Snø i Kristiansand

Det er ikke ofte det har vært snø her i Kristiansand. Men i dag har det snødd en god del. Jeg benyttet meg derfor og ta sjansen til og ta bilder herfra mens det er snø her. Kristiansand er jo nydelig.

 

Ellers i dag så har jeg vært i et møte pluss vært på et kjøpesenter sammen med ei venninne. Jeg har tenkt til og dele med dere hva jeg har kjøpt men det får bli litt senere.

 

 

 

Reise tilbake til Kristiansand

Etter en lang vinterferie er jeg klar til og reise tilbake til folkehøyskolen. Det er alltid like trist og si hade til familien men slik er det. Jeg er klar for og ta fatt på de siste månedene jeg har igjen på folkehøgskolen. Et folkehøyskole år går så fort. Føles som om det ikke var lenge siden jeg startet på skolen. Husker hvor spent jeg var på og begynne. Jeg kjente ingen fra før. Men det gikk veldig bra. Jeg ble kjent med mange nye allerede dagen jeg begynte. De menneskene jeg har blitt kjent med er rett og slett fantastiske. Jeg er så glad for at jeg valgte og gå på folkehøyskole.

Sjef i eget liv Strømmestiftelsen

Hei.

Jeg har dessverre vært syk. Jeg har slitt med kraftig forkjølelse og har derfor ikke fått blogget så mye som jeg skulle ha gjort. Men nå er jeg blitt friskere og er klar for og blogge mer.

Men nok om det som dere sikkert ser i overskriften skal dette handle om sjef i eget liv.

Ungdommen i fattige land de har sjeldent mulighet til og få bestemme over sine egne liv og fremtiden sine. Mange av ungdommene blir giftet bort på grunn av at foreldrene deres ikke har råd til og kunne ta vare på de. Mange av disse ungdommene ender dessverre opp med og få barn. Hvis de blir gravide så må de da droppe ut av skolen og da har de veldig små muligheter.

Sjef i eget liv hjelper de som har måtte droppet ut av skolen på grunn av fattigdom.  Målet til sjef i eget liv er og kunne gjøre ungdommene stolte og selvstendige. De gir ungdommen kunnskapen om egne rettigheter og muligheten til selv og tjene egne penger. Da kan ungdommene unngå tidelig ekteskap, tvangsprostitunsjon, overgrep og utnytting.

Du kan selv være med og hjelpe ungdommene. Dere kan da donere penger https://minaksjon.strommestiftelsen.no/kristiansand-fhs/16-2189

 

 

 

KRISTIN GJElSVIK GIKK TIL PERSON ANGREP PÅ SOPHIE ELISE

For ikke så lenge siden var det Wixen Akwards. Jeg så talen som Kristin Gjesvik hadde. Personlig synes jeg ikke noe om den talen hun hadde der. Det er greit at man er i mot kropps press og operasjoner og sånt men og gå direkte til person angrep gjør meg skikkelig forbanna. Det er faen meg ikke greit. Jeg synes så utrolig synd på Sophie Elise som måtte høre på dette. Jeg sender varme tanker til henne, Jeg håper at Kristin angrer litt på den talen hun hadde.

Jeg hadde også Kristin som forbilde en stund men nå vet jeg ikke lenger. jeg hadde ikke trodd at hun var en person som kunne gå til person angrep men der tok jeg feil. Jeg vet ikke om jeg vil ha henne som forbilde lenger.

HVA ER DIN DRØMMEPRINS?

 

Det er veldig mange som spør meg om hva som er drømmeprinsen i mine øyne. Dette kan jeg nå svare på. Jeg ser etter en person som vil bruke tid og tålmodighet på og bli kjent med meg. En person som er snill har respekt. Jeg er ikke en som er ute etter noe som helst av sex. Jeg skriver dette på bloggen da kan kanskje folk slutte og spørre meg om det. Det er ikke noe hyggelig og få spørsmål om. Da er du virkelig desperat etter det når du ikke kjenner den personen  du sender det til. Så dere som er gutter hver snille mot jentene ikke send nudes eller noe sånt. Jeg blir kvalm langt ned  magen min når jeg får sånt. Så slutt med det.

Jeg trenger en person som jeg kan bli kjent med en som er til og stole på. En som kommer til og like meg for den jeg er. Ikke si til meg for eksempel ta og gjør rompa eller puppa dine større. Jeg kommer ikke til og operere meg for den personen  som sier det. Enten så liker du meg for den jeg er eller hold deg unna meg.

hva tenker du og jobbe som når du blir eldre?

Hei! Dette spørsmålet har jeg fått en stund. Jeg tenkte derfor og svare på dette her.

Hva tenker du og jobbe som når du blir eldre?

Jeg er faktisk usikker. Men jeg har drevet og tenkt på det og bli kelner på en restaurant  noe jeg tror jeg hadde trivdes med. Eller så har jeg tenkt en del på det og bli vekter men det får jeg se på. Jeg skal tenke litt mer på dette. Så får vi se hva jeg dukker opp med. Jeg kommer jo fortsatt til og drive denne bloggen her. Jeg har ikke tenkt til og gi meg med bloggingen dette er noe jeg trives veldig godt med. Så dere trenger ikke og være bekymret for at jeg skal gi meg enda.