⭐ TING SOM KAN ØDELEGGE HÅRET DITT

tenkte at jeg skulle dele noen tips i forhold til ting som kan skade håret og hva man burde gjøre for å unngå det.

⭐ HÅRET I HÅNDKLE

Når håret er nyvasket så har nemlig ikke håret godt av å  å bli surret inn i et håndkle. Om du likevel vil vikle opp håret så oppfordrer jeg deg til å være varsom og ikke surre håret for stramt. 

 

⭐ Unngå «bikkjemetoden»

Du burde unngå å gni håret hardt frem og tilbake når det er vått da dette kan føre til at håret floker seg veldig eller verste fall brekke. Klem heller vannet forsiktig ut av håret med et håndkle eller sett det i en turban sånn at det trekker seg til vannet på den måten.

 

⭐ Forsiktig med børsten

Det er best at man børster håret sånn at man får ut alt av tugger og floker i håret. Bruk en børste som har myke tagger. Begynn nederst i spissene og ikke øverst da dette kan skade håret. 

 

⭐ Vær effektiv med føneren 

Det beste er at du tørker håret før du utsetter det for børsting og hodeputen. For at du skal kunne gjøre det fortest mulig med å tørke håret bør du sørge for å rense føneren med jevne mellomrom. 

Du bør også beholde nebbet på føneren og peke den langs hårets lengde og ikke mot hodebunnen. Da får du nemlig utnyttet varmen og luften og tørkingen går raskere.  Du bør aldri føne klisvått hår da bør du heller klemme ut overflødig vann først også la håret lufttørke noe før du begynner med føningen.

Vel håper dere likte tipsene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg