Spørsmål bli bedre kjent med meg.

Jeg har funnet noen spørsmål som gjør at dere kan bli enda bedre kjent med meg.

1. Hvis du kunne hatt superkrefter hva ville det ha vært?

Litt vanskelig men hvis jeg skulle hatt superkrefter så ville det nok vært det og kunne fly. Hadde vært morsomt og kunne fly.

2, Hvis du bare kunne hatt en hobby hva ville det da ha vært.

Det er også litt vanskelig fordi jeg elsker og blogge men hvis jeg bare skulle hatt en hobby så ville det vært det og drive med hest. Hest er noe av det mest fantastiske jeg vet og jeg elsker virkelig og drive med hest.

3 Hva er den sprøeste tingen du har gjort?

Hm den sprøeste tingen jeg har gjort det må da være da jeg rafta i Trysil i 10 klasse. Hvor vi kom til en bro. Vi fikk spørsmål om og hoppe det var 12 meter ned. Jeg hoppa. Det var selvfølgelig under trygge omstendigheter men jeg klarte nesten ikke og reise meg når jeg kom på land fordi jeg var sykt skjelven.

4 Hva betyr vennskap for deg?

Vennskap betyr utrolig masse for meg. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten de nærmeste vennene mine. De er noen fantastiske mennesker som jeg er så utrolig glad i. Og som jeg alltid håper og kunne holde kontakten fremover med.

5 Hva er ditt verste minne?

Mitt verste minne må da være det seksuelle overgrepet jeg gikk igjennom for 2 år siden. Men takket være familien og gode venner så har jeg kommet meg igjennom det. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten dem.

Har dere noen spørsmål så bare send inn spørsmål.

Hatkommentarer på blogg

Jeg har tenkt til og dele noen hatkommentarer som andre bloggere har fått. I respekt av de som har fått dem så kommer jeg ikke til og dele navnet til dem. Det synes jeg blir for dumt at man deler navnet til den bloggeren derfor gjør jeg ikke det. Men uansett over til kommentarene.

 

Du er en hore, du er stygg og du burde gå å henge deg selv!

Dette er en skikkelig stygg kommentar. Ingen burde få en slik kommentar uansett hva. Jeg synes skikkelig synd på den personen som har fått en slik kommentar. Men hvorfor du som skrev den kommentaren hvorfor leser du den bloggen da. Jeg ser ikke poenget i hvorfor du deler denne kommentaren eller tar deg tid til og lese bloggen til personen hvis du har så mye i mot den personen. La heller vær og les bloggen hennes hvis det plager deg så utrolig mye.

 

Du er ganske tjukk, er det derfor du begynte å trene for litt siden?

Igjen hvorfor tar personer seg tid til og skrive slike kommentarer. Jeg kjenner jeg blir skikkelig sint på den personen som skriver slikt. Hvorfor ikke skrive heller en hyggelig kommentar enn og skrive slike kommentarer. Jeg kjenner jeg mister respekten ovenfor slike mennesker. Ingen fortjener og få slike kommentarer. Nå har ikke jeg fått så stygge kommentarer men uansett så er det så utrolig unødvendig og skrive slikt. Er det kun for at du som skriver slikt skal føle deg mye bedre. Nei rett og slett fyfaen drit i og skriv slikt.

 

 

Skjerp deg, du skaper kroppspress med bildene dine.

Dette her er også noe jeg lurer på. Hvorfor er det så farlig at ulike bloggere legger ut bilder av seg selv ute på bloggen. Er det kun fordi det skaper så mye kroppspress der ute. Jeg har ikke delt bilder av meg i bikini her på bloggen. Men uansett la heller den personen stråle og være fornøyd med den kroppen som personen har enn og skrive slikt som du skaper så mye kroppspress. Jeg mener at kropp er kropp alle er forskjellige og burde kunne få lov til og være fornøyd med kroppen sin.

Fy faen, hva for noen klær har du? Dette er jo horeklær!

Hva er det folk tenker egentlig. Har det blitt sånn at man ikke kan kle seg selv slik man ønsker fordi man kan bli sett på som hore. Jeg synes det er sykt feil at man ikke kan kle seg slik som man vil. Er man fornøyd med det man går med så la den personen være fornøyd med det. Jeg synes alle skal kunne få kle seg slik akkurat som dem selv vil uansett hva dem velger og gå med.

Jeg bryr meg fint lite om hva andre folk mener om hva slags klær jeg skal gå med. Det er da ikke du som person som skal gå med disse klærne så  hvorfor bryr du deg i det hele tatt. Nei fyfaen la da den personen være fornøyd og heller skriv noe hyggelig i stedet.

 

Ja dette var noen av kommentarene jeg hadde tenkt til og ta for meg i dette innlegget. Jeg synes at alle som leser dette innlegget burde tenke seg nøye om før de poster en kommentar da en kommentar kan såre mer enn man selv aner.

ukens spørsmål

Jeg fikk ikke postet innlegg her i går så derfor kommer ukens spørsmål i dag.

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?

Det er snart 11 måneder siden vi ble sammen. Vi ble kjærester den 18 mai 2020 og jeg kunne ikke fått en bedre kjæreste. Tenkt at det snart har gått 1 år siden vi ble sammen tiden går så fort. Jeg er så lykkelig sammen med han.

Hvilke kvaliteter ser du etter i en partner?

Nå har jeg jo kjæreste men jeg kan dele hva som er hvilke kvaliteter jeg ser etter i en parter.

– Lojalitet before everything! Ellers er humor viktig.

utseendet for meg betyr mindre og mindre. Jeg har jo en veldig kjekk kjæreste. Men utseendet som sagt betyr lite for meg. Personligheten og kvaliteter betyr mye mer i en større rolle. Jeg synes det er mye bedre og ha en kjæreste som har mye humor og som sprer glede uavhengig av utseendet. Jeg synes det er også viktig at den jeg er sammen med har respekt for meg og som er der for meg når jeg trenger det. Jeg har en kjæreste som virkelig stiller opp for meg og som er der for meg når jeg trenger det. Han er veldig lojal mot meg og jeg vet at han ikke kommer til og bruke meg på noen som helst mulig måte.

 

 

Tar du til deg hate når du får det?

Veldig sjeldent eller faktisk ikke. Jeg valgte jo og begynne og blogge og jeg vet det at kanskje så er det folk som ikke liker det jeg skriver på bloggen men jeg tar det ikke innover meg. Hvorfor leser du bloggen min om du ikke liker det jeg skriver?

Synes du det er gøy å bli kjent med nye mennesker?

   Ja det synes jeg bare er hyggelig. Det er alltid like hyggelig og bli kjent med  nye mennesker. Jeg synes det er bare hyggelig om folk sender inn spørsmål eller ting dere lurer på. Så det er bare og skrive i kommentarfeltet.

Hva er ditt beste tips når det gjelder å ta tilbake eksen?

Hallo en eks er en eks for en grunn. Jeg personlig hadde aldri tatt tilbake en eks. Jeg synes det blir helt feil og skulle ta tilbake en eks. Jeg anbefaler ingen og ta tilbake en eks uavhengig av hva som skjedde mellom dere så er det en eks for en grunn. Så ikke ta tilbake en eks. Det er min anbefaling.

Føler du deg pliktet til å fortelle leserne dine om alt som skjer i privatlivet ditt?

Absolutt ikke.

Det er selvfølgelig ting jeg ønsker og holde privat. Slik som hvordan forholdet mellom meg og kjæresten er det er noe jeg ønsker og holde privat. Jeg har også fått spørsmål om og skrive mer om sex her på bloggen og svaret er nei. Jeg kommer ikke til og dele mitt sexliv her på bloggen noen ting må jeg kunne få holde privat slik som sex. Det er for  privat til at jeg ønsker og dele det her på bloggen.

Send gjerne inn flere spørsmål her i kommentarfeltet:)