Deler noen julebilder

Jeg velger og dele noen av bildene av meg som ble tatt på julaften. Jeg synes det er koselig og bli tatt bilde av så derfor så velger jeg og dele noen med dere. Jeg håper dere fortsatt koser dere i julen og har spist både god mat og kaker. Jeg har også tenkt til og blogge mye i januar men det vil tiden vise. Hvor mye motivasjon jeg har avgjør hvor mye innlegg det kommer på bloggen men jeg prøver så godt jeg kan. Følg gjerne med:)

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Fikk ikke sove og et ærlig innlegg.

Hei og god jul.

Jeg fikk ikke sove så derfor så skriver jeg her på bloggen. Er det noe som har overrasket meg så er det ting som folk kan henge seg opp i som da andre folk legger ut på nett. Jeg mener det kan være alt fra fotoredigering til hvordan man oppdrar en hund til ulveangrep. Det er bare fåtall av ting som folk kan henge seg opp i. Og ikke nok med det men ofte så de som henger seg opp i hva enn det måtte være så er det ikke så hyggelige kommentarer som blir sagt.

Jeg har 2 blogger denne og en annen en. Men uansett på den andre bloggen min så skrev jeg om ulveangrep for noen år tilbake og det var det en del som hang seg opp i. Noen mente jeg hadde brukt feil bilder som da viste bjørneangrep og ikke ulveangrep. Jeg ble bare så overrasket over kommentarene. De var ikke så stygge akkurat men de traff meg. Jeg følte da at jeg måtte forklare og forsvare meg til dem som skrev disse kommentarene.

Når sant skal sies for og legge denne saken død så elsker jeg fortsatt ulver og mener fortsatt at de har rett til og være i naturen slik som alle andre dyr. Det er min mening. Ja jeg vet at mange hater ulven fordi den dreper sauer eller geiter. Mange jeg har pratet med mener at ulven dreper for moro men er det sant. Eller er det bare noe folk sier til meg for og få meg til og hate ulven? Jeg vet ikke med dere. Jeg er ikke redd for og få kritikk så det er bare og komme med kommentarer så svarer jeg på dem.

Jeg ønsker også alle en riktig god julefeiring i morgen og håper dere koser dere masse. Så håper jeg at jeg får sove snart vi blogges;)

Planer for helgen

Hei alle sammen håper alle sammen har det fint og koser seg nå som det nærmer seg jul.

Jeg skal i dag være med typen og se på det nye huset hans. Også tenkte jeg og høre med dere om dere har noen spørsmål jeg kunne ha svart på her på bloggen. Ingen spørsmål er for dumme så det er bare og sende inn spørsmål. Så kommer det ut på bloggen.

Da vi styrtet internett

Jeg har begynt og se på programmet da vi styrtet internett.  Tenkte og dele med dere hva jeg så langt synes om det og mine tanker rundt det. Men først får dere litt informasjon om programmet.

 

informasjon

«Da vi styrte internett» er et møte mellom de som har hatt mest makt i her landet, nemlig: Bloggere. Det blir skandaler, latter og tårer når Anna Rasmussen, Julianne Nygård, Kristin Gjelsvik, Trine Grung, Stina Bakken og Linnéa Myhre samles for å se tilbake på sin storhetstid på internett.

Dere kan se programmet gratis på VGTV link Her

Jeg har så langt sett episoden der Stina Bakken er hedersgjest.  Hvis jeg skulle ha beskrevet henne som person kun av og sett henne på tv så ville jeg sagt at hun er en sterk og modig kvinne. Hun står for det hun mener og er generelt en veldig tøff jente som velger og dele det som blir delt i programmet.

Jeg synes programmet enn så lenge er veldig interessant, Jeg synes det er veldig interessant og høre på disse bloggerne fortelle sin historie når det kommer til internett og bloggen.