SNART UT MED VENNINNER

 

Jeg tenkte å stikke innom bloggen en tur før jeg skal dra. Jeg skal nemlig hente 2 venninner også skal vi dra og spise sammen. Det kommer til å bli kjempe hyggelig. Vel jeg får begynne å kle på meg så snakkes vi.

 

 

 

MINE TANKER RUNDT PLASTISKE OPERASJONER

Fått inn noen spørsmål angående mine tanker rundt det med palstiske operasjoner. Derfor så svarer jeg på dem nå

Kunne du ha tatt noen plastiske operasjoner?

Sånn utseendet mitt er nå så er det ikke noe jeg vil forandre på.  Det eneste som kanskje jeg kunne gjort var å forstørre leppene mine litt om det går under plastisk oprasjoner.

Ellers er jeg veldig fornøyd med mitt eget utseendet. Man skal jo helst like sitt eget utseendet. Jeg har jo lest om at det er mange unge jenter som velger å oprerer seg for å forbedre utseendet sitt. Men jeg har i alle fall ikke noe planer om det i alle fall ikke nå.

 

KONTAKT MEG

Dere har lurt på hvor dere kan kontakte meg. Derfor så tenkte jeg å dele det med dere nå.

Bilderesultat for snapchat Snapchat: Synnesinblogg

 

Instagram: Synnestener00Bilderesultat for instagram

 

 

STYGGE KOMMENTARER

Det er noen som sprørr meg om hva jeg tenker når jeg får stygge kommentarer her på bloggen.

Det er selvfølgelig ikke noe gøy å få stygge kommentarer. Men når jeg startet denne bloggen så visste jeg det at jeg kom til å få inn en del stygge kommentarer. Det er kjipt å få inn det men jeg har lært å takle dem. Om jeg får inn stygge kommentarer så sletter jeg dem med en  gang og ikke tenker mer på dem. Jeg er ikke interessert i å ha bloggen min full av stygge kommentarer, kommentarer som skal trekke meg ned eller gjøre ting vanskelig for meg det er ikke noe vits. Jeg vil heller at det skal være positive kommentarer som kommer inn. Jeg blir veldig glad når det kommer inn positive kommentarer.  Så det er ikke vits i å skrive stygge kommentarer til meg.

HVORDAN SÅ FOX UT SOM VALP?

Jeg har blitt spurt om hvordan Fox så ut som valp så derfor så tenkte jeg å vise dere det nå.  Fox har forandret seg siden han var valp. Han er nesten ikke til å kjenne igjen når man ser bildet fran han var valp til sånn han ser ut nå.

Som valp

Sånn han er nå

UKENS SPØRSMÅL.

Jeg har fått inn en del spørsmål som jeg nå har tenkt til å svare på.

Når setter dere opp juletreet?

Ettersom vi skal ha ekte juletre så kommer vi nok til å sette det opp til helga. Grunnen til dette er fordi om vi setter det opp tidligere vil det begynne å drysse barnnåler fra treet og det vil ikke holde til juleaften derfor velger vi å gjøre det sånn.

Ingen automatisk alternativ tekst tilgjengelig.

Hvor gammel blir du når du har bursdag i 2019?

Da blir jeg 19 år gammel. Herregud jeg begynner å føle meg gammel.

Hvor gammel er Fox?

Fox er 1,5 år gammel. Herregud føles ikke som så lenge siden jeg fikk han. Tiden går fort.

Kunne du blitt vegentarianer?

Kanskje jeg er usikker. Kan hende jeg kunne blitt det en gang i fremtiden men enn så lenge så spiser jeg kjøtt.

Støtter du pelsfarmer?

Nei det gjør jeg ikke. Jeg er ikke noe glad i pelsfarmer og jeg synes det er så feil at dyr skal holdes i små bur for at vi mennesker skal ha pelsen deres. Dyrene trenger pelsen mer enn det vi gjør.

Hvordan synes jeg det går å kjøre bil

Nå er det jo noen dager siden jeg fikk lappen. Det var litt rart å sette seg i bilen å kjøre selv og ikke ha noen som sitter ved siden av og sier hva jeg skal gjøre. Men det gikk helt fint og jeg har blitt vandt til det nå. Det er veldig gøy å kjøre selv. Men man får samtidig et stort ansvar. Men jeg har ikke noe problemer med å kjøre alene og jeg stortrives med det.

OM MEG

Hei! Mitt navn er Synne Fosserud Stener og jeg er 18 år gammel. Jeg har drevet denne bloggen i snart 2 år. Her på denne bloggen skriver jeg om min hverdag. 

Jeg bor i Hamar sammen med mamma, pappa og lillebror.

Vi har også en liten hund ved navn Fox, Han er en Pomchi det betyr at han er blanding mellom Pomerian og Chihuahua. Han er 1 år gammel.

 

Jeg har fått lappen

I går besto jeg oppkjøringen. Det er så deilig å kunne kjøre selv å ikke være så avhengig av at andre skal kjøre meg. Jeg kjørte alene i går og overrasket både bestemor og mormor og bestefar. Det var så koselig å se reaksjonene deres.