MINE PLANER FOR I SOMMER

Det er jo snart sommerferie og derfor så tenkte jeg å dele med dere hva mine planer er for i sommer.

 

 

Jeg har egentlig ikke lagt så veldig mye planer. Jeg skal jobbe mye og tjene penger til skolen. Men jeg har noen planer.

Reise til Frankrike. 

Jeg skal nemlig reise til Frankrike i sommer sammen med familie. Som jeg gleder meg. 

2 Jeg skal feire bursdagen min. Jeg har jo bursdag 23 juli. Så det må selvfølgelig feires. Jeg blir da 19 år for dere som lurer på det.

3 Forberede skolen. Ellers skal jeg forberede meg til skolen. Jeg gleder meg kjempe masse til å begynne der. 

4 Slappe av. Ellers så skal jeg ta det med ro og bare slappe av.

Vær alltid deg selv uansett hva

Jeg får noen ganger høre det at jeg burde forandre meg og være sånn som folk  vil at jeg skal  være.

Vel vet du hva! Jeg bryr meg overhode ikke om hva folk mener eller tenker om meg. Har du et problem med meg enten du er venn med meg eller du leser bloggen min. Hvorfor ikke da holde deg unna meg. Det er ikke vits i å lese bloggen min om du ikke liker måten jeg er på.

Jeg kommer ikke til å forandre meg selv om folk sier jeg skal det. Det burde ikke du som leser dette her heller. Ikke forandre deg selv om noen sier det. Jeg synes det virkelig ikke er greit å be folk forandre seg. Halo skjerp dere , dere som sier det.

 

 

 

 

jeg kom inn på folkehøgskolen

Jeg kom nemlig inn på folkehøgskolen jeg har søkt på.  Jeg søkte på en skole som ligger i Kristiansand. Jeg reiser om nesten 3 måneder og blir borte i 1 år. Jeg har jo selvfølgelig ferier og sånt og får se familien av og til men jeg blir for det meste i Kristiansand.

 

Jeg reiser 18 august og er ferdig på skolen 18 mai 2020. Jeg gleder meg helt sykt.

Det kommer jo til å bli annerledes og ikke ha mamma og pappa i nærheten men det er også et år jeg kan vokse kjempe masse på.

Jeg kommer selvfølgelig til å ta dere med på denne reisen.