Vær fornøyd med deg selv! Den perfekte kropp?

Jeg har hørt veldig mye angående det med kroppspress. Og jeg blir litt sjokka av hva noen folk mener angående det med å ha den perfekte kroppen.

Man skal ikke tenke på at å så fin kropp hun har eller han har. Man skal tenke på sin kropp. Man skal ikke gjøre endringer fordi mange andre sier det. Jeg synes det bare blir helt idiotisk å endre kroppen sin bare fordi en person sier det. Skal man først gjøre noe med kroppen sin så er det fordi man vil det selv.

Jeg personlig kunne ikke endret kroppen min bare fordi noen sier at jeg skal det. Kanskje er ikke jeg den tynneste eller slankeste jenta. Men jeg er fornøyd med kroppen min. Skulle jeg først å fremst gjøre endringer er det fordi jeg selv vil det.

Så vær fornøyd med den kroppen du har og vær den du er. Du kommer lengst med det.

HVA SKAL TIL FOR Å BLI MIN KJÆRESTE

Jeg har da fått et spørsmål om hva jeg tenker i forhold til det med kjærlighet og hvordan det å skulle bli min kjæreste være. Derfor så tenkte jeg å dele det med dere. 

1 bruke tid på å bli kjent med meg

Jeg synes det er utrolig viktig at den personen som vil bli sammen med meg bruker tid på å bli kjent med meg. 

2: En som er respektfull

 Dette er også noe som er utrolig viktig for meg. Jeg vil bli respektert så den personen som eventuelt vil bli sammen med meg burde kunne respektere meg. 

3: En som ikke er ute etter sex eller nakenbilder

Det hender at jeg får spørsmål om one nigth stand osv men det vil jeg ikke ha så den personen som eventuelt vil være sammen med meg burde ikke være ute etter det. Jeg er også veldig lei av å få spørsmål om det så den personen burde ikke spørre om det. Heller ikke når det kommer til nakenbilder så ikke spør meg om det. 

4: En som bryr seg om meg 

Her også er det noe som er veldig viktig for meg. Jeg vil at den personen som eventuelt blir sammen med meg er en person som bryr seg om meg. En som kan være der for meg i både gode og onde dager. En som kan trøste meg om  jeg er lei meg eller bare har en dårlig dag. 

 

Vel her er noen av kravene jeg tenker at er viktig for meg. Så får vi se kanskje får jeg kjæreste en dag men enn så lenge så er jeg singel. 

sosial angst!

HEI!

Tenkte litt å skrive om sosial angst. Jeg har nemlig sosial angst. Det å leve med det å ha sosial angst kan være veldig vanskelig noen ganger.  Jeg har angst når det kommer til å snakke i store forsamlinger eller en flokk med folk. Det å holde en presentasjon synes jeg er veldig vanskelig. 

Når jeg står sammen med andre folk så hender det at jeg har masse jeg ønsker å si men jeg får det ikke frem. Uansett hvor mye jeg prøver så får jeg det ikke frem. Hvis jeg kjenner personene bra og er godt kjent med dem så klarer jeg det men hvis ikke blir jeg så redd og usikker at jeg ikke klarer å få frem et eneste ord. 

Men er jeg med mindre folk så klarer jeg det som regel. 

 

Grunnen til sosial angst

Jo grunnen til min sosiale angst er fordi jeg ble veldig mye mobbet i barndommen. Jeg ble veldig preget av denne hendelsen og derfor så har jeg blitt veldig usikker på å snakke med folk i større sammenheng.

Jeg er ikke noe farlig eller noe sånt altså. Det er bare å ta kontakt med meg om dere vil snakke med meg. 

SNAPCHAT: Synnesinblogg.

FACEBOOK: Synne Stener

Send på en melding svarer så fort jeg kan.

⭐Tips til morsomme filmer

Reklame | Netflix.com

Jeg tenkte å dele noen morsomme filmtips. Når jeg har en dårlig dag så pleier jeg å se en morsom film for å få opp humøret mitt. Jeg har derfor funnet noen filmer jeg synes er morsomme som jeg tenkte å dele med dere. 

⭐ PAUL: Denne filmen var den en venn av meg som viste meg den. Jeg kunne ikke noe annet enn å le igjennom hele filmen. Jeg anbefaler dere å sjekke den ut om dere vil ha mye humor. . Dere finner filmen på Netflix.  Husk på at netflix ikke er gratis

Bilderesultat for paul film

⭐ Date Movie: Dette er også en ganske morsom film. Her får man kanskje noen date tips vel jeg synes filmen i alle fall var ganske morsom. Finnes også på Netflix.

Bilderesultat for date movie

⭐spirit stallion of the cimarron 2: Denne filmen er også morsom. Det er en fin barnefilm også. Jeg har sett den mange ganger og jeg blir ikke lei den enda. Jeg synes den er morsom men samtidig rørende. Liker du hest er det bare å sjekke den ut.  Finnes også på Netflix.

Bilderesultat for spirit horse

Håper dere fikk noen filmtips. 

5 ting som er verst når man er singel

Jeg er jo singel og har nemlig funnet ut en del ting som er verst når man er singel og det tenkte jeg å fortelle dere nå.

⭐⭐⭐

⭐ MARERITT: Har man mareritt og man har kjæreste så kan man bare krype inntil den personen men når man er singel så må man klare seg selv prøve å sovne igjen. 

⭐INGEN Å KOSE MED PÅ KVELDEN: Når man er singel så har man ingen man kan kose med om kvelden. Ingen man kan se på film sammen med. 

INGEN SOM HJELPER DEG PÅ TUNGE DAGER: Når man er singel så er det ingen som kan hjelpe dytte deg opp på tyngre dager. Du må klare deg helt selv.