STUTTEDRAG LANDEHANDEL

Hei jeg tenkte å fortelle litt om Stuttedrag Landehandel. 

Stuttedrag Landhandel drives av tanta og  onkelen min. Dette er  da både en klesbutikk og en interiørbutikk. Her kan man  handle alt fra klær til interiør til smykker. Selv har jeg klær fra Stuttedrag. Blant annet den skjorta jeg har på meg i dag er derfra. Stuttedrag har også sin egen nettbutikk som dere kan finne HER   

Veibeskrivelse:Ta til høyre ca 700 meter etter Uthuskrysset på Rv24 mot Vallset.
Ca 7 min fra Stange sentrum og ca 15 min fra Hamar.

Nettbutikken finner dere HER

 

 

Dere finner også skjorta som jeg har på meg HER

Det er bare og skrive en kommentar om det er noe dere lurer på:)

DAGENS LOOK OG NY FAVORITT lebestift

Reklame |

Hei og god påske!

Jeg tenkte og vise dere hvordan antrekket ble i dag og ny sminke favoritt

Jeg gikk for en litt contry inspirert lukk i dag og jeg må innrømme at jeg elsker denne lukken her. Jeg elsker virkelig å gå med skjorter spesielt rutete så denne lukken passet meg perfekt. 

 

Uansett jeg har også funnet en ny lebestift som jeg virkelig elsker. Jeg elsker å gå med lebestift og jeg fant en som jeg likte veldig godt. Den passer til de fleste antrekk både når man skal pynte seg eller gå med til vanlig. Dere finner lebestiften HER  

Nå skal jeg rydde litt på rommet vi blogges. 

KROPPSPRESS

Reklame | http://retro.no/dame/skjerf/fresia-check-holz-royal

Nå for tiden er det veldig mye snakk om og fokus på å ha den perfekte kroppen. Ikke skal man være for tynn eller for tykk. Man kan føle seg dårlig av og se seg selv og andre som ser mye bedre kropp enn det man selv har. 

Skjerf lignende HER

 

Skal man virkelig tenke sånn. Hvorfor har ikke jeg den kroppen, jeg er ikke bra nok fordi jeg ser ikke ut som henne eller han. Mange kan utvikle spiseforstyrrelse fordi man føler seg for tykk. Man skal ikke tenke på hva de andre synes i det hele tatt. Man skal tenke på og være stolt over hvordan din egen kropp er ikke hva andre synes. Hvis du får kommentarer på at du er for tykk eller for tynn så er det du selv som skal gjøre noe med det man skal ikke la andre bestemme over seg. Ikke tenk på hva de andre synes du er deg selv vær stolt over deg selv og hvem du er. Det hadde jo vært veldig kjedelig om alle sammen var helt like. 

Jeg selv kunne ha hatt flatere mage men det er noe jeg selv vil ikke fordi andre har sagt det til meg. Om jeg vil forandre meg så er det mitt valg. Uansett hva slags kommentarer man får ikke tenk på dem du er bra nok akkurat som den du er ikke la de andre ta kontrollen. 

POPCORN SUNT GODTERI?

Hei!

Popcorn er faktisk sunt godteri. Grunnen til det er fordi det er masse antioksidanter i popcorn. Det er også stoffer som beskytter mot eller senker da hastigheten på oksidasjonen av da andre stoffer. Dette beskytter celler mot skader og da oppsamling av andre stoffer som man kan få sykdommer eller kreft og hjerte problemer.

Når man skal poppe popcorn er det best at man popper popcorn i en kasserolle med litt sunn olje som da rapsolje. Det er viktig å huske at salt eller smør forvandler popcornet til en kaloribombe.  Hvis du vil ha mer smak på popcornet så strø heller over litt hvitløkspulver eller chilli pulver.

 

 

GÅTUR MED FOX!

HEI!
I dag er det jo kjempe fint vær så derfor så gikk jeg og Fox en liten tur sammen. Det er jo veldig koselig å gå på tur med Fox spesielt når det er så fint vær som nå. Jeg laget derfor en liten video av turen.
 
video:F8F9685F-DFDD-4C02-B7D8-0C6D4B99E157
 

D- VITAMIN OG D- VITAMIN MANGE

For en god stund siden var jeg hos legen og tok blodprøvde. Grunnen til det er fordi jeg har vært litt rar og slapp i kroppen den siste tiden. Jeg har fått tilbake svaret nå og funnet ut hva som var galt og hvorfor jeg har vært så slapp og rar i kroppen. Men før jeg sier noe om det kan jeg jo forklare litt om hva D- vitamin er for noe.

 

D- Vitamin

D- vitamin er vitamin som da vitamin som blir da laget til et hormon. D- vitamin påvirker da hormonbalansen og mye i kroppen er avhengig av blant annet D-vitamin.  Du har flere typer D- vitamin som da D3 som da blir produsert i fra kolesterol i kroppem etter sola. Også har du da D2 som da er produsert av planter og vitamin.

Grunnen til at jeg har vært så slapp i det siste.

Jo grunnen til at jeg har vært så slapp og rar i kroppen i det siste er fordi jeg har litt lav D- vitamin i kroppen min. Jeg fikk derfor beskjed om å ta D- vitamin tablett eller tran for å kunne gi kroppen mer D- vitamin i kroppen. Så får jeg håpe at jeg ikke blir så slapp og rar i kroppen lenger.  Oppdaterer dere senere når jeg har gått på D- vitamin en stund

 

Vi  blogges