Personlig tanker

💭 Har du noen gang hatt en stalker? 

Ja det har jeg har jeg. Jeg har skrevet om han før tidligere.

💭 Har du noen gang opplevd at noen har slått meg?

Ja jeg var venn med en fra Oslo som slo meg en gang når jeg kjørte bil. Vi er ikke venner mer for og si det sånn.

💭 Hvor ofte er du deprimert? 

Dette er noe som kommer og går. Noen ganger har jeg dager hvor jeg ikke er deprimert mens andre dager kan jeg være kjempe deprimert og ha det vanskelig med meg selv. Det kommer og går men det blir som regel bedre.

💭 Stemmer det at du er allergisk mot sushi? 

Ja det stemmer. Jeg er dessverre blitt allergisk mot sushi. Jeg ble matforgiftet av sushi en gang når jeg var i Danmark siden den gang så kan jeg ikke spise det lenger. Kjipt fordi jeg elsket virkelig sushi.

💭 Hvis du ble gravid etter voldtekten hadde du tatt abort?

Jeg hadde nok tatt abort hvis jeg hadde blitt gravid ja. Det var en som skrev en kommentar på et innlegg jeg skrev for lenge siden angående abort at det var feil av meg om at hvis jeg ble gravid så skulle jeg fjerne det.

Når sant skal sies så er det uansett mitt valg om jeg vil beholde barnet eller ikke. Jeg vil ikke føle meg presset av andre mennesker om at om jeg blir gravid at jeg skal beholde det. Det er fullstendig mitt valg. Det og få barn er et stort valg så derfor så er det jeg som må ta valget når jeg skal få barn eller ikke.

Hvis jeg hadde blitt gravid etter voldtekten så hadde jeg fjernet det fordi jeg hadde ikke hatt hjerte til og si til ungen når ungen blir eldre at du ble til fordi faren din voldtok meg.  Det hadde jeg ikke hatt hjerte til. Jeg synes derfor det rette hadde vært og fjerne det.  Hadde nok vært en vanskelig prosess og gå igjennom men heldigvis så ble jeg ikke gravid etter voldtekten.

💭 Er du lei Korona?

Ja det er jeg. Jeg savner virkelig og kunne gi klemmer til de jeg er glad i. Jeg savner og kunne henge mer med venner og være mer sammen med resten av familien min men slik er det. Jeg må bare akseptere at slik er situasjonen enn så lenge og følge de smittevern reglene som er satt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg