Året 2020

Nå er snart året  2020 over. Jeg tenkte og dele noen tanker om hvordan året 2020 har vært for meg.

 

Det har jo vært et annderledes år med tanken på at Corona kom. Det og ikke kunne klemme familie eller venner har gjort mye innrykk på meg. Det er så trist at jeg ikke kan klemme de jeg er glad i. Men dette skal vi klare.

 

Feiret bursdagen min

Jeg fylte 20 år den 23 juli. Det er så rart og være 20 år.  Barndommen har gått fort. Jeg føler meg voksen i alder men kanskje ikke i hodet haha.

Jeg har jobbet en god del på søstrene grene.  Det at folk ikke kan holde avstand er noe jeg har reagert på. Kjenner jeg blir irritert om folk skal nesten tråkke på meg og stå oppi ansiktet mitt. Hvorfor kan folk ikke lytte til det med regler holde avstand og følge smittevern.

Ellers så har det vært et bra år. Jeg har fått meg kjæreste. Hatt bil lappen i 2 år. Fått feiret en fantastisk jul sammen med familien.

Derfor gjør ikke jeg dette pluss

Jeg tenkte og dele ting jeg verken skriver eller kommer til og skrive her på bloggen. Det er av ulike årsaker til at jeg ikke har lyst til og dele de med dere så derfor så skal jeg forklare dere det litt nærmere.

Derfor gjør jeg ikke dette.

Legge ut ting angående forholdet til kjæresten og meg offentlig.

Jeg kan godta det med og kunne legge ut bilder av meg og han sammen om det blir greit for han men jeg har ikke gjort det enda da det bare har gått 8 måneder siden vi ble sammen og jeg vil vente litt til med det. Det andre er når folk spør meg om sexlivet vårt. Det synes jeg ikke noe om at dere eventuelt spør meg om. Jeg synes det blir alt for privat og legge ut så det kommer ikke til og skje. Så det er ikke noe poeng og spørre meg om det.

 

Hvor mye jeg tjener?

Jeg har sett at det er flere bloggere som har fått spørsmål om hvor mye de tjener. Det er privat det med inntekt. Jeg kommer ikke til og dele hvor mye jeg tjener her på bloggen da jeg synes det blir feil- da det kan legge et press på hvor mye man skal tjene osv.

 

Jeg har ikke tenkt og dele så mye mer med dere da innlegget blitt veldig langt så derfor så avrunder jeg her.

Julegave fra kjæresten

Noen har spurt meg om hva jeg fikk i julegave av kjæresten min så derfor så tenkte jeg og svare på det nå.

 

Hva fikk du i julegave av kjæresten din?

I julegave av kjæresten så fikk jeg et nydelig smykke og noen nydelige øredobber. Han kjenner meg godt og er bare en fantastisk kjæreste. Han behandler meg virkelig som en prinsesse. Jeg har også tenkt og lage et innlegg om julegavene jeg fikk i år så bare og følge med.

 

 

 

 

Hvordan fikk Fox navnet sitt?

Jeg tenkte og dele med dere et bilde av Fox som valp.

Jeg synes det var så søtt og fint så derfor så deler jeg det med dere. Jeg synes at han har forandret seg så mye siden han var valp.

 

Hvorfor fikk han navnet Fox?

Det er også noen som har spurt meg hvorfor han fikk navnet Fox. Derfor tenkte jeg og svare på det.

Grunnen til at Fox fikk det navnet var at vi syntes at han lignet så på en liten rev når han var liten. Han ligner på en liten rev nå også da. Jeg synes det var et fint navn så det passet egentlig bra. Fox betyr rev på engelsk.

Han kler navnet sitt også det går opp i mot personligheten hans.

 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Afrika spørsmål

Tenkte og svare på en del spørsmål fra Afrika turen. Jeg har alltid hatt en drøm om og reise til Afrika og at det har skjedd kan jeg fortsatt ikke tro.

 

Hva er ditt beste minne fra Afrika?

Det er vanskelig og si da det var så mange utrolig fine minner fra Afrika turen. Men jeg hadde håpet på og se et fantastisk dyreliv noe jeg fikk oppleve. Jeg har alltid hatt en drøm om og reist til Afrika og at jeg har faktisk reist til Afrika da jeg var 19 år er sykt for meg og tenke på. Jeg hadde alltid trodd at jeg skulle være en god del eldre før jeg reiste til Afrika. Men jeg har da fått oppleve Afrika og jeg er evig takknemlig for det.

Hva var det som gjorde mest inntrykk på deg etter Afrika turen?

Det som gjorde mest inntrykk på meg er egentlig hvor heldige vi i Norge er. Vi kan bare hente rent vann i springen mens de damene vi ble kjent med i Afrika måtte gå flere kilometer for og hente møkkete vann.

 

Jeg har også en video som er i fra året på folkehøyskolen som ligger på youtube som jeg tenker og vise dere. Så ser dere hva som skjedde i løpet av det året.

 

 

Kommer du til å lage onlyfans?

Hvil i fred kjære Bella

For ikke så lenge siden så måtte dessverre kjæresten til bestevenninnen min avlive hunden sin Bella. Grunnen til det var fordi veterinærene hadde funnet ut at hun hadde start på en hjertesvikt og det var det beste for Bella. 

Jeanett som venninnen min heter ringte meg og fortalte meg det at for ikke lenge siden så veide Bella 27 kilo men når de veide henne når hun ble avlivet så veide hun 18 kilo så hun hadde gått en god del ned i kilo. Både kjæresten til Jeanett og Jeanett har tatt veldig godt vare på Bella de ga henne masse mat og vann. Men siste gangen Bella var hos veterinærene så var hun også veldig dehydrert. Så hun var syk.

Det jeg også la merke til siste gangen jeg så Bella var at hun så dårlig. Hun løp blant annet inn i beina mine flere ganger og var ikke helt seg selv lenger. Jeg synes det var trist at hun ble avlivet men jeg var også forberedt på det da jeg så at hun var syk.  Jeg synes jo det selvfølgelig er kjempe trist men samtidig så måtte jeg tenke på at Bella  har det bedre der hun er nå.

 

Beskrivelse av Bella

Hvis jeg skal beskrive Bella så må det være at hun var en fantastisk hund. Når jeg ble kjent med henne så var hun skikkelig snill og ville ha kos hele tiden. Hun var rett og slett bare en kjempe fin hund. Jeg vet at hun kommer til og bli savnet. Jeg føler meg så heldig som fikk sjansen til og bli kjent med henne. Tusen takk  til Ole og Jeanett som lot  meg bli kjent med henne. Jeg er dere evig takknemlig.  Jeg kommer til og savne henne selv. Jeg rakk ikke og bli så godt kjent med henne men jeg ble veldig glad i henne så det er trist dette men sånn er dessverre livet noen ganger må man bare tenke på dyret sitt beste.

 

 

Kunne jeg ha meldt meg på Paradise Hotel?

Det var noen som spurte meg om jeg kunne ha meldt meg på paradise hotel og det tenkte jeg derfor og svare på nå.

 

Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til og melde meg på Paradise hotel. Jeg vet ikke om jeg er den personen som hadde passet inn der. Jeg vet at ofte de som melder seg inn på paradise hotel vil  ofte bli kjent og ofte får masse følgere på instagram. Jeg hadde nok ikke meldt meg på paradise hotel bare for og bli kjent. Det finnes nok mange måter og bli kjent på enn og melde seg inn på paradise hotel. Men kanskje en dag når jeg er eldre at jeg melder meg inn hvem vet. Jeg synes det bare blir for dumt om jeg skulle ha meldt meg inn på paradise hotel bare for og bli kjent. Det blir feil for meg. Jeg hadde nok meldt meg på for og ha det morsomt men ikke for og bli kjent.

 

Jeg vet ikke hvordan foreldrene mine hadde reagert om jeg hadde meldt meg inn på paradise hotel. Tror de hadde reagert litt og kanskje hatt en del meninger om det. Men jeg kommer ikke til og dele de meningene alle har sin mening og sånn burde det være for min del. Hva tror dere. Tror dere jeg hadde passet inn der?