grunnen til det var fordi vi skulle flytte og derfor så byttet jeg skole også. 

Jeg var veldig spent på å bli kjent med nye mennesker. Kunne få meg nye venner og kanskje bestevenner. Men det skulle vise seg og ikke bli sånn. Allerede etter noen dager så ble jeg utestengt fra de i klassa. Det var ikke lett for meg å få nye venner og jeg var ofte alene. Jeg husker veldig godt en person som mobbet meg, Jeg sier ikke navn men jeg kaller han bare for Jonas selv om han ikke heter det. Uansett denne Jonas var ofte veldig voldelig mot meg. Han pleide ofte å dra meg ned i bakken og holde meg fast. 

Han slo meg også en rekke ganger. De andre elevene synes det var bare morsomt å se på så han bare fortsatte. Jeg fikk ikke hjelp av de andre elevene.  Jeg prøvde å si ifra til lærere om dette her. De sa de skulle ordne opp i det å få en stopp på det. Men det som skjedde var at det bare fortsatte. Jeg  måtte gjemme meg for Jonas sånn at han ikke fant meg. Han fant  meg likevel og dro meg ned. Jeg klarte ikke å gjøre så mye motstand ettersom han var sterkere enn meg og større enn meg. De andre elevene kalte meg stygge ting. Som for eksempel stygg, feit osv. 

Det hjalp ikke hvor mange ganger jeg sa ifra til lærerne da de ikke gjorde noe. 

Dette fortsatte til 7 klasse. Da jeg sluttet på barneskolen så var jeg bare så glad. Fordi disse årene var forbi og jeg kunne komme meg videre. Jeg har det mye bedre nå. Men disse årene sitter igjen i meg. Jeg merker at det er noen ting jeg ikke kan gjøre pga de årene. Men jeg har det bra og det er det viktigste. Jeg har mange nye venner og det går bra. 

Bildet kan inneholde: 1 person Fra avslutningen i 7 klasse.

Bildet kan inneholde: 1 person

 

 

 

 

 

 

SAVNER DEG!💎

Noen dager så savner jeg deg mer enn noe annet. Jeg savner rideturene med deg og bare sitte på ryggen din💎 savner å kunne ta en ridetur og bare slappe av og ikke tenke slippe ut alt av tanker og ta det helt med ro. Savner å holde rundt halsen og klemme deg.

Du var virkelig verdens beste hest og det er så tomt å stille uten deg. Jeg vet at du har det bra men det er så tungt uten deg💎 vi ses igjen en vakker dag det vet jeg💎

TANKER OM RUSSETIDEN VURDERER OG DROPPE Å VÆRE RUSS?

Hei jeg har faktisk tenkt over å det at jeg kanskje skal droppe å være russ. Jeg har derfor tenkt til å komme med noen grunner til hvorfor jeg vurderer å droppe.

1 DYRT

Det å være russ er ikke akkurat billig. Hvis jeg skal ha den russedressen jeg vurderer å ha så koster den liksom 2000 kr altså hvor dyrt er ikke det. Pluss hvis det er andre plagg jeg skal ha så blir det ikke akkurat billig. 

2 PRESS

Det er ofte mye press med det å være russ. Man skal liksom være med i en buss, ha de kuleste sangene og de kuleste klærne. Jeg fikke jo høre det at det var ei jeg kjente som ble kastet av bussen fordi  hun ikke var populær nok. Altså kjenner jeg blir skikkelig irritert når jeg hører det.

Ja kanskje er det best og droppe det jeg vet ikke helt enda men jeg skal nok finne ut av det.

HVA ER PLANEN DIN ETTER VIDEREGÅENDE?

Tenkte  jeg skulle svare på et spørsmål som jeg har fått en del ganger nå. Så da gjør jeg det nå.

hva er planen din etter videregående?

Planen min etter videregående er å gå 1 år på folkehøgskole i Kristiansand.  Jeg tror dette kommer til å bli et veldig spennende og interessant år for meg.  Jeg får vite om jeg kommer inn i Februar så det er en god stund til men jeg håper virkelig at jeg kommer inn. 

 

 

HVA SKJEDDE MED PONNIEN BOB

Hei jeg skal nå fortelle hva som skjedde med ponnien Bob. Jeg Eide han til i fjor. Da solgte vi han til noen vi kjente til.

Det som skjedde med han var at det var på vinteren. Han hadde antageligvis sklidd på isen og knakk beinet tvers av. Jeg var ikke til stedet da det skjedde. Jeg fikk vite det. Jeg ble selvfølgelig utrolig lei meg men samtidig så var det rette å avlive han.

Han var en helt fantastisk ponni som jeg er så utrolig glad for å ha fått oppleve.

Hvil i fred Bob nå har du det ikke vondt lengre