Går ikke en dag uten at jeg tenker på deg

Som jeg savner deg. Jeg skulle ønske du fortsatt levde at du kunne komme tilbake. Du var den mest fantastiske ponnien jeg kunne ha blitt kjent med. Jeg vet at du har det bedre der du er nå men jeg savner deg sånn. Jeg er så takknemlig for alle de minnene vi hadde sammen. Jeg elsker deg for evig og alltid og du har en så stor plass i hjerte mitt. Tusen takk for alle minnene sammen.
  • Photo by synnestener on October 13, 2020. Bildet kan inneholde: hest.
  • Photo by synnestener on October 13, 2020. Bildet kan inneholde: hest, himmel og utendørs.
    • Photo by synnestener on October 13, 2020. Bildet kan inneholde: hest, himmel og utendørs.

Planer fremover

Jeg har en del planer fremover som jeg tenkte og dele med dere her på bloggen.

 

Male ting på rommet

Jeg skal blant annet male sminkebordet, kommoden og en annen liten kommode svart. Dette har jeg tenkt på lenge og jeg må snart få gjort det. Jeg må nok ha litt hjelp av mamma hehe. Men det kommer til og gå bra. Jeg skal få vist dere resultatet når det er ferdig.

Handle julegaver.

Jeg må også handle en del julegaver. Jeg må finne ut blant annet hva jeg skal gi til kjæresten min. Jeg er usikker på det men jeg finner det nok ut.

 

Satse på bloggen.

Jeg håper at det skjer mer spennende ting i min hverdag som gjør at det blir interessant for dere og lese bloggen min.

Pynte rommet til jul.

Jeg har også tenkt til og få opp julepynten jeg har til rommet mitt opp litt tidligere i år. Med tanken på Corona så er det kanskje mange som trenger en ekstra lang jul. Så derfor så skal jeg få pyntet opp rommet. Dere skal få se når det er ferdig.

Bake Pepperkaker.

Jeg skal også få bakt pepperkaker. Jeg elsker og bake pepperkaker og det er alltid like koselig og kunne bake pepperkaker og høre på noe julemusikk. Bare og dømme meg om jeg begynner for tidlig men jeg synes det bare er koselig.

 

Konfirmasjon til søskenbarnet mitt

I går var jeg i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Det var en utrolig koselig konfirmasjon. Vi holdte god avstand i forhold til Corona. Men uansett ble det en utrolig koselig konfirmasjon.  Jeg tenkte derfor og dele noen bilder med dere.

 

Det er også rart og tenke på snart er alle i søskenflokken min konfirmert. Jeg er den eldste av søskenflokken. Alle søskenbarna mine har vokst så fort. Jeg er så heldig som har en så fine søskenbarn.

tg

2 år siden jeg besto teorien på bil

I følge Facebook så er det nå 2 år siden jeg besto teorien på bil. Det er sykt at det har gått allerede 2 år siden jeg besto.  Det er ikke så lenge til jeg har hatt lappen i 2 år.

Jeg fikk nemlig lappen 12.12.2018.

Det er så rart at jeg har snart hatt lappen i 2 år. Jeg husker oppkjøringen som om det var i går. Jeg husker godt hvor nervøs jeg var. Heldigvis gikk det bra og jeg fikk lappen.

 

Jeg husker også at jeg ringte mamma når oppkjøringen var ferdig. Jeg husker at hun ble så glad på mine vegne at hun nesten gråt i telefonen.

Jeg husker også første kjøreturen min alene. Det var så rart og sette seg inn i bilen alene og skulle kjøre. Det var rart og ikke ha noen ved siden av meg som kunne hjelpe meg hvis ting skjedde. Jeg hadde hele ansvaret selv. Det føltes så befriende for meg.  Det og bestå oppkjøringen og få lappen var bare helt fantastisk.

 

Jeg husker at jeg spurte foreldrene mine om jeg kunne dra og besøke bestemoren min og overraske henne. Det var så gøy når jeg ringte på så skjønte hun ingenting. Jeg gikk inn i gangen også så jeg henne i over etasjen hun lurte på hvordan jeg kom hit. Så sa jeg det at jeg hadde bestått oppkjøringen og hadde kjørt til henne helt selv. Jeg har aldri sett bestemoren min løpe så fort ned den trappa som den gangen hun fikk gjøre det.

 

Ny Header til bloggen.

Siden vi nå er i November har jeg tenkt til og endre headeren min her på bloggen. Jeg har et par bilder som er skikkelig julestemning så derfor så tenkte jeg og endre min header. Jeg synes julen er skikkelig koselig og selv om vi bare er i november så kommer julen ganske så fort. Jeg tenker og pynte rommet mitt litt tidligere til jul denne gangen. Da jeg vil nyte julen enda litt lenger. Jeg synes at julen går så utrolig fort så derfor vil jeg være tidlig ute med og få opp noe julepynt her på rommet og få julestemningen inn på rommet mitt.

 

Jeg spurte foreldrene mine  om vi kunne pynte litt tidligere til jul enn det vi pleier men det var de uenige i så da får jeg heller pynte en del på rommet mitt.  Så det