Måned: mars 2021

PLANER FOR PÅSKEN 2021

Hei og god påske:)

Jeg har ikke lagt så mye planer for påsken 2021 da vi er i den situasjonen vi er i nå så gjør det litt vanskeligere og kunne finne på noe. Jeg vet at jeg skal tilbringe tid sammen med kjæresten min men utover det så vet jeg ikke.

 

Det er som sagt en vanskelig situasjon vi er i nå med den koronaen. Men jeg prøver og gjøre det beste ut av det. Følge de kravene som er satt også får jeg håpe det snart roer seg ned. Det og blogge samtidig som koronaen pågår er ikke bare enkelt. Finne på nye og spennende innlegg er vanskelig i seg selv. Men jeg prøver og gjøre det beste ut av det så får jeg se hvor mye jeg får blogget i løpet av påsken. Jeg vil jo gjerne skrive inspirerende innlegg her på bloggen men jeg hadde aldri trodd at det skulle være så vanskelig og finne på nye innlegg hver eneste dag. Hva jeg skal skrive hvordan jeg skal skrive det også videre.

Jeg heier på de som har blogg som jobb og som skriver blogg innlegg hver eneste dag. Dere er en inspirasjon for meg. Jeg håper at de som følger meg på min blogg reise vil fortsette og følge meg.

Jeg trives jo kjempe masse  med og blogge. Det gjelder bare for meg og kunne finne på inspirerende innlegg for dere hver enste dag. Så skriv gjerne hva dere vil lese i kommentarfeltet her på bloggen så kommer det på bloggen.

så får vi se hvor mye innlegg som kommer på bloggen. Det er bare hyggelig at dere kommenterer ingen kommentar er for dumme eller stygge.

Slenger med et bilde fra konfirmasjonen min.

 

Personlig tanker

💭 Har du noen gang hatt en stalker? 

Ja det har jeg har jeg. Jeg har skrevet om han før tidligere.

💭 Har du noen gang opplevd at noen har slått meg?

Ja jeg var venn med en fra Oslo som slo meg en gang når jeg kjørte bil. Vi er ikke venner mer for og si det sånn.

💭 Hvor ofte er du deprimert? 

Dette er noe som kommer og går. Noen ganger har jeg dager hvor jeg ikke er deprimert mens andre dager kan jeg være kjempe deprimert og ha det vanskelig med meg selv. Det kommer og går men det blir som regel bedre.

💭 Stemmer det at du er allergisk mot sushi? 

Ja det stemmer. Jeg er dessverre blitt allergisk mot sushi. Jeg ble matforgiftet av sushi en gang når jeg var i Danmark siden den gang så kan jeg ikke spise det lenger. Kjipt fordi jeg elsket virkelig sushi.

💭 Hvis du ble gravid etter voldtekten hadde du tatt abort?

Jeg hadde nok tatt abort hvis jeg hadde blitt gravid ja. Det var en som skrev en kommentar på et innlegg jeg skrev for lenge siden angående abort at det var feil av meg om at hvis jeg ble gravid så skulle jeg fjerne det.

Når sant skal sies så er det uansett mitt valg om jeg vil beholde barnet eller ikke. Jeg vil ikke føle meg presset av andre mennesker om at om jeg blir gravid at jeg skal beholde det. Det er fullstendig mitt valg. Det og få barn er et stort valg så derfor så er det jeg som må ta valget når jeg skal få barn eller ikke.

Hvis jeg hadde blitt gravid etter voldtekten så hadde jeg fjernet det fordi jeg hadde ikke hatt hjerte til og si til ungen når ungen blir eldre at du ble til fordi faren din voldtok meg.  Det hadde jeg ikke hatt hjerte til. Jeg synes derfor det rette hadde vært og fjerne det.  Hadde nok vært en vanskelig prosess og gå igjennom men heldigvis så ble jeg ikke gravid etter voldtekten.

💭 Er du lei Korona?

Ja det er jeg. Jeg savner virkelig og kunne gi klemmer til de jeg er glad i. Jeg savner og kunne henge mer med venner og være mer sammen med resten av familien min men slik er det. Jeg må bare akseptere at slik er situasjonen enn så lenge og følge de smittevern reglene som er satt.

 

planene for bloggen fremover

 

Jeg har tenkt til og blogge hver eneste dag fremover. Det er ikke bare enkelt og finne inspirasjon til nye blogginnlegg hver eneste dag det kan jeg si. Men jeg håper på og kunne skrive inspirerende innlegg for dere. Jeg setter pris på kommentarer fra dere om hva dere vil lese her på bloggen. Alt er lov og spørre om og jeg kommer til og dele det meste med dere. Jeg er ikke redd for negative kommentarer eller noe sånt jeg tar det ikke innover meg lenger så det er fritt fram for dere og skrive i kommentarfeltet.

 

Jeg skal gjøre mitt beste for og skrive innlegg hver eneste dag på bloggen men jeg har også skole som jeg må gjøre så jeg får se hvor mye jeg rekker men i helger kan jeg blogge en del + at jeg snart har påskeferie så da kan jeg også få blogget en del.

 

 

Twitter

Jeg har nå laget meg en twitter konto. Jeg har lyst til og prøve meg på twitter så derfor så velger jeg og lage en konto der. Jeg kommer nok til og både skrive norsk og engelsk inne på twitter så det er bare og følge med der også. Jeg håper og kunne oppdatere alt i fra snapchat, twitter og instagram. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Forresten så skal jeg ha en spørsmålsrunde her på bloggen så det er bare og sende inn spørsmål

 

Twitter: Synne Fosserud Stener

Snapchat: Synnefstener

Instagram: Synne.blogg

 

 

Over 600 klaga på verdens første bind-reklame med mensblod

Jeg har fortsatt en annonse oppgave på skolen. Jeg velger derfor og bruke bloggen til og reklamere for annonsen. Det er en fin mulighet til og nå ut til flere mennesker på. Jeg er ikke redd for og dele mine meninger her på bloggen så derfor så velger jeg og gjøre det.
Over 600 klaga på verdas første bind-reklame med mensblod

Tydeligvis var det mange som klaga på det med at man har laget en bind reklame med mensblod.  Jeg synes ikke at det er dumt og velge og bruke mensblod i en slik type reklame. Det burde ikke være noen skam i det med mensen. Da mensen er helt naturlig for oss kvinner.

Ønsker og fjerne skammen rundt mensen.

Denne reklamen er for og kunne fjerne skammen rundt det med mensen.  Det kan være mange kvinner som sliter med skam rundt det med mensen. Kanskje så sliter ulike kvinner med sin mentale helse rundt dette her. Dette er en reklame for at Libress ønsker og kunne fjerne denne skammen slik at det kan bli enklere for kvinner og snakke om mensen uten at man skal føle på noe som helst kritikk i forhold til og ha mensen.

MINE MENINGER

Jeg synes personlig at det er viktig og kunne snakke om mensen. Da det ikke er enkelt og kunne snakke om mensen i det samfunnet vi lever i dag. Hvorfor er det så vanskelig og kunne snakke om mensen. Jeg synes det er dumt at det skal være sånn. Jeg vet at mensen er naturlig og slik er vi kvinner laget.

Dette er jo en reklame som kanskje passer best for ungdom eller unge voksne. Det er kanskje ikke en barnevennlig reklame der man viser blod og sånt. Men det er uansett viktig og vise disse reklamene for at man skal kunne forstå og få et annet synspunkt på det med mensen.

Jeg skal ikke skrive lange avhandlinger her på bloggen men jeg synes uansett alle kvinner seg i mellom burde kunne snakke om mensen uten at det skal være vanskelig for dem. Jeg har ingen vanskeligheter med og snakke om mensen lenger.

Jeg oppfordrer og kunne snakke om mensen til alle kvinner uten skam. Husk at dere er like mye verdt uansett selv om man har mensen.

 

 

Annonse Noah for dyrenes rettigheter

Jeg skal lage en annonse i forhold til skolen. Jeg har derfor valgt Noah som da er for dyrenes rettigheter.

Dette er en annonse som passer for dem som brenner for dyrenes rettigheter.  Jeg  brenner selv for dyrenes rettigheter. Jeg hater at folk behandler dyrene forferdelig. Man har mulighet til og sende inn penger til denne organisasjonen dette hjelper da denne organisasjonen i forhold til og hjelpe dyr i nød og de dyrene som blir mishandlet.

Informasjon om  Noah

Hva ønsker Noah

Det Noah ønsker er at  dyr skal ha rettigheter og bli behandlet med respekt, likeverd og som medskapninger.  Dyr skal ikke være til for at mennesker skal kunne utnytte dem. Dyrene er skapt for og kunne leve sine egne liv. Men dessverre så blir dyr sett på som menneskets eiendom i dagens samfunn- Noah arbeider derfor for et samfunn der dyr har rettigheter og hvor mat til utnytte ikke gir rett til og utnytte dyrene.

Jeg har sett en del youtube videoer der Noah viser hvordan noen behandler dyr forferdelig- Jeg får så vondt når jeg ser disse videoene. Det er rett og slett forferdelig og se derfor så velger jeg og lage denne annonsen.

støtt Noah Her er det mulig og gå inn og vipse penger til Noah og støtte dem husk at alle pengene hjelper dyrene.

Jeg har også opprettet en spleis så dere kan sende penger inn til organisasjonen  dere finner spleisen her 

Nå er jeg tilbake

Jeg har hatt en pause fra bloggen. Grunnen er at jeg ikke har funnet ut helt hva jeg skal blogge om.

Det er ikke bare bare og blogge. Jeg trodde det skulle være enkelt og blogge men det er det ikke.

Det er noen som har spurt meg om jeg kan blogge om sex og hvordan mitt kjærlighetsforhold til min kjæreste er men svaret er nei. Jeg har ikke lyst til og blogge om sex eller noe sånt da jeg synes det blir feil og skulle legge ut slike ting offentlig. Det er noen ting jeg ønsker og holde privat og dette er nettopp noe jeg vil holde for meg selv. Gjerne kall meg kjedelig eller noe sånt men jeg synes det er helt riktig for meg og holde slike ting privat.

 

Hva skjedde i vinterferien.

I vinterferien så har jeg vært med min kjæreste som heter Erik Anton. Jeg var med han på hytta til foreldrene hans noe som var skikkelig koselig. Jeg koste meg kjempe masse der så blir gjerne med han flere ganger dit. Ellers har jeg tatt det med ro og slappet av masse og ikke gjort så mye mer enn det. Jeg valgte og ta pausen fra bloggen for og komme sterkere tilbake og prøve og få blogget mer enn det jeg har gjort da jeg synes det er så koselig og blogge.